Hirdetés

2021. szeptember 18., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Agymenés gyűjteményem jövőbeni helye...

  Azthiszem elkezdem gyűjteni hülyeségeimet, amivel itthon fárasztom asszonykámat, vagy odabent kollegáimat..

  Mai agymenés:
  Tévében ment egy reklám, aminek a szövege : "Az egészséges íny rózsaszínű.."
  Megkérdeztem asszonytól : "És milyen színe van az egészséges Karaknak?"

  Akinek van kedve hasonló hülyeségeket írni, az megteheti kommentben :)

  Joc

  MR_Joe 6 éve 6

 • Geek megoldások gyűjtőhelye :)

  Nah, ez ugyan egy blogbejegyzés, de várom hasonlóan beteg kollegák jelentkezését, hasonló megoldásokról.

  A képen egy rögtönzött szagelszívót láthattok, amit egy kimustrált szerver ventije testesít meg :D

  A normál szagelszívót csak tervrajz módosítással köthetem be állítólag, így maradt ez a megoldás.
  Hiába, a kocka az mindig kocka marad...

  MR_Joe 6 éve 9

 • Dohányosok a játszótéren..csak engem zavar?

  A délelőtt folyamán megtettük első nagycsaládos sétánkat a közeli játszótérre. Két gyermekem imád ott hintázni, homokozni, feleségem beült a fa alá a kicsivel a padra, ahol sajnos megmutatkozott a kultúra hiánya.
  Igaz csak nyomokat találtunk, az "elkövetőt" nem, de rendesen felcseszte az agyam a látvány.

  Nem nagy játszótér, de relatív rendezett. Kint van két tiltótábla, miszerint dohányozni és kutyát bevinni tilos. A környéken van ugyan még játszótér, de a helyzet nagyjából ugyanez. Igazából az nem zavarna ha ott dohányoznak amikor nem vagyok ott, de annyi igazán lehetne az emberekben, hogy ha már tojik a szabályokra, legalább a csikket, szemetet nem a padnál dobálja el, ha már ott van az a nyomorult kuka... mindjárt kettő is. Elég zsúfolt külvárosi terület ahol lakom, az emberek azért jönnek ide, hogy ne a városi mocskot és betont lássák, hanem a zöldhöz kicsit közelebb legyenek..

  Folytatás...

  MR_Joe 6 éve 46

 • Micsoda éééjszaka volt...

  Legkisebb kölök ma két hetes.
  Repül az idő.
  Egész idáig szépen viselkedett, de tegnap és ma éjjel nem igazán sikerült az alvás. Tegnap 11-től 1-ig kellett altatgatni, ma 3-tól 4-ig szopizott, majd 4-től vettem én át a ringatást..azt, hogy mennyi ideig -nem tudom..sikerült olykor belealudnom, majd mikor aludt végre és mi is legmélyebben aludtunk 3/4 7-kor átjött a két nagyobb.. Persze kiccsákó jól kialudta magát reggel, mi meg a koffein erejével megpróbálunk életben maradni.

  Viszont a reggeli szépen sikerült: gyerkőc 125g-ot szopizott.. két hetesen.. van huzatja.. :)

  Tesó probléma: Szerencsére ilyen nincs..nagyobbakat nem lehet lekoptatni a kissrácról, annyira imádják. 5 éves lányom is segített már tisztába tenni, mindkettő segédkezik a fürdetésnél, szóval van segítség :)

  Most pedig megejtjük az első sétánkat ötösben, hamarosan képek érkeznek :)

  Joc

  MR_Joe 6 éve 4

 • Élelmiszer és háztartási cikk internetes rendelés? Kipróbáltam - nekem bejött.

  Egyre terjed az internetes rendelés Magyarországon is. Jómagam is rendszeresen rendelek műszaki cikkeket webshopokból, de az általános bevásárlás online formájától valamiért ódzkotam. Most mégis rászántam magam. Reklámot nem akarok csinálni, így nem írom le a cég nevét..persze egyelőre nincs túl nagy választék az ilyen jellegű webshopok között, így könnyű kitalálni.

  A rendelésnél volt pár félelmem:
  - a tejtermékek esetleg korai lejáratúak lesznek / nem megfelelően szállítják és a hőségben megromlik
  - a zöldségből/gyümölcsből "darab-darab" módon hoznak
  - a termékek csomagolása esetleg ömlesztett lesz, ami mondjuk egy élelmiszer-vegyiárú kombónál nem biztos, hogy túl jó megoldás.

