2019. október 16., szerda

Gyorskeresés

A Szuper Gonosz Tombolása

Írta: | Kulcsszavak: gonosz . gonoszság . élet . mérgezés . gazdaság . játék . gyógyszer . vallás . sport . politika . játék . média . sztárok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Képzeljük magunkat egy nagyon gonosz ember helyébe, aki egyúttal nagyon gazdag, rendkívül befolyásos és önmaga és leszármazottjai egészségi állapota sem érdekli. Azért fontos bele gondolni a gonosz gondolkodásába, mert ennek segítségével védekezni lehet ellene.

"
- Folyamatos permetezéssel globális felmelegedést okozok a Föld nagy részén. Ennek megfékezése nevében billiárdokat szedek be a többi országból és azt hazudom nekik hogy a permetezésekkel a globális felmelegedés ellen harcolok. A permetezések további előnye hogy a nem túl erős, de a folyamatosan káros anyagokkal állandó jelleggel megbetegítem az embereket, eleve ronthatom az immunrendszerüket vagy olyan anyagot amitől allergiásak lesznek, ha akarom olyan anyagot szórok éppen amitől szép lassan elbutul az agyuk, állandó megfázásokat indítok el stb.

- Szép lassan, láthatatlanul mérgezem az ivóvizet, az élelmiszereket, mindent amivel kapcsolatban lehetnek az emberek.

- Hatalmas összegeket költhetnek így a gyógyszereimre, amitől még kevesebb pénzük lesz, cserébe olyan gyógyszereket adok nekik amiket lehetőleg nagyon sokáig kell szedni, mert alig hatnak, és ami a legjobb hogy a keményebb gyógyszerek további betegségeket is okoznak mellékhatásként.

- A választható és a kötelező oltásokkal szintén ritkítom és megbetegítem őket, ennek köszönhetően a fél ország egész életében allergiában szenvedhet, de a legjobb amikor az oltásaimnak köszönhetően, ezerszer, tízezerszer több lesz az autista és egyéb fogyatékos. Az igazán jó oltásaimtól rengeteg ember egész életében rosszabb aggyal fog élni, mint amilyennel élhetett volna, ráadásul ezt úgy hogy sohasem fog tudni erről HA HA HA! Ebből a szempontból az egyik legjobb hely Magyarország, mert itt aztán nagyon sok oltás kötelező és keményen be is tartassák egymásnak, ennek köszönhetően sokkal rosszabb az egészségi állapotuk és sokkal több fogyatékos fiatal van mint a többi európai országban.

- Oda figyelek arra hogy az emberek minél hosszabb ideig, minimum 20-30 évig az oktatás rendszerem rabjai legyenek, ne legyen erejük részt venni a valódi életben. Fontos hogy mindig olyan témákat tanuljanak ami lehetőleg nagyon távol áll a valóságtól, lehetőleg olyan dolgokat tanuljanak amit az emberek 99% sohasem fog használni. Nagyon fontos hogy ne tanuljanak olyan dolgokat ami növelné az erkölcsüket és a gondolkodási képességüket.

- A nagy kultúrával és nagy erkölcsiséggel megáldott kultúrákat igyekszem lerombolni, igyekszem eltüntetni a valódi történelmüket, szobraikat, templomaikat, mindent amit csak lehet, a helyüket baromságokkal helyettesíteni.

- Uralom a média 90%-át, a maradék pedig amúgy is fél és amúgy sem nézi őket senki. Semmit mondó idióta műsoroknak vagy az erkölcsöt és a gondolkodást romboló műsoroknak adok csak szabad utat. A média birodalmak élére gonosz, csaló, pedofil, stb. szörnyűségekben lubickoló embereket engedek, minél rosszabbak annál jobb.

- A lehető legrosszabb sztárokat adom az embereknek. A médiámban elsősorban a leghülyébb vagy a legzüllöttebb énekesek zenéit játszom. Azok a legjobbak amik agyon vannak tetoválva, a bűnözést és/vagy szórakozást, ivászatot, cigizést, drogozást reklámozzák. Minél hülyébbek és erkölcstelenebbek annál jobb. A legjobbak azok akik bármikor levetkőznek és bármilyen undorító dolgot bevállalnak. Eszméletlen sok fiatal hozzájuk akar hasonlítani, de tudat alatt még azok is ebbe az irányba húznak akiknek ez kevésbé tetszik. Mert a romlás mindenhonnan beléjük ivódik. Filmeknél ugyanez a helyzet, azok a legjobb filmek amik tele vannak értelmetlen baromságokkal és zülléssel.

