2020. július 3., péntek

Gyorskeresés

Miért ilyenek az emberek?

Írta: | Kulcsszavak: emberek . elmebetegek

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az emberek miért nem tudnak számolni?
Például sok embernek sokan megmondták 10-20 éve is(én is megmondtam), hogy Magyarországon a kormány nem tud a bankokra hatni. Megmondtuk sok embernek, hogy semmiképen se vegyen fel deviza hitelt. Mert a bankok biztosan fel fogják vinni pofátlanul. A bankok fel is vitték teljesen pofátlanul több 100%-os mértékben a kamatot (ami egyébként alapból teljes mértékben törvény ellenes, mert ez uzsora kamat). De, ha egy nagyon tisztességes országban élnénk, akkor sem szabadna ilyen alap kamatokra hitelt felvenni, mivel a mai világban kicsit sem biztos, hogy lesz munkahelyed, ráadásul a magyar fizetésből sokszor nem is fogsz tudni félre tenni a kamat kifizetésére. A magam fajták hiába mondták meg ezt nagyon sok embernek, mégis nagyon sok ember vett és vesz fel hiteleket Magyarországon. Ha egyszerűen ennyire szegény az ország, és nagyon nincs pénze egy családnak, akkor nem szégyen az, ha valaki a szülei házában él. Az utóbbi ezer években se volt ez nagyon másképpen, kivéve néhány szerencsésebb időszakot.

Az emberek miért szavaznak olyan emberre akiről tudja, hogy ő és a társai nagyon sokszor loptak és hazudtak?
Ami végkép teljesen érthetetlen számomra, az az erkölcsileg rendkívül siralmas és egyben rendkívül ostoba dolog, hogy nagyon sok ember tudatosan szavaz olyan pártokra, emberekre, akiről pontosan tudja, hogy meglopja és akiről tudja, hogy állandóan becsapja. Az ilyen szavazók mégis mit gondolnak? Gondolnak egyáltalán bármire is? Egyszerűen nem jut el az agyukig az, hogy akik ezer milliárdokkal károsítják meg az országot, azok továbbra is ezt fogják tenni?

Az emberek miért hisznek az egyházaknak?
Az emberek miért hisznek az egyházaknak és miért hiszik el azt, hogy van isten, lélek, túlvilág, reinkarnáció, miközben erre semmilyen bizonyíték sincs? Ráadásul naponta több száz szörnyű erőszak, gyilkosság, csalás, lopás, baleset, katasztrófa erősít rá arra, hogy ezek a dolgok nem léteznek. Az egyre fejlettebb számítástechnika és egyéb tudományok is folyamatosan abba az irányba mutatnak, hogy ezek a dolgok nincsenek.

Az emberek miért nem hiszik el azt sem ami naponta a szemük előtt zajlik?
Naponta és/vagy hetente vannak hírek arról, hogy a pártok, hatalmas cégek, bankok, multik, mindenféle egyéb befolyásos szervezetek, folyamatosan, brutálisan, meglopja, átveri, mérgezi, lehallgatja stb. az embereket. Akkor miért van az, hogy sok ember ezeket a napi tényeket nem hajlandó tudomásul venni?

Hozzászólások

(#1) dahaka1


dahaka1
(csendes tag)

Miért vannak olyan emberek, akik azt gondolják, hogy csak az ő világnézetük a helyes és megkérdőjelezhetetlen? :)

(#2) Syl


Syl
(nagyúr)
LOGOUT blog

Az emberek miért hisznek az egyházaknak és miért hiszik el azt, hogy van isten, lélek, túlvilág, reinkarnáció, miközben erre semmilyen bizonyíték sincs?

Pontosan azért hit, mert nincs rá bizonyíték.

Words cannot express how much i don't care

(#3) 8th


8th
(őstag)
LOGOUT blog

Az emberek miért hisznek az egyházaknak?

Na ez egy jó kérdés. Lásd pl. a hitgyüli nevezetű bizniszszektát és elbutított követőit.

¯\_(ツ)_/¯

(#4) lezso6


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Miért akartam ehhez hozzászólni?

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#5) Novai válasza dahaka1 (#1) üzenetére


Novai
(tag)

mert az én nézőpontomat minden helyes logika és ezernyi más dolog is alátámassza

(#6) Mr X


Mr X
(addikt)

A drog csúnya dolog, érteeem?

(#7) Novai válasza lezso6 (#4) üzenetére


Novai
(tag)

mert nem vagy annyira eszméletlenül csodálatos mint én? :)

(#8) zotyesz66


zotyesz66
(senior tag)

hogy irigylem azokat az embereket, akik mindig, mindenben annyira biztosak... ja, nem is, inkább sajnálom őket! :D

Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

(#9) tDr1v3r


tDr1v3r
(veterán)

Jól van Csabika, ügyes vagy, most már visszamehetsz a pincébe a csúnyagonosz chemtraileresek elől rettegni.

最低だ、俺って。

(#10) Novai válasza zotyesz66 (#8) üzenetére


Novai
(tag)

4 témakör van megemlítve ebben a posztban, remélhetőleg csak a egyikkel nem értesz egyet, de te erre azt mondod hogy én mindig mindenben biztos vagyok, pár témakör és a minden az neked ugyanaz, ami azt jelenti hogy a meghatározásod rendkívül téves, a logikád rendkívül téves

egyébként ha valaki biztos valamiben, akkor talán elgondolkozhatnál azon hogy talán nem véletlenül biztos benne, hanem azért biztos benne mert tényleg meg van rá az oka, főleg ha számtalan dolgot felsorol, hogy miért biztos benne

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.