2020. augusztus 10., hétfő

Gyorskeresés

Chemtrail

Írta: | Kulcsszavak: chemtrail

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Néhány magyar feliratos videó linkje a chemtrail témával kapcsolatban.

http://www.youtube.com/watch?v=0AU6KwgxaOo&feature=g-hist

http://vimeo.com/50933945

http://www.youtube.com/watch?v=lHVW4eXBG4Q

http://www.youtube.com/watch?v=1iNf2MiiQ-E&feature=player_embedded

1-2 fészbuk oldal ami foglalkozni szokott a témával, van sokkal több is, keressétek meg azokat is.

https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Stop-chemtrails-in-Hungary-Vegyifelh%C5%91mentes-Magyarorsz%C3%A1g%C3%A9rt/111488398999979?fref=ts

A google segítségével próbáljatok olyan oldalakat találni amelyek a chemtrailel foglalkoznak.

Néhány saját gondolat a témáról. Elég régóta csinálják, de az utóbbi 3 évben sokkal keményebben szórják. Az teljesen biztos hogy egész Európában és Észak-Amerikában szórják. Nagyon sokféle gépről szórják, nagyon sötét katonai gépektől kezdve a "civil" gépekből is, nagyon sokféle típusból. Teljesen egyértelmű hogy a chemtrail csíkoknak semmi köze a kondenzcsíkokhoz, hiszen a chemtrail csíkok iszonyúan hosszúan, rendkívül sokáig megmaradnak, sokszor sokkal vastagabbak és máshogyan is oszlanak el. Sajnos az az igazság hogy az emberek többségének rendkívül alacsony szintű a megfigyelő és a logikai képessége, továbbá sokan eleve csak érzelmi úton tudnak gondolkodni egy-egy témában, vagyis lényegtelen mit csinálnak felettük, teljesen lényegtelen minden érv, egyszerűen nem lesznek hajlandóak elhinni. A világon mindenhol az irányítók egyszerűen pofátlanul hazudnak a témával kapcsolatban és amikor nagyon elterjed, akkor pedig próbálják nevetségessé tenni.

Amikor az átlagnál is jobban szórnak, olyankor a következő 3-4 nap rekord meleg szokott lenni. Legalábbis Magyarország felett egyértelműen olyat szoktak szórni ami nagy meleget és nagy szárasságokat okoz. A szórásokkal ma már könnyedén tudnak szárasságot vagy csapadékot csinálni. Mivel sok országban rekord meleget csinálnak ezért könnyen előfordulhat, hogy ezzel szándékosan globális felmelegedést csinálnak, amiből aztán hatalmas politikai és gazdasági előnyt tud kovácsolni néhány ország. De az ő szempontjukból nagyon sok pozitív hatása van a permetezésnek. Például kordában tarthatják a népességet és iszonyúan sok pénzt kaszálhatnak a gyógyszer eladásokkal.

Azért nem csak este szórnak, mert rendkívül nagy területet kell beszórniuk, emiatt nem szórakozhatnak azzal a repülőgépek hogy csak a sötét részeken szórjanak. De mivel akár órákig megmaradnak a permet csíkok, így reggel amúgy is látszódna.

Csak néhány nagyon gazdag beavatott ússza meg a dolgot. Ők olyan helyre költöztek ami felett nem szórnak és olyan bio helyről termeltetik maguknak az élelmiszert és a vizet ami felett szintén nem szórnak.

Hogy a kiszórt fémeknek és egyéb anyagoknak hosszú távon milyen hatása lehet azt nem tudni pontosan, legfeljebb sejtések vannak. De az például biztos hogy amikor keményebben szórnak, olyankor rá 1-2 napra nagyon sok embernél jelentkezik köhécselés, fuldoklás, pedig nincsenek megfázva és más betegségük sincs. Hobbi tudósok rengeteg helyen találhatnak több ezerszeres többletben káros anyagokat, például ha kitesznek egy ruhadarabot és később megvizsgálják néhány szórás után, könnyen találhatnak érdekes ezüstös szálakat, amik szemmel nem láthatóak.

A chemtrailt hihetetlenül sok mindenre fel lehet használni, rengeteg aljas gazdasági és politikai előnyt lehet belőle kovácsolni. Az országok max annyit mernek ellene tenni hogy igyekeznek lezárni a kutakat és minden olyan helyet ahonnét az értékesebb föld alatti vizekbe is bekerülhet az anyag. Ezen kívül persze van még ezernyi jele a dolognak, például mindenhol keményen központosítják a meteorológiai szolgálatot. Az összes légitársaság is pár kéz tulajdonába és fennhatósága alá került. Most már mégjobban odafigyelnek arra hogy csak megalkuvókat és csak hasznos hülyéket vegyenek fel ezekre a helyekre.

A benne dolgozó tudósok havonta több millió forintos fizetést kapnak, a fizikai munkásokat szintén nagyon jól megfizetik. Természetesen a benne dolgozókat folyamatosan nyomon követik, ha valaki esetleg le merné leplezni a dolgot a nagy fizetése ellenére, akkor időben meg tudják ölni. Akár az is előfordulhat hogy a benne dolgozók nem fogják megélni a nyugdíjat, nehogy vénségükre fecsegni kezdjenek, hiszen akkor már nincs sok veszteni valójuk.

Ha látják hogy az emberek évtizedekig nem akarnak tenni ellene semmit és/vagy egyszerűen nem tudnak tenni ellene, akkor a legnagyobb álmukat is könnyedén megtehetik a permetezés segítségével, vagyis 2-3 nap alatt kiirthatják az emberiség nagyrészét, meghagyva 500 milliót vagy ennél is kevesebbet rabszolgának. Ha a helyükben lennék és ha gonosz lennék, akkor én ezt már most megtenném. A katonák hűségét könnyen lehet biztosítani pénzzel, erőszakkal, megfélemlítéssel. Persze az a biztos ha a nagy akció idejére csipről vezérelhető méreg kapszulát is beléjük ültetnek, vagy külső karkötőbe tenni, ami bele szúrhatja a mérget, ha nem engedelmeskedik, legalábbis én így csinálnám a helyükben.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.