2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Befejezetlen történetek II. - 2011. december 27.

    27-én történt, karácsony után egy nappal. Emlékszem, mennyire nem akarózott kimásznom a kis vackomból. A rengeteg finom ünnepi lakoma és több napos kényeztetés rám is rám nyomta a bélyegét. Eléggé ellustultam, mint ilyenkor általában az emberek és kimondottan jól esett a henyélés. Pedig hát elmúlt az ünnep és lassan a teendőimre kellett koncentrálnom, amit még a szünetben meg kell csinálnom. Az pedig volt dögivel... Gondolkodtam, törtem a fejemet, de akárhogy is osztoztam-szoroztam, végül csak arra jutottam; elkerülhetetlen, hogy útnak induljak és elintézzem a dolgaimat a belvárosban. Más úgysem fogja megcsinálni helyettem.

    Ment minden, mint a karikacsapás és bármilyen hihetetlen, még a buszt is elértem hazafelé menet! :D Elégedett voltam magammal, mert a feladataim 3/4-ét elvégeztem egyetlen nap alatt, így egy jelentős részt tudhattam magam mögött. A tömött buszon üldögélve, ahogy a táskám tartalmát vizslattam, örömmel konstatáltam, hogy kiváltottam a recepteket a dokinál, meglátogattam a kedvenc unokatesómat, aki hálája jeléül csodaszép manikűrrel ajándékozott meg, megtaláltam álmaim ruhakölteményét szilveszterre és beszereztem a Kedvesem névnapi ajándékát is. :)

    Folytatás...

    művésznő4 12 éve 6

  • Befejezetlen történetek I. - 2011. november 02.

    Kisbolt. Megy az egymásra mutogatás. Senkinek nem akaródzik menni. Végül én, mint egy hősi halott, mégis feláldozom önmagamat a szent cél érdekében. Elmegyek, mivel ebéd ugyebár kell.
    Kilépek a házból. Jó idő van, bár azért egy sál elkélt volna. Mindegy, már nem fordulok vissza, mert akkor megint leragadok. A kutyaház oldalának döntve, meglátom kopottas, lila virágos, kis vidéki-élethez szokott bringámat. Nem éppen egy "divat-csoda", amit újabban minden újgazdag kis tini feneke alatt látni, de nekem tökéletes. Szeretem és oda nem adnám semmi pénzért másnak.

    Még egy gyors ellenőrzés: telefon, pénztárca, kulcs és alkalomhoz illő muzsika a fülben. :) Rendben, minden megvan! Vagyis nem....ez mégsem lesz jó. Túl lassú. Ha ezt hallgatom, megalszik a tej a számban és ha nem tekerem elég intenzitással a pedált, még a végén beborulok az árokba és rám fogják, hogy ittam. Vagy tudom is én... Ez egy kis közösség, bármi előfordulhat. A rossz pletyka meg mint tudjuk, mindig gyorsabban terjed. Ugye, azt meg senki sem akarja? Persze, hogy nem! Csúnya dolog lenne. Hmm... Mi lenne, ha inkább ezt hallgatnám? Szeretem ezt a számot. Bár nagyon gyors... Nem fogom tudni felvenni "vele" a tempót. Mármint biciklizés közben. Túl rég ültem a járgányomon ahhoz, hogy egyből lenyomjak egy sprintet. Az elején szoknom kell még kicsit.

    Folytatás...

    művésznő4 12 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.