- A sport is nagyon jó. Az emberektől rengeteg pénzt el lehet venni azért hogy eltartsák a profi sportolóikat. Hála a profi sportoknak és a sport közvetítésnek az emberek sokkal kevesebbet sportolnak, egész évben nézhetik a tévében végtelenségig a különböző sport eseményeket. A profi sportolók nagyszerűek, hiszen életük legfontosabb időszakában a mozgással vannak elfoglalva, így nem jut idejük semmi hasznos dologra és ráadásul a többi ember idejét is csodálatos mértékben lefoglalják.

- Az országok vezető szerepébe csak olyan embereket engedek, akik lopnak, csalnak, hazudnak, és mindenféle egyéb szörnyű züllöttség jellemző rájuk, minél undorítóbb dolgokat művelnek annál jobb.

- A mesterségesen kikényszerített hitellel rabszolga láncon tartok minden országot és ezzel együtt minden embert is. Rengeteg pénzt elszívok a rendszerből a giga cégeim és bankjaim segítségével. Az országokat arra kényszerítem hogy még több adót vessenek ki. Voltaképpen így és egyéb módszerekkel mesterségesen egyre nagyobb munkanélküliséget hozok létre és egyre nagyobb szegénységet. Hiába van igény nagyon sok munkára, hiába szeretnének az emberek nagyon dolgozni, hiába vennének fel rengeteg embert dolgozni, az emberek ezt nem tehetik meg, mert nincs miből fizetniük az adókat HA HA HA!

- A számítógépes játékok szintén nagyon fantasztikusak, hihetetlen mértékben lefoglalják az embereket.

- A szerencsejátékok szintén nagyon jók, kaszinók, lottók, számtalan játék ami sok embert függővé és szegényé tehet.

- Nagyon oda figyelek arra hogy mindenhol azokat támogassák akik genetikailag és/vagy kulturálisan sokkal rosszabbak a többinél. Az értéktelen és lehetőleg a kifejezetten romboló embereket támogassák a normális, dolgozó emberek pénzéből. A kulturálisan és/vagy genetikailag magas szintet elért embereket pedig lehetőleg minél jobban büntessék.

- Minél idiótább és bürokratikusabb egy rendszer annál jobb, ezzel is nagyon lefoglalják az emberek idejét és rombolják az emberek egészségét és a pénzük is jobban fogy. Minél több eltartott ingyen élő van annál jobb.

- Az embereket energia függőségben tartom, ami azt jelenti, hogy hiába van mindenféle szuper technológiai, amivel rendkívül olcsó lenne az energia, az embereknek akkor is rengeteg pénzt kell fizetnie a rezsiért valamelyik hatalmas cégnek, ami termeli nekem a billiárdokat.

- Őrült és hatalom éhes szektákat hozok létre, amik annyira őrültek hogy sokszor csak a nyerészkedők és a nagyon hülyék és/vagy a nagyon naivak lépnek be. De ez mindegy, mert a felsorolt fajtákból is elég sok van. Ez arra jó hogy rengeteg embernek tönkre tegyék az életét, legjobb amikor egész családokat tesznek tönkre, ráadásul ez is egy jó módszer arra, hogy a normális embereknek kevesebb pénze legyen.

- Támogatom azokat a vallásokat amelyek az agyatlan megbocsátást hirdetik. Mert ezáltal az emberek állandóan megbocsátják az eszméletlen nagy mértékű bűneimet is. De a lényeg hogy így sokkal kisebb valószínűséggel lázadnak fel.

- Támogatom az ezoterikus csalókat, mert rengeteg pénzt csalnak ki a becsületes emberektől. Támogatom az összes olyan ezoterikus irányzatot ami az agyatlan megbocsátást hirdeti, vagy azt hogy ne foglalkozz a jövővel, ne foglalkozz a múlttal és ne csinálj semmit, ne kritizálj senkit. Minél nagyobb hülyeségeket mondanak annál jobb.

