2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • I ♥ Mosogatás ? -.-

    Másfél óra néma mosogatás. Csak én...és a nyers erők. A puszta kezem és a felhalmozódott mosatlan. Hmmm... Mély szippantás az orromon keresztül... Érzitek a drámai pillanat felemelő vibrálását a levegőben?
    Az jó, mert én nem. -.-
    A kezem már olyan, mint egy öregasszonynak kb. (Bocsi, Mama! :DDD)

    Szeretem az olyat, mikor kerek 5 perce esek épp haza és Apa egyszer csak valami fura, isteni szikra általi indíttatásból kitalálja, hogy na jó, most szépen mindenki jöjjön le a nappaliba és takarítsunk ki, mire Anya megjön!.:U - Idézem, "TakarítsUNK!!!!!"
    Ez nagyjából annyiból áll, hogy Öcsi letörli a bárpultot és a munkapultokat, a Húgom a gáztűzhelyet, aztán felseper és felmos mindenhol, összeszedi a mosatlant és oda hozza nekem, majd minden mást elrámol. Rám mindig a munka oroszlán része marad, a legnehezebb; a több órás mosogatás, Apa pedig.... Hmm, nos hát Apa kiviszi a szemetet és közben dirigál. Itt valahol kifullad az ő hatásköre. Emellett, amit még nagyon bírok, hogy közben végig T./1.-ben beszél.

    Folytatás...

    művésznő4 13 éve 23

  • As(z)tala Vista :))

    Ezt a videót egy nagyon tehetséges, 12 éves ismerősöm csinálta. :) Szerintem korához képest eszméletlen jó lett! Kis infós humor... :P Remélem, Nektek is tetszeni fog. :R

    As(z)tala Vista - Pethő Jonatán filmje

    művésznő4 13 éve 40

  • Kontraszt kiállítás - mert vannak dolgok, amikről beszélni kell! *Frissítve! 2011. március 31.*

    Nagyon, nagyon tetszik a témája, érdekesnek ígérkezik. :) Azt hiszem, jövőhéten én is elmegyek és megnézem. Ajánlom mindenki figyelmébe! :R

    Még nem késő, ha Te is szeretnél elmenni!

    Kontrasztkiállítás Debrecenben
    2010. szeptember 2. - 2011. január 28.
    Egyetemi Templom (Egyetem tér 2.)

    Kontrasztkiállítás Nyíregyházán
    2010. szeptember 16- 2011. március 31.
    Görög Katolikus Hittudományi Főiskola (Bethlen Gábor út 13-19.)

    Bővebb infó itt: www.kontrasztkiallitas.hu

    Pár figyelemfelkeltő videó: :)

    Honnan veszed a bátorságot?
    Tanulj meg élni!
    Családon belüli erőszak

    2011.március 31.
    UPDATE:

    Folytatás...

    művésznő4 13 éve 12

  • Zárd be az ajtót magad után, kérlek!

    Annyira utálom Apánál ezt a diszkrét ellenőrizgetést. -.-' Nem nyíltan csinálja (ahogy Anya :DDD), hanem sunyiban, mintha tulajdonképpen ő nem is azért jönne a szobánkba, hogy megnézze, mit csinálunk, hanem csak véletlenül arra járt. Pff, na neee....
    Először is; nem szokott kopogni (vagy csak ritkán), ami engem iszonyúan zavar és már nem egyszer megmondtam férfi lakótársaimnak (Öcsi, Apa : D), hogy mielőtt nagy lendülettel beviharzanának a szobámba --> Ká-O-Pé-O-Gé-Jé-A-eN-A-Ká, KOPOGJANAK!!!
    Úgy látszik, ezt az egyszerű kis dolgot azóta sem sikerült megtanítanom nekik, pedig már szinte felnőtt nő vagyok és nem ronthatnak rám, amikor csak kedvük tartja! :(( Szükségem van egy saját zugra, ahová elvonulhatok kicsit egyedül, aminek a teljes mértékű megvalósítása már eleve kudarcra van ítélve, mivel a Húgommal élek, vele lakom egy szobában, és még sokszor az ő jelenléte is nagyon zavar - hiába lány... Pontosan ezért úgy gondolom, hogy ennyi intimitás nekem is jár. Szerintem nem nagy dolog.

    Folytatás...

    művésznő4 13 éve 50

  • Miért mennek a nők egyszerre vécére?

    Itt találtam

    A NAGY TITOK A NŐKRŐL ÉS A WC-KRŐL :D

    Kislány korodban anyukád mindig elvitt a mosdóba, megtanította, hogy legelőször le kell törölni a WC-deklit WC-papírral, majd ezt követően kis darab WC-papírkákat tett a WC-dekli teljes felületére.
    Végül megtanította: ,, Soha ne ülj rá a nyilvános vécékre!".
    Ezt követően megtanította a pózt, azaz, hogy tartsd meg az egyensúlyodat a vécé felett úgy, hogy rá se ülj, és ne is érj hozzá a felületéhez.
    A póz megtanulása olyan első leckék egyike egy kislány életében, mely végigkíséri őt egész hátralévő életében. De még felnőttként is nehéz megtartani, amikor a húgyhólyagod a kidurranás határán van.
    Amikor el KELL menned vécére nyilvános helyen, azzal fogsz szembesülni, hogy akkora sort kell végigállnod, mintha ott bent nem más, mint Brad Pitt várna rád. És vársz, mosolyogva, kedvesen és látod, ahogy a többi nő is diszkréten keresztbe teszi a lábát és a kezét, ami a hivatalos kifejezése annak, hogy ,,behugyozom".

    Folytatás...

    művésznő4 13 éve 74

  • Akárki, akármit is mond, én szerettem Michael Jackson-t :D

    Az ötlet, hogy bejegyzést írjak róla, erről a videóról jutott eszembe. :) Valahogy mindig is volt valami a számaiban, ami megfogott... Michael Jackson Duet with Akon - Hold My Hand

    Tudom, hogy nagyon megosztó személyiség - főleg a botrányai után, - de el kell ismerni, hogy zeneileg nagyon maradandót alkotott rövidnek mondható életében.
    Félreértés ne essék, nem vagyok elvetemült, őrült rajongó, de valamiért kiskorom óta szerettem a dalait. Az életéról szóló This Is It c. filmet sajnos nem láttam, de tudom, hogy hatalmas tömegeket mozgatott meg világszerte, és ezzel együtt gigantikus összegek folytak be a film készítőinek.

    Állítólag 4 éves koromban mindig felkeltem hajnalok hajnalán, hogy az HBO-n megnézzem a Michael Jackson koncert ismétléseit, és közben a tv előtt ugrabugrálva a Smooth Criminal -ban lévő mozdulatokat utánoztam. Szerencsére ez csak mende-monda, a családtagok nem tudják bizonyítani az esetet...:DDD

    Folytatás...

    művésznő4 13 éve 32

  • 365 napja a Logouton... :)

    Ma lettem 1 éves a PH-n. :)

    Köszönöm mindenkinek, hogy befogadott a csapat és hogy itt lehetek Veletek! Mindennap öröm itt fórumozni és rettentő hálás vagyok, hogy egy ilyen közösség tagja lehetek. :R

    Most sajnos nincs időm belemélyedni a részletekbe, de idővel frissítem a bejegyzést és kitérek pár fontosabb dologra is. :K

    művésznő4 13 éve 53

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.