2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Keresek egy zenét, de nagyon....:(

    Tudom, hogy a Fáradt gőzben van egy erre specializálódott topic is, de mivel ott nem kaptam választ, így itt is megpróbálom. Hátha...:)

    Szóval, keresek egy zenét, de nagyon....
    Viszont most egy kicsit feladom a leckét :D , mert se dalszövegrészletet, se előadót, se semmit nem tudok, mindössze annyit, hogy egy új szám (eddig legalábbis én soha nem hallottam), mostanában rengeteget nyomatják a rádióban. Egy nő énekel benne angolul és kicsit ilyen vidám, pörgős, country stílusú maga a dal.

    (Jah, és hogy mindig pont akkor játsszák, mikor a Sparba megyek vásárolni..... :DDD )

    Ha megtalálnátok, nagyon megköszönném. :R Ha csak tipp van vagy bármi, ne fogjátok vissza magatokat, linkeljetek nyugodtan! Addig is keresgélek a Fehérvár Rádió honlapján, hátha találok valamit... (eddig 2-3 alkalommal is ott hallottam a számot)

    Már nagyon sok ember próbált eddig segíteni nekem. Legalább 40-50 ember rá van izzítva a dologra, de tegnap én is hajnalokig kerestem a muzsikát, - eddig sikertelenül. :( Már nem nagyon van ötletem, de még nem mondtam le róla.

    Mindenesetre, amiket biztosan kizárhatunk és eddig ajánlottatok nekem:

    Folytatás...

    művésznő4 10 éve 73

  • Segítséget szeretnék születésnapi meglepi videóhoz!!! :)

    A Húgom most lesz nemsokára 18 éves és nálunk az a szokás, hogy ha valaki betölti ezt az évet és hivatalosan is nagykorúvá válik, akkor a családtól közösen kap egy születésnapi videót, ami egészen születésétől napjainkig öleli fel képekben az eddigi életét. :)

    Én elég kezdő vagyok még az ilyesmiben, de van egy nagyon szuper Manga Studio nevezetű videókészítő programom és ezzel egész klassz kis dolgokat lehet összehozni. :) Sajnos tavaly iszonyúan megszállt az ihlet és nem bírtam magammal...előrehoztam a meglepit és készítettem neki a 17.-re is egy videót. Így egy kicsit az idei veszít az értékéből....épp ezért szeretnék most valami BOMBASZTIKUSAT összehozni neki!!! :DD Fogytán az időm és az ötleteknek is híján vagyok, épp ezért azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e ajánlani olyan zenéket, amik ilyen jellegű videó alá illene...? Gondolok itt lassúbb, meghatóra vagy gyorsabb, vidám, pörgősre is...lényeg, hogy olyan jó hangulatú legyen, ami kifejezi az alkalom ünnepélyes hangulatát, bensőségességét és vidámságát. :)

    Folytatás...

    művésznő4 10 éve 8

  • Gyerekkorom legemlékezetesebb MÁV-os kalandja... :)

    Ma reggel, úgy ébredtem fel, hogy muszáj ezt a sztorit megírnom gyermekkori emlékeimből és megosztanom a nagy közönséggel. Jó szórakozást hozzá! :)

    Anyukám pesti és mi is ott születtünk a tesóimmal, így kiskorunkban rengetegszer jártunk fel vidékről a nagyiékhoz, meg a rokonsághoz látogatóba (akár ovi helyett is :B ). Az eset úgy 16-17 éve történt, mégis úgy emlékszem rá, mintha ma éltem volna át. Vonattal utaztunk rendszerint, mint akkor mindenki más. Fiatal anyuka, 2 kisgyerek, rengeteg pakk és nagy csomagok; így jártunk a fővárosba.

    Na, velünk aztán állandóan történt valami, sosem volt unalmas utazásunk, mert szegény anyukámnak mindig kitaláltunk valami izgalmas "programot"... :D
    Egyik - számomra legemlékezetesebb MÁV-val kapcsolatos emlék, mikor én olyan 5-6 éves lehettem, a húgom meg 2-3 és ezúttal is száguldottunk Mamáékhoz Pest felé a jó öreg IC-vel. Már majdnem ott voltunk, úgy félóra lehetett kb. az útból, de már annyira izegtünk-mozogtunk, hogy anya nem bírt velünk, ezért kicuccoltunk az előtérbe, hogy ne zavarjuk az utasokat és annál hamarabb tudjunk majd leszállni is.

    Folytatás...

    művésznő4 10 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.