- Nem izgat ha végleg tönkre vágom az emberiséget, az sem érdekelne ha az egész bolygót felrobbantanám, az sem zavarna ha az egész univerzumot elpusztítanám minden létezővel együtt. A gonoszságomnak nincs határa, bármit megteszek ami eszembejut NYEHEHE!
"

Pár dolog lehet hogy kimaradt, adjatok hozzá ti is néhány gonosz ötletet.

Hozzászólások

(#1) HuMarc


HuMarc
(addikt)

Remélem, téged már kezelnek. De viccet félretéve, a pontok nagy részével nem értek egyet, igazából elég furán vannak megírva az egyes bekezdések.

Persze amikor a történelemtanárom arról beszél, hogy a francia nép egésze hirtelen megvilágosodott, és egyszerre kezdte el minden francia gondolkodó hirdetni ugyanazokat az eszméket, abban is erősen kételkedem. Egyszerűen nem hiszem, hogy van hátsó mozgatórugó minden dolog mögött. Vagy legalábbis egészen biztosan nem ugyanaz a mozgatórugó.

A bejegyzéssel az a gond, hogy azt feltételezi, hogy ez a gonosz ember irányítja a Föld egészét. Ez azt jelenti, hogy minden, amit az emberi faj elért eddig, az egy rosszindulatú ember munkája. Ez önellentmondás.

(#2) Raucher


Raucher
(tag)

"..adjatok hozzá ti is néhány gonosz ötletet."

Á nem kell. Az egész írás a gonosz kézjegyét viseli, nehezen lehetne felülmúlni.

Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!

(#3) Novai válasza Raucher (#2) üzenetére


Novai
(tag)

ne légy ilyen mogorva, legyen benned több szeretet, megértés, együttműködés

(#4) Raucher válasza Novai (#3) üzenetére


Raucher
(tag)

A szeretet az nem rendelkezik céllal vagy irányultsággal.
Vagy rendelkezem valaki vagy valami felé, vagy nem.

A megértés az teljesen más kategória. Én részben megértem a törekvéseidet, de nem fogadom el.

Együttműködés, semmi esetre sem. Nem tudsz olyan valódi célt felmutatni, amiben érdemes lenne veled közösködni.

Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!

(#5) HAL-9000


HAL-9000
(tag)

A legnagyobb gonoszság nyár közepén három napos fürdésmegvonás után menni tömegközlekedésre, egy banyatankkal a kezedben, amikor tömve van a busz.

Kétféle Apple felhasználó létezik… Aki nem ért a számítógépekhez, és aki nem ért a telefonokhoz.

(#6) lezso6


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Ha... HAAA.... HAARPCI!

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#7) Kozmonauta válasza Novai (#3) üzenetére


Kozmonauta
(tag)
LOGOUT blog

Itt egy kis tény hogy folyik magyarországon a népírtás :O :W :

http://www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0

http://www.youtube.com/watch?v=W6gZXmm_ROI

A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ

(#8) Novai


Novai
(tag)

elvileg ezzel akkor simán ki lehet irtani az embereket pillanatok alatt, csak rájuk kel szórni vagy bele kel keverni rengeteg ételbe és vízbe

http://index.hu/tudomany/egeszseg/2013/10/15/nincs_ellenszere_az_uj_szuperbotoxnak/

[ Szerkesztve ]

(#9) HuMarc válasza Kozmonauta (#7) üzenetére


HuMarc
(addikt)

Júj, fájdalmas, EchoTV-s szint :Y Hihetetlen, hogy ezt emberek elhiszik, de még hihetetlenebb, hogy van, aki mindezt kitalálja. Alapvető tudományos tényeket cáfol meg. Olyan tényeket, amelyeket az általános iskolában tanítanak, de ami fontosabb, hogy olyan tudósok fedeztek fel, fogalmaztak meg, akik nem akarták kiirtani a földi népességet.

Ilyen videóknak (és embereknek) inkább ne higgy :N

[ Szerkesztve ]

(#10) Kozmonauta válasza HuMarc (#9) üzenetére


Kozmonauta
(tag)
LOGOUT blog

A gond ott van hogy meggyógyított a több áttétes rákból és a magas vérnyomásból.
Gondolom ez elég komoly TÉNY én sem hittem el amikor először láttam de mivel haldokoltam felkerestem hátha megygyógyít.
2 dolgot próbálj ki fogyassz 99,99% tisztaságú (NaCl) konyhasót és desztilált vizet más embernek fogod magad érezni.

A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.