2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az internet fizetett ügynökei és egyéb gonosz emberei

    Az interneten nem csak átlagos emberek írogatnak, sokan vannak azok is akik valamilyen szervezet fizetett megbízása miatt.

    Már régóta tény az, hogy politikai pártok, gyógyszergyártó cégek, bankok, mindenféle lobbi csoportok fizetett posztolókat és hozzászólókat alkalmaznak.

    A politikai pártok megbízottjai aljas módon kritizálják az ellenfeleket és próbálják lehülyézni és támadni azokat az embereket akik nem az ő pártjukat támogatják.

    A gyógyszer gyártók aljas megbízottjai nevetségessé próbálják tenni azokat az embereket akik felhívják a figyelmet a gyógyszer gyártók szörnyű dolgaira, például az alapvető tényeket is ostoba összeesküvés elméletnek próbálják beállítani. És persze a többi gonosz erő fizetett emberei is ugyanezeket az aljas trükköket használja.

    Plusz ezeken kívül még vannak az átlagos cégek ügynökei is, akik az interneten hazug módon kritizálják az ellenség termékeit és közben éljenzik a főnökeik termékeit.

    Persze akadnak olyan gonosz emberek is, akik fizetés nélkül is, aljasabbnál aljasabb kommenteket szórnak a posztokhoz és a hozzászólásokhoz, mert nagyon szeretnek a gonosz erőkhöz simulni vagy mert valamilyen úton ők is onnan kapják a fizetésüket. Félnek attól, hogy elvesztik a bevételi forrásukat, ha az adott korrupt, aljas cég vagy egyéb szervezet bíróság elé kerül.

    Folytatás...

    Novai 10 éve

  • Miért ilyenek az emberek?

    Az emberek miért nem tudnak számolni?
    Például sok embernek sokan megmondták 10-20 éve is(én is megmondtam), hogy Magyarországon a kormány nem tud a bankokra hatni. Megmondtuk sok embernek, hogy semmiképen se vegyen fel deviza hitelt. Mert a bankok biztosan fel fogják vinni pofátlanul. A bankok fel is vitték teljesen pofátlanul több 100%-os mértékben a kamatot (ami egyébként alapból teljes mértékben törvény ellenes, mert ez uzsora kamat). De, ha egy nagyon tisztességes országban élnénk, akkor sem szabadna ilyen alap kamatokra hitelt felvenni, mivel a mai világban kicsit sem biztos, hogy lesz munkahelyed, ráadásul a magyar fizetésből sokszor nem is fogsz tudni félre tenni a kamat kifizetésére. A magam fajták hiába mondták meg ezt nagyon sok embernek, mégis nagyon sok ember vett és vesz fel hiteleket Magyarországon. Ha egyszerűen ennyire szegény az ország, és nagyon nincs pénze egy családnak, akkor nem szégyen az, ha valaki a szülei házában él. Az utóbbi ezer években se volt ez nagyon másképpen, kivéve néhány szerencsésebb időszakot.

    Folytatás...

    Novai 10 éve 75

  • A halálról

    Akármennyire is rosszul hangzik, a halálnál(amikor már agyilag is halott vagy, vagyis kezdenek szétbomlani az agysejtjeid és nincs köztük elektromos és kémia kapcsolat) pont ugyanaz történik velünk (az agyban létező személyiségünkkel), mint ami a számítógépes programoknál teljes törlésnél, vagyis a teljes pusztulás, teljes megsemmisülés. És persze ugyanez igaz a testünk többi részére is, annyi különbséggel, hogy egy jó darabig megmaradnak a csontok és esetleg néhány dolog, attól függően milyen helyen vagyunk eltemetve és milyen baktériumok vagy bogarak járkálnak hozzánk.

    Az egyén számára maximum akkor jó a halál, ha szörnyű fájdalmai vannak és/vagy a nagyon elromlott érzékszervei és a nagyon leromlott teste miatt már nem tud élvezni semmit.

    A rendszer számára leginkább csak akkor kedvező egy halál, ha ezáltal valami jobb dolog tud létrejönni mint ami volt. De a nagy rendszerek sokszor csak egy helyben körbe járnak, komolyabb fejődés nélkül.

