2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Abortusz-kérdés...

    Elég nehéz erről beszélnem, mivel igaz a történet. Nem mese, nem kitaláció és nem is a Vészhelyzet egyik adása...hanem a szívszorító igazság.
    Nemrég megtudtuk egyik osztálytársunkról, hogy teherbe esett. Mindnyájunkat sokkolt a hír. Ilyen fiatalon, tanulatlanul, érettségi és tapasztalat nélkül, felelőtlenség ez az egész. Utólag persze, könnyű okosnak lenni, a "baj" már megtörtént. Visszacsinálni nem lehet....illetve mégis; gyilkossággal.

    Úgy két-három éve jár egy fiúval, akivel állítólag - a rengeteg veszekedés lennére - imádják egymást. A fiú egy csélcsap, tanulatlan, munkanélküli naplopó, aki semmi mást nem csinál, minthogy egész nap otthon ül vagy mászkál a belvárosban. Minden rossz tulajdonsága ellenére, nagyon szereti Vanit - nevezzük most így a lányt - és ez az egyetlen, ami a javára írható. Már a kezét is megkérte kétszer, ami mind a két alkalommal elég komolytalanra sikeredett, így mindig nevetés tárgyai voltak a suliban. Egyszerűen senki sem értette, mire a nagy felhajtás, ceremónia, mikor hol szakítanak, hol pedig újra összejönnek...

    Folytatás...

    művésznő4 13 éve 155

  • Mamika-féle almás lepény (képekkel) :)

    Ezennel ünnepélyesen megnyitom az Amatőr Szakácsok Klubja c. bejegyzés-sorozatom, melynek egyből itt is 1. része. Fogadjátok kérlek szeretettel! :)

    Hősiesen bevallom, nem tudok sütni/főzni. Kicsit sem. Nálunk a Húgom a konyhatündér...:U Éppen ezért úgy gondoltam, hogy egy kis segítséget nyújtok a hozzám hasonló gasztronómiai analfabétáknak.:P Részletesen, képekkel illusztrálva leírtam, hogyan készítettem el életelem legelső, önálló süteményét. Hátha esetleg kedvet kap hozzá más is.
    Ama okból kifolyólag vetemedtem eme - tőlem igencsak szokatlan - cselekedetre, mert kedden Mikulás ünnepséget tartottunk a sulimban. Imádott osztályfőnököm kitalálta, hogy drága ajándékok és gyerekes mikulás csomagok helyett, inkább süssünk egymásnak valami finomságot és saját készítésű dologgal lepjük meg a húzottunkat. Amennyire jó ötletnek tartottam, annyira rettegtem is ettől az újítástól.
    - Ééén??? Sütniii?? Élő embernek??? Ezt jól meggondolták?? :DDD

    Az első riadalmak után, végül is egész jól sült el a dolog... :))

    Folytatás...

    művésznő4 13 éve 126

  • Az új pénztárcám története (:

    Elnézést, ha nem tiszta valami, újabb Logoszférás bejegyzés... Lehet, hogy picit zavaros lesz néhol...:B

    Ezer éve szeretnék már magamnak egy új pénztárcát.
    De tényleg... körülbelül 8.-os korom óta leakarom cserélni a régit, de egyszerűen sehol sem találni egy normális női "bukszát". :DDD :(((

    A régi pénztárca. Ezen fénykorában még világoskék virágok voltak farmer alapon.((:

    Nyíregy rengeteg boltjában kerestem már; a pénztárcaboltoktól kezdve, a kínaikban, piacokon, mindenféle ruhás boltban, egészen a sportüzletekig és SEMMI! :(( Mikor Pesten voltunk, az ottani boltokban is kutattam...még a Duna Plázát is végig jártam, de egyszer sem jártam sikerrel. Egyszerűen nem hittem el, hogy sehol nem kapni egy értelmes pénztárcát! :W Így hát fogtam magam és a neten kezdtem el kutakodni. A leggusztustalanabb és giccsesebb darabokat is felleltem, de egyetlen olyat sem találtam, ami tetszene... Pedig már a pénzt sem sajnáltam volna rá, csak legyen már végre egy normális!!! Egyetlen egyszer láttam egy szépet a New Yorkerben...úgy 2-3 éve.

    Folytatás...

    művésznő4 13 éve 55

  • Névnapi köszöntőm :)

    Ma van a névnapom. :) A húgommal rendszeresen megajándékozzuk ilyenkor egymást valami aprósággal. Nem költünk sokat, a lényeg, hogy frappáns és szívből jövő legyen.
    Most ezt kaptam tőle. :B Azt mondta, meglátta és nem bírta otthagyni a boltban. :D Nem kimondottan névnapra készült, de illik hozzám és nagyon örültem neki! :B Csak ez számít.

    Én nem bírok betelni vele! :C

    művésznő4 13 éve 48

  • Október 15. - Az Ölelés Világnapja ♥ (:

    Ha valaki nem tudná, ma van az Ölelés Világnapja. Az egyik kedvenc ünnepem! :C Ilyenkor olyanokat is megölelhetsz, akiket amúgy nem mernél - ma viszont legalább van egy jó indokod... ;] A lehető legtöbb mindenkit megölelgettem a nap folyamán, amit hálás tekintetek, piruló arcok, csillogó szemek és mosolyra húzódó szájak viszonoztak. Sajnálom, hogy a főtérre nem jutottam ki, de azt hiszem, jövőre már nagyban tolom és ott fogok rohangálni "Ingyen Ölelés" feliratú táblával az idegen emberek között. :D
    Rátaláltam egy nagyon érdekes blogra, ahol sok jó gondolat fogalmazódott meg fiatal írójában az öleléssel kapcsolatban. :R

    Emberek - az ölelésről:
    “Néha átölelek egy fát... Hiányoznak az emberi érintések. “,
    “A családom sem ölelgetett soha, távolságtartóak. Más nincs. ”

    “- Egy kedves, ritkán látott barátom, aki, ha találkozunk mindig magához von és csak tart..., tart... – én pedig csak győzöm nyelni a könnyeimet befelé, hogy meg ne lássa, vagy keveset. :)

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 70

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.