2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Téged nem lehet elfelejteni... :D

    ...És ahogy ígértem, itt van az én legjobb barátom számára egy kis apróság...:B

    Mikor ezt megláttam, azonnal Te jutottál az eszembe! :P :DD

    VIKTOR

    Név jelentése:
    Gyõztes, gyõzõ

    Név eredete:
    Latin eredetű, Victor névbõl

    Név elemzése:
    A Viktor név éleseszű, elemzõ gondolkodású személyiség kialakulását támogatja. A név viselõi alkotó, eredeti, találékony emberek. Mivel õk maguk igen becsvágyóak, nehezen értik meg, ha valaki kevesebbel is beéri az életben. Zavarja õket, ha valaki lassúbb náluk, a türelem egyébként sem erõsségük. Szeretnek a saját fejük után menni, nehezen viselik, ha más akarja nekik megmondani, hogy mit tegyenek. Fontos számukra a függetlenség, és olyan pozícióban érdemes elhelyezkedniük, ahol önállóan dolgozhatnak és értékesíthetik kreativitásukat. Szeretnek utazni, ismerkedni és beszélgetni.

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 13

  • Az én szeptember elsejém (:

    Nagyon rossz volt reggel felkelni, mert furcsa kettősséget éreztem.
    Már egyáltalán nem volt nyári hangulatom, sőt... mintha csak egy ugyanolyan szokásos
    szürke hétköznap lenne, mint a többi. Semmi más. Viszont végig hihetetlen dejavu-m volt. Rég volt ilyen "iskola érzésem". Nehéz ezt szavakkal elmesélni.

    Reggel 5-kor, mikor felkelek a puha, forró paplan öleléséből... kint még korom fekete minden. Bőrömön kis libabőrök jelennek meg, ahogy pár perc vívódás után győz az akaraterőm és ellenkezve testemmel, végül kimászok a meleg ágyikóból. A szobám jégveremnek tűnik. Első dolgom, hogy belebújok a meleg köntösömbe és megpróbálom összeszedni magamat. Ez ismét eltart pár percig. Nem nagyon sikerül. Félálomban elmegyek pisilni, majd míg megmosom a fogamat, várom, hogy a hajvasaló felmelegedjen. A tükörbe csak ritkán merek felnézni mosakodás közben, nehogy elhajítsam ijedtemben a fogkefét vagy egy hirtelen mozdulattal megszaladjon a kezem, mikor fogkrémet próbálok előcsalni a tubusból - ezzel "összepiszkítva" a fürdőszobát...;] :DDD Miután végeztem, megállapítom, hogy a hajam egy kezelhetetlen szénakazal, így gyorsan orvosolni kell a problémát. Párszor végig simítom a vasalóval...épp, hogy csak ne legyen gubancos. A hullámokat meghagyom benne, maradjunk csak a természetességnél. :) Hamar megvagyok, az alapozóm után kutatok.

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 48

  • InterCity, én így szeretlek! :D - Útinapló

    Egész úton hazafelé azon gondolkodám,
    mennyi mindent mesélhetek majd utazásom során.... :))

    (2010. Augusztus 21., Szombat)

    Ezt az útinaplót drága Wic barátomnak ajánlom, aki minden vonatozása során "magával visz" az útjára és végig közvetíti vagy 100 sms-en keresztül, hogy mi történik éppen vele. :R Így hát úgy gondoltam, most én is leírom a tapasztalataimat. Hadd örüljön a Fiam! :D

    12: 23-kor indult a vonatom, de Papával túl hamar értünk ki az állomásra. Volt még 20 percünk, így kitaláltam, hogy ugorjunk be a Nyugati melletti Mekibe. A nagy meleg miatt hihetetlenül szomjas voltam, mégis inkább maradtunk a fagyinál. Az is oltja a szomjat....talán. :U Egész évben nem voltam ennyit gyorsétteremben, mint ezen a nyáron. Pedig nagyon nem vagyok híve az ilyesminek...

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 88

  • Sokkoló szép emlék.... :'(

    Eredetileg nem készült volna ebből bejegyzés, de mivel ennyire megrázott a dolog, mégis tollat ragadtam....talán ha kiírom magamból, könnyebb lesz feldolgozni a látottakat. Talán...

    Tegnap este történt.
    Zenét hallgattam, a gépen pötyögtem, és a legjobb barátommal Msn-ezgettem egy nagy bögre tea társaságában. Ugyanolyan este volt, mint a többi; kellemes.
    Sztorizgattunk, nevetgéltünk, ugrattuk egymást, ahogy szoktuk. Jó kedvem volt. :)
    Tőle ötletet kapva, felnéztem az egyik közösségi oldalara, ahol már majd' 2 éve (!) nem jártam. :Y
    Sok különös arcot lát itt az ember. Tudom, hogy csúnya dolog, de azzal szórakoztunk, hogy mutogattuk egymásnak, hogy milyen "érdekes" fazonok jelölnek be ismeretlenül... :U
    Jó móka volt! :D

    Nagy kacarászások közepette, a leglehetetlenebb alakok között nézelődve, egyszer csak megakadt a szemem az egyik néven. Ismerős volt, rákattintottam. Kicsit lejjebb tekerve, megláttam a lakhelyét.
    Ez nem lehet....
    Félve, de rákattintottam a képére is. Muszáj volt megbizonyosodnom!
    Katt. A kép homályos volt, kellett neki pár másodperc, amíg betölt rendesen. Ahogy kezdett kitisztulni a fotó, egyre idegesebb lettem... Kezdtek körvonalazódni az ismerős vonások.
    A kép nagy nehezen betöltött.