    Az állatoknak leginkább csak annyiból rossz a halál, mert így nem tudják élvezni azokat a dolgokat amiket az adott állatfaj élvezni szokott, például evés, ugrálás, és ehhez hasonló egyszerű dolgok. Mondjuk ha tudatosabban felfognák azt, hogy nem éppen előre mutató dolgokat ismételgetnek, akkor persze nem örülnének annak, hogy csak ezek miatt a dolgokért élnek, de ha ezt így felfognák, akkor már sokkal közelebb lennének az emberekhez és máshogyan is neveznénk őket.

    Folytatás...

    Novai 10 éve 16

  • Az élet értelme

    Mindenki választhat magának, hogy mi legyen az életének az értelme, de most nézzük az én nézőpontomból, hátha én sokkal okosabb vagyok mint te. Mivel csak egyszer élünk, ezért nem mindegy a dolog. Szóval érdemes elérni azt, ami a legmagasabb szintű boldogságot adja. De mi adhat nagyon magas szintű, minőségi, mélyre beépülő, egész életre kiható boldogságot?

    Bulizás? Természetesen az nagyon nem, a bulizás az egy nagyon egyszerű dolog, emiatt nagyon egyszerű szinten is mozog.

    Befolyásoló szerek? Ez nagyon nem, értelmes embernek nem jelent igazi boldogságot, ha egy szer, jobb esetben pozitív érzés elhitetésével befolyásolja az agyát, ráadásul károsak is.

    Nő és a szex? Ezek leginkább olyanok mint a kaja, időközönként többféle boldogságot okozhatnak, de a magasabb szintű dolgokhoz képest nagyon távol vannak.

    Valamelyik átlag munka? A legtöbb munka csak simán fárasztó vagy kellemetlen, főleg ha az ember nem engedheti meg magának hogy a saját tempójában csinálja, hanem hajtják valami munkahelyen mint egy állatot, hogy minél jobb legyen az ember rabszolga hatékonysága. Még az értelmesebbnek tűnő munka is egy idő után valójában csak teher, amit az ember csak a pénz miatt folytat.

    Folytatás...

    Novai 10 éve 38

  • Visszaszámláló program windowsra és androidra

    Androidra és windowsra keresni kezdtem valami olyan visszaszámláló programot aminek van widgetje és aminek a widgetje jól is néz ki. Nem a "to do", teendők listára kell, mert arra vannak egyéb jó programok, hanem olyan ami direkt a visszaszámlálás mutatására van kihegyezve és amiben lehetőleg a saját ízlésünk szerint állíthatjuk be a visszaszámláló kinézetét.

    Arra gondoltam, hogy a magyar átlag életkorból kiindulva, kiszámolom mennyi van még nekem hátra és erre egy visszaszámlálóval mindig emlékeztetni fogom magam. Nekem most emiatt kell ilyen program, de persze pl. vizsgák közeledő időpont megjelenítéséhez is nagyon hatásos lehet egy ilyen program.

    Keresgélés és próbálgatások után végül 2 nagyon jó programot találtam mindkét rendszerre, windowsra TimeLeft programot. Ennél a kitehető visszaszámláló állítása rendkívül részletes a külsőségekre is. Egyénileg is nagyon részletesen beállíthatjuk, hogy milyen értékek szerepeljenek a lapon, például a halál vissza számláláshoz én direkt nap-óra-perc mutatást állítottam be, van egy csomó előre elkészített felület, de állítható a háttérszín, betűtípus, betűszín, keretszín, átláthatóság, lehet még valamennyire állítani térközt, az értékek közt lévő jeleket, a kiírásokat. A programon belül nem, de valószínűleg háttér képet is tehetünk be vagy megváltoztathatunk, ha a program egyik skin mappájában lecserélünk egy háttérképet.

    Folytatás...

    Novai 10 éve 1

  • Final Fantasy 8 legfontosabb cuccai

    Final Fantasy 8

    ----------------------------------------

    ---> Játék előtti dolgok <---

    készítettem egy olyan leírást a magyarosított ff8-hoz ami leginkább csak az összeszedhető fontos dolgokról szól és a karakterek erőssé tételéről, ha történeti leírás kell, akkor történeti leírás pl. itt:
    http://www.hotdog.hu/letoltes/doksi/jatek/final-fantasy-8-vegigjatszas

    ---

    magyarosítás itt:
    http://final-fantasy-viii-magyaritas.webnode.hu/

    ---

    sztimes ff8, magyarosítással, ps irányítóhoz hasonló gémpaddal vittem, lehet billentyűzettel is, a sztimes verzió Magic Booster megoldását nem használtam, mert az eléggé értelmetlenné teszi a játékot

    ---

    alapvetően arra a stratégiára mentem rá, hogy néhány gf-nek kihasználjam a szintlépéskor bónuszt adó képességét, pl. Ifritnek minél előbb meglegyen az str bónusz, és ez alapján osztom majd el a gf-eket is a karaktereknek, egészen addig amíg egy karakternek nincs meg a 100-as szint, mivel a legerősebb főellenségek nagyon erőset ütnek és varázsolnak ezért igyekszem a vit és az spr bónuszokat felhasználni

    Folytatás...

    Novai 10 éve 1

  • Mi a valóság és a virtuális között lévő különbség?

    A megkülönböztetés szükségessége miatt külön szavakat használunk, de a szavak használata sok esetben becsapja az embereket. Szavainkkal megkülönböztetjük például a virtuális és a valós világot. Ez a megkülönböztetés azt az érzetet keltheti hogy a virtuális világnak, mesének, hasonlóknak nincs semmi köze a valósághoz. Valójában az a helyzet hogy minden valós, nem létezik olyan dolog ami nem a valódi dolgokból épülne fel, csak a felépítés módja nagyon sok embert be tud csapni, mert a virtuális világok kerülő úton épülnek fel a valóságban. Ráadásul a virtuális világok tipikusan a nagyon összetett rendszerek esetében vannak jelen, ezáltal a rendszer működését nagyon nehéz megfelelően átlátni.

    A példából érthetőbb lesz hogy mire gondolok. Egy fát veszek példának.

    valóságban lévő fa
    - valósághoz kapcsolódó felépítése egyenes vonalú, valódi felépítése fa
    - valóságra gyakorolt hatása fa

    számítógépes játékban lévő fa
    - valósághoz kapcsolódó felépítése erőteljesen kerülőutas, kifejezetten bonyolult, valódi felépítése a számítógép hardverei, a számítógépet működtető áram, a számítógép hardvereinek milliónyi bonyolult kapcsolódása, együttműködése, amelyek segítségével nagyon sok program működik, ezek a programok pedig egy fát rajzolnak ki a monitor képére

    Folytatás...

    Novai 10 éve 1

  • Miért szeretjük a játékokat?

    Változatosság
    A valóságban szinte minden nap ugyanazokat a dolgokat ismételgetjük, viszont a játék olyan helyeket és cselekvéseket vetít ami kizökkent minket a monotonitásból. Például a napi ismétlődő fizikai vagy irodai munka monotonitását megtörjük autóversenyzéssel, virtuális ellenségek legyilkolásával.

    Új helyek
    Szinte mindig ugyanazt a pár helyet látjuk életünk folyamán, viszont egy játék nagyon sok új helyet mutat, mintha elmennénk kirándulni, ráadásul néhány játékban olyan építkezési és természeti dolgok vannak amiket a valóságban nem csinálnak meg, például a Final Fantasy játékok városai.

    Látvány
    A játék sokszor olyan látványt nyújt amit a valóságban nem tapasztalunk, például különleges vagy a valóságtól kissé eltérő fény és szín beállítások. De voltaképpen a minél valósághűbb látványra törekvő játékok látványa is eléggé más mint a valóság. Ez abból adódik, hogy a játékokban még nagyon sokáig nem lesz annyira természetesnek ható fényszórás mint a valóságban. Továbbá a monitoron látott világ képének az élessége, mélysége, a fókusz térbeli változékonysága nagy mértékben eltér a valóságtól. Voltaképpen a játékokban látott világot túlságosan élesen látjuk a monitoron.

    Folytatás...

    Novai 10 éve 1

  • Oltás

    Legalább ne tennék kötelezővé, mint minden normális országban!

    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=35c9fa175

    Novai 10 éve 2

  • A legjobb olcsó egér

    Szerintem a legjobb egér az olcsó egerek között a Logitech Mouse M90 vagy az M100-as. Sokféle egér volt már a kezeim alatt.