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 27

  • Tojást robbantottam reggelire... :))))

    Ajánlom ezt az írást drága barátnémnak, hengerPHandának! :D :R
    (Majd ő tudja, hogy miért.... ;] )

    Sajnos előző este olyan rosszul aludtam a nagy meleg miatt, hogy ma még csak annyira futotta az energiámból, hogy kivánszorogjak az ágyból és felnézzek Logoutra.

    Már déli 12 is elmúlt, mikor rájövök, ideje lenne valami reggelit készíteni magamnak.
    Lemegyek a konyhába, meglátom a tojást a hűtőben, megkívánom. Mivel a tegnap esti álmatlanság "jótékony hatása" még mindig nem akar múlni, gondolom magamban, nem babrálok rántotta sütéssel (ahhoz most túl fáradt/lusta vagyok), bedobom a mikróba és kész. Majd lesz belőle valami lágy tojás vagy hasonló...
    (A végeredmény nem olyan "szép", mintha serpenyőben csinálom, de ízre szinte ugyanolyan. :K)

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 83

  • A kutyám sört iszik... (:

    Igaz, ezt a történetet már leírtam tegnap is a szűk baráti körnek a Közkívánatra c. topicban, de egy ismerősöm tanácsára most megosztom veletek is... :)

    Apa véletlenül kint felejtett egy doboz sort a kertben, mikor állította fel a medencét és a kiskutyám meg megtalálta...:DDD
    És mivel hát ő is férfiból van, ezért csak nem akarta már , hogy kárba vesszen az a jó hideg kis söröcske...:DDD

    Figyelem, megrázó képsorok következnek...:D

    A fentiekben említett sör...

    Kiskutyi jön és beméri áldozatát...:DDD ;]

    Körbeszaglálja a célpontot, és ellenőrzi, hogy nem romlott-e a sör...
    Munkája alapos, gyors.

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 31

  • 2010.júli.14. - Gyermekkorom utolsó napja...

    Hát ez a nap is eljött. Gyermekkorom utolsó napja. Öregnek érzem magam. Nagyon öregnek. Pedig még szinte gyerek vagyok... Lelkileg biztosan.

    Hihetetlen, hogy elszállt felettem ez a 18 év.
    Mondják, ha betöltöd a 18-at, azzal semmi nem fog változni, kivéve, hogy büntethető leszel és a szüleid még jobban akarnak ezután fegyelmezni. :U
    Ahogy az egyik barátnőm mesélte: "Régen semmi gond nem volt, anya laza, engedékeny szülőként viselkedett. Soha egy veszekedés nem volt köztünk, jól kijöttünk. Amióta nagykorú lettem, naponta akar megpofozni... :DDD"

    Hmm....ez a felnőtté válás előtti 1 nap jó alkalom arra, hogy kicsit magamba nézzek és elgondolkodjak azon, mit is tudhatok eddig magam mögött?

    Lássuk csak...
    Egy csodálatos házban lakom szerető "családom és egyéb állatfajták" társaságában... :D
    Háromszor költöztem életemben, emellett laktam Pesten is.
    Rengeteg érdekes és kedves embert ismerhettem meg, amiért nagyon hálás vagyok az Égnek. :R
    Odaadó barátokkal vagyok körbevéve, ami mindennél többet jelent nekem.
    Értük és a családomért bármit!

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 97

  • Otthoni dekor-tippek, ajándék ötletek (:

    Mivel nő vagyok, szeretem a szépet és csak esztétikus, otthonos környezetben érzem igazán jól magamat. Igyekszem mindig úgy alakítani a szobámat, hogy pár ügyes, kreatív megoldással praktikus és egyben szép is legyen az. (Mivel itt töltöm a legtöbb időt, erre fordítom a legnagyobb hangsúlyt.)

    Hősiesen bevallom, gyűjtögető vagyok. Rengeteg - elsőre feleslegesnek tűnő - dolgot elrakok, megőrzök, azzal a mondattal, hogy "Egyszer még jól jöhet!..."
    Tény, hogy elég sok "szemét" halmozódik fel így rövid időn belül, és sok ezekből nem is kerül újrahasznosításra, de mindig nagyon örülök olyankor, mikor hirtelen ajándékot kell adnom valamelyik barátomnak és megtudom oldani nagyobb pénzköltés nélkül, otthoni, saját kezűleg készített dolgokból.
    Így hát amikor csak tehetem újrahasznosítok vagy átalakítok. :)

    ***

    Rendszeresen jártam úgy, ha készültem valahova, hogy felakartam venni az egyik nyakláncomat, de egyszerűen annyira össze volt gubancolódva a többivel a kiszemelt darab, hogy végül hagytam az egészet a csudába, különben ha tovább vacakolok vele, biztosan elkésem... :U

    Folytatás...

    művésznő4 14 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.