    - hossza és a szélessége átlag kéznek teljesen rendben van
    - a domborulata teljesen rendben van
    - a kattintási és a görgetési érzete teljesen rendben van
    - könnyű, szerintem kifejezetten jó a könnyű egér
    - a tapadása rendben van
    - érzékelése érzésre teljesen rendben van, az 1000dpi pedig bőven elég játékhoz és munkához az emberek 99,9%-nak nagyobb monitoron is
    - szerencsére sehol sem világít (kivéve persze a talpán lévő optikai érzékelőt), utálom ha egy egér valahol világít
    - nincs az oldalán gomb, így nem kell idegeskedni azon, hogy véletlenül megnyomjuk és átállítjuk a dpi-t
    - szolid, kellemes külső, nem egy tarka-barka valami
    - az ára 2500 vagy 3000 ezer forint alatt

    Novai 10 éve 3

  • XCOM Enemy Within stratégiám ironman módban

    Normal fokozat, ironman mód. Az ironman mód azt jelenti, hogy nem lehet mentéseket csinálni, csak onnan lehet folytatni a játékot ahol legutoljára abbahagyod. Ez az írás nem csak a stratégiát tartalmazza, hanem egy végigvitt játék részleteit is, például árak, vételek, stb. Sok minden le van írva, de inkább csak a lényegesebb dolgok, mivel így is nagyon sok.

    Ironman módba csak akkor érdemes belekezdeni, ha már végigvittük a játékot, ha jól ismerjük a játékot, ha jól tudunk játszani, ha sokáig tudjuk magunkat tartani az eltervezett stratégiához stb.

    Kezdésnél Észak-Amerikát választottam mivel ironman módban minden kontinenshez legalább 2 gépet kell vásárolni, mert nem lehet megengedni azt, hogy ép akkor jöjjön egy ufó amikor az egyik gépet szerelem. Meg kell egy második gép egyébként is, ha az elsőnek nem sikerül leszednie az ufót. Szóval több elfogó repülőt kell használni ironman módban, a repülők árai és a fenntartási költségük fele annyi észak amerikai bónusszal.

    -----------------
    1 hónap

    Folytatás...

    Novai 10 éve 1

  • Földönkívüli beavatkozás

    Elvileg most már csak egy nagyon kemény földönkívüli beavatkozás menthetné meg az emberiséget, akik a teljes erőjükkel hűvösre tennék az ember ellenes szuper gazdagokat és olyan embereket tennének a helyükbe, akik az emberiség fejlődését tartják szem előtt. Akik a médiát is az igazság kimondására használnák, az igazság eltusolása helyett.

    Novai 10 éve 0

  • Nagyon gyorsan szaporodunk

    Mire elolvasod ezt a posztod addigra 50 emberrel több lesz a Földön. Amikor elkezdesz nézni egy átlagos filmet, a film végére több ezer emberrel több lesz, úgy is ha hozzá számoljuk a halálozási arányt. 2050-re már 9 milliárdan leszünk!

    http://www.worldometers.info/world-population/

    Novai 10 éve 0

  • 2020 piac halál

    A pc, konzol, mobil, tv eladásai 2020 után drasztikusan rosszak lesznek. Persze ez kb. egy folyamatos lejt menet lesz addig is, de ez a négy kategória, pár év eltéréssel eléggé egyformán fog lezuhanni és nagyjából 2020-ra lesznek a legrosszabb eladási számok.

    PC
    Az átlagos i7 procik és ezek amd megfelelői, a mostani videokártya generációk, a gyors ssd elérés és néhány egyéb részegységnek köszönhetően a pc elérte azt a szintet amivel az emberek nagyon nagy része bőven meg van elégedve. Az utóbbi 1-2 évben a játékok elérték azt a látvány szintet amivel az emberek nagy része szintén nagyon elégedett. Körülbelül 6 év múlva a mostani top játékos pc-khez hasonló erejű pc-k telíteni fogják a piacot, onnantól kezdve pedig sokkal kevesebb embernek lesz kedve új gépet venni.

    Konzol
    A playstation 4 és ellenfelei végre elérték azt a látvány szintet játékok terén amivel az emberek nagyon nagy része tényleg elégedett. A mostani látvány szint az, ami után a vérbeli konzolosok is nyugodt szívvel, akár évekre elhalasztják majd a playstation 5 megvételét. A ps 4 és versenytársai pedig 4-6 év múlva telítik a konzol piacot.

    Folytatás...

    Novai 11 éve 15

  • Jó vagy rossz legyek?

    Jó vagy rossz legyek az életben? Ez a kérdés ugyebár mindenkiben felmerül. Három végkifejlet szerint elemezzük mi a helyes döntés.

    Pokol és mennyország a halál után. Ennek a valószínűsége körülbelül 0%, de sokan hisznek benne úgy hogy megvizsgáljuk. Itt a dolog nagyon egyértelmű, ha rosszak vagyunk megyünk a pokolba, ami ugyebár egy rossz hely.

    Reinkarnáció. Ennek a valószínűsége körülbelül 0%, de sokan hisznek benne úgy hogy megvizsgáljuk. Ha sok rosszat teszünk akkor a következő életünkben a világ rosszabb és/vagy fejletlenebb lesz vagy nem lesz jobb hely az eddigieknél, ha jót akarunk magunknak akkor jók leszünk. Így a következő életünkben nagyobb valószínűséggel élünk majd biztonságos, gazdag, egészséges környéken.

    A halál után nincs semmi, egyszerűen csak törlődnek a programjaink és kész. Ennek a valószínűsége körülbelül 100%. Nagyon sok olyan dolgot művelhetünk ami a következő 60-100 évünk alatt nagyon is vissza üthet, akár brutálisan is vissza üthet, szóval jobb ha inkább jók vagyunk. Továbbá a rombolás, csalás, lopás és mindenféle undorító dolog igazából nem egy nagy kihívás. Aki a magasabb szint különlegesen magasztos érzését akarja megtapasztalni az élete folyamán, az szintén akkor jár jól ha inkább a jó utat választja.

    Mindegyik esetben akkor járunk el jól, ha jók vagyunk.

    Novai 11 éve 0

  • Nagyon sötét jövő lesz

    Nagyon sötét jövőre kell számítani. Önálló Magyarország nem létezik. A 2 legnagyobb párt és újonc pártocskái nem magyar irányítás alatt vannak, voltaképpen nem nevezhetőek magyar pártnak. A magyarok nem rendelkeznek saját vallással, továbbá az egyik fő jelképként használt szentkorona szintén a kereszténységhez kapcsolódik, mivel kereszt van rajta és sok egyéb kereszténységhez kapcsolódó ember ábrázolás. Ezt azt jelenti hogy a magyarság nem rendelkezik saját fő motívummal. Ameddig a magyaroknak nem lesz saját vallásuk és saját fő motívumuk addig nem lesz saját országuk sem, és addig hatalmuk sem lesz a világban. Az ország nem rendelkezik saját oktatási rendszerrel, ami van az csak szolga nevelde, semmi több.

    Az egészségügyi helyzet továbbra is nagyon rossz lesz és még rosszabbodni is fog, a szokásos függőségek mellett természetesen nagyban rásegítenek erre a szörnyű kötelező oltások és a gyakori chemtrail permetezés. Lassan az egész ország allergiás lesz, de minimum mindenkinek lesz valamilyen kisebb-nagyobb betegsége.

    Genetikailag továbbra is egyre jobban romlik az állomány, ami miatt természetesen a lakosság hülyébb és erkölcstelenebb lesz.

    Folytatás...

    Novai 11 éve

  • Chemtrail

    Néhány magyar feliratos videó linkje a chemtrail témával kapcsolatban.

    http://www.youtube.com/watch?v=0AU6KwgxaOo&feature=g-hist

    http://vimeo.com/50933945

    http://www.youtube.com/watch?v=lHVW4eXBG4Q

    http://www.youtube.com/watch?v=1iNf2MiiQ-E&feature=player_embedded

    1-2 fészbuk oldal ami foglalkozni szokott a témával, van sokkal több is, keressétek meg azokat is.

    https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD?fref=ts

    https://www.facebook.com/pages/Stop-chemtrails-in-Hungary-Vegyifelh%C5%91mentes-Magyarorsz%C3%A1g%C3%A9rt/111488398999979?fref=ts

    A google segítségével próbáljatok olyan oldalakat találni amelyek a chemtrailel foglalkoznak.

    Folytatás...

    Novai 11 éve

  • A mobiltelefon károsítja az agyat

    A mobiltelefon károsítja az agyat, rákot okoz vagy éppen egyéb szörnyűséget. Aki ezt kineveti azzal ne foglalkozzatok, mert az csak egy nagyon buta, nagyon ostoba, szánni való ember.

    Novai 11 éve 5

  • Hihetetlenül fantasztikus vagyok

    Eszméletlenül, hihetetlenül, elképzelni sem lehet mennyire fantasztikus, csodálatos, bölcs és okos vagyok. Ha ezt ragyogással lehetne mérni akkor elvakítanám az egész galaxist. Ha létezne nálunk ufó isten akkor már régen eljött volna hozzám és a kezembe adta volna a Föld irányítását. Ha mégis van nálunk létező ufó isten akkor lehet hogy csak miattam nem pusztítja el az emberiséget és tervezi újra. Mert látja hogy sikerült össze hozni a legcsodálatosabbat, vagyis engem. Lehet hogy az egész univerzum is csak miattam tágul, nélkülem lehet hogy eleve bedőlne az egész. Ez van, boruljatok térdre és imádjatok, engedelmeskedjetek parancsaimnak ti kis utánzatok, akik kívül hasonlítotok, de belül sehol sem vagytok hozzám képest. :DD

    Novai 11 éve 8

  • Nagyon gonosz világban élünk

    Az egy dolog hogy néha embereket mészárolnak tömegesen háborúban vagy hogy egy-egy nagy vagy kis cég tudatosan mérget ad el az emberek ételében, italában.

    De régen azt azért sohasem gondoltam volna hogy globális szinten állandóan permetezni fogják az embereket. Vasárnap is hatalmas adagot kiszórtak, aki nem vak az egyértelműen láthatta. És ahogyan az szokott lenni, rá egy nappal máris rekord meleg lett októberhez képest, valószínűleg ma is éreztetni fogja a melegítő hatását. Mivel legtöbb esetben melegebb időt okoz, sokszor rekord meleget, így biztos hogy nem a globális felmelegedés ellen csinálják. Talán pont azért hogy globális felmelegedésről beszéljenek. Vagy tényleg csak azért hogy leépítsék az emberek immunrendszerét és kísérletezzenek állandóan az emberek egészségével. Sajnos sokan még egy elefántot sem tudnának megkülönböztetni egy kondenzcsíktól, pedig hát a brutál hosszú, brutál vastag, fél vagy órákig megmaradó kemtrél csíkok egy elefántnál is jóval nagyobb mértékben különböznek a kondenzcsíkoktól. Meg azt is észrevehetnék hogy tök ugyanolyan időben egyszer rendkívül csíkos az ég, a többi nap pedig semmi, miközben elvileg ugyanolyan a légi forgalom nagysága. De én emiatt nem hibáztatom az embereket, nem tehetnek róla hogy sok dologban nem tudnak gondolkozni.

    Folytatás...

    Novai 11 éve 97

  • Szörnyű szmog

    Nagyon utálom amikor elkezdődik a fűtési szezon. Ilyenkor mifelénk szinte minden nap, leginkább este fele keményen érezni a füst szagot. Sokszor ködszerűen hömpölyög embermagasságban is. Mifelénk sokan nem gázzal fűtenek, hanem fával vagy olyan éghető dologgal amit épen találnak. Az időképpen sokszor még nagyobb szmogot mutat a térkép mint Budapesten. Nyíregyháza nem egy nagy város, de ősztől tavaszig szörnyen füstös a levegő. Rendesen érezni lehet ilyenkor mindig a füst szagot, pedig nem is igazán jó a szaglásom. Voltaképpen valamennyire szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy az ember ne kapjon tüdő rákot. Ha a világ rendesen működne nem kellene szopni mindenfelől. Nem kellene minden nap szart belélegezni tiszta levegő helyet. Pusztán csak olyan irányítás kellene ami nem lopja meg állandóan az embereket és egy globális születés szabályozás(hivatalos, nem a mérgezős) ami miatt mindig stagnálna a népesség, emiatt nem lenne szükség kamu növekedési rátára, nem lenne szükség versengésre. Mindenki fűthetne árammal vagy gázzal.

    Novai 11 éve 0

  • Ki irányítja a világot?

    A világot a pénz irányítja? Nem, mert a pénznek nincs saját akarata. A világot a nagyon gazdag emberek irányítják? Ez így még pontatlan kicsit, mert a nagyon gazdag emberek között sok olyan van aki nem szól bele a világ dolgaiba, el van magának és csak a rendszer egyik agyatlan, nagy darab fogaskereke.

    A világot rendkívül nagy mértékben azok irányítják akiknek nagyon sok pénzük van és akik egyúttal a világon is nagy mértékben változtatni akarnak.

    Aki hathatósan változtatni akar a világon annak elvileg rendkívül sok pénzt kell össze gyűjtenie és nagyon sok fontos dologba keményen bele kell szólnia. Persze a gyakorlatban az emberek 99% bármennyire is próbálkozik vagy bármennyire is okos, soha nem fog tudni nagyon meggazdagodni. A rendszer úgy épül fel hogy a 7 milliárd ember közül évente egyszerűen csak pár átlag ember kerülhet olyan ciklusba bele hogy nagyon meggazdagodjon. De közülük is csak rendkívül kevesen lehetnek azok akik a született szuper gazdagok köreibe bekerülhetnek.

    Folytatás...

    Novai 11 éve 0

  • Parasite Eve 1 segítségek(FAQ)

    Tegnap este beizzítottam a playstation 1 emulátort, a szuper olcsó de jól megcsinált Logitech Precision gamepad elő, a nagy lcd tévén, természetesen 4:3-as képarányban elkezdtem a Parasite Eve 1 játékot. Nagyon régen játszottam már vele, ez egy 15 évvel ezelőtti(1998) playstation 1 játék. Megint annyira magával ragadt hogy reggel ötkor fejeztem be, egyhuzamban végignyomtam. Gondoltam csinálok egy kis faqot róla, mert a magyar interneten nem hoz róla infót. Egyébként én őrült szabály szegő vagyok, például teszek arra hogy a magyar helyesírási szabálykönyv szerint hova kell tenni a veszőt, én oda teszem ahova nekem jól esik, ha ez zavar valakit akkor az gondoljon arra hogy egy másik világban egy másik szabályrendszerhez ragaszkodna, pusztán csak azért mert ott más lenne a nagyfőnök vagy mert jobban vagy rosszabbul állítják be az írás rendszer logikáját.

    Egyébként nem egy bonyolult játék, de lehet szívni vele ha az ember még nem ismeri. AT csík jelzi hogy mikor csinálhatunk valami akciót, addig rohangálnunk kell hogy ne sebezzenek meg. A PE csík jelenti a mannát amiből varázsolhatunk. Ha tudjuk hogy mi micsoda akkor voltaképpen ez egy könnyű játék.

    Folytatás...

    Novai 11 éve 4

  • A Szuper Gonosz Tombolása

    Képzeljük magunkat egy nagyon gonosz ember helyébe, aki egyúttal nagyon gazdag, rendkívül befolyásos és önmaga és leszármazottjai egészségi állapota sem érdekli. Azért fontos bele gondolni a gonosz gondolkodásába, mert ennek segítségével védekezni lehet ellene.

    "
    - Folyamatos permetezéssel globális felmelegedést okozok a Föld nagy részén. Ennek megfékezése nevében billiárdokat szedek be a többi országból és azt hazudom nekik hogy a permetezésekkel a globális felmelegedés ellen harcolok. A permetezések további előnye hogy a nem túl erős, de a folyamatosan káros anyagokkal állandó jelleggel megbetegítem az embereket, eleve ronthatom az immunrendszerüket vagy olyan anyagot amitől allergiásak lesznek, ha akarom olyan anyagot szórok éppen amitől szép lassan elbutul az agyuk, állandó megfázásokat indítok el stb.

    - Szép lassan, láthatatlanul mérgezem az ivóvizet, az élelmiszereket, mindent amivel kapcsolatban lehetnek az emberek.

    - Hatalmas összegeket költhetnek így a gyógyszereimre, amitől még kevesebb pénzük lesz, cserébe olyan gyógyszereket adok nekik amiket lehetőleg nagyon sokáig kell szedni, mert alig hatnak, és ami a legjobb hogy a keményebb gyógyszerek további betegségeket is okoznak mellékhatásként.

    Folytatás...

    Novai 11 éve 20

  • Milyen rendszerek lesznek a jövőben?

    Legnagyobb valószínűség szerint még több száz vagy több ezer évig lesznek országok és nemzetek.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 11 éve 115

  • Vagrant Story segítségek (FAQ)

    Ez egy 2000-ben kiadott RPG játék, PlayStation 1-re jelent meg. Röviden összefoglalva: szintfejlődés,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 11 éve 5

  • A tökéletes okostelefon/tablet méret?

    A nagyjából a legideálisabb méret kerestetik, ami még kényelmes és könnyen hordható!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 11 éve 69

  • Részletesen a Google+-ról

    A Google+ a Google közösségi oldala, mely hasonlít a Facebookra, de átláthatóbb, egyszerűbb.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 60

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.