  Nos a félelmek ellenére kipróbáltam. A webshop elég jól átlátható, a kereső rendesen használható. A kiszállítás idejét sávos beosztásból választhatom ki, akár online, akár átvételkor fizethetek - kizárólag bankkártyával. Az átvétel két módon lehetséges: a boltnál, vagy kiszállításal. A bevásárlást - nagy bevásárlás volt - nagyjából 20 perc alatt megejtettem(a regisztrációt nem számoltam bele a vásárlás menetébe), majd vártam a futárt...másnapra. Merthogy aznapra szinte esélytelen. Annak ellenére, hogy a szolgáltatás nem túl régóta elérhető itt, úgy látszik hamar rákaptak az emberek, mert az időpontok elég hamar betelnek.

  Folytatás...

  MR_Joe 6 éve 36

 • Új hardver érkezett :)

  Hát igen, bővült a paletta. Eddig szert tettem két kis szuperszámítógépre, ami most még egy taggal bővült. A beszerzés időpontja újfent nyárra, egész pontosan júliusra esett. Egyelőre ugyan a ki- és bemeneti portjai nem funkcionálnak rendesen, de pár év fejlesztés és megfelelő konfigurálás után nagyon komoly dolgokra lesz képes.
  Az O.B. széria legújabb tagja a következő specifikációkkal került ki a műhelyből:
  Sztereo audio bemenet
  Mono audio kimenet, amely táp bemenetként is funkcionál
  3D webkamera
  Csatlakozás: multifunkciós "apa" csatolóval szerelve
  Súly: 3130gr
  Hossz: 50cm

  A műhelyből másfél hete került ki, de haza csak alig pár napja hozhattuk, azóta az első két kis szuperszámítógép folyamatosan próbál az új hardverhez kapcsolódni, de egyelőre még driver hibák vannak az új eszköznél, így a kétirányú kommunikáció még nem valósulhatott meg. Úgy döntöttem a fejlesztésekről folyamatos blogbejegyzéseket fogok írni.

  És a rövid bemutatóhoz egy kép is dukál:

  Tehát Ő lenne O.B. a harmadik. :)

  Mára ennyi, akit érdekelnek a fejlemények kövesse a blogomat :)

  Joc

  MR_Joe 6 éve 9

 • Pár apróság...

  Pár hónapja gyermekemnek vettünk egy jelmezt. Íme a csomagolása.

  Továbbra is szeretem az érdekességeket

  Tehát 100% ananászlé.. először megcsinálták az ananász sűrítményt, ami lett mondjuk 150%-os (mert a sűrítmény ananászabb mint maga az ananász...), aztán visszahigították vízzel, hogy 100% legyen... meg adtak egy kis pektint hozzá... :U

  Jaj de szeretem én az ilyesmit :)

  MR_Joe 8 éve 1

 • Maxell pendrive secure partíció eltávolítása - csak mert még kell :)

  Nos ez a bejegyzés azért jött létre, mert egy kollegám Maxell pendriveját nem ismerte fel a dvd lejátszója. Nem értette, hogy miért. Szerencsére emlékszem, hogy évekkel ezelőtt - még boltos koromban - előjött ez a probléma. Sok vásárló jött, hogy "$z@rapendrájvvegyedvisszaderögtön".

  Persze próbánál csodák csodájára hibátlanul működött minden egyes darab. A hiba ott volt, hogy a legtöbb médialejátszó/tv/konzol stb. nem képes lekezelni ezt a csodálatos találmányt, ami arra szolgál, hogy adatainkat védje igény esetén. Maxelléknál ez úgy nézett ki, hogy amint begyugtuk a pendrive-ot a gépbe két partíciót láttunk. Egy SECURE és egy PUBLIC névvel ellátottat. Előbbi egy ~1MB-os partíció volt, amin egy kis segédprogram kapott helyet, mellyel titkosíthattuk fájljainkat. Igazából ez nem is lényeg. A lényeg, hogy sokan nem tudták használni az eszközüket. Első nekifutásra kiraktunk egy táblát, hogy a kedves vásárlók kérjenek segítséget, mielőtt ilyen eszközt vásárolnának. Persze nem kértek, így továbbra is szállingóztak a panaszok. Akkor sikeresen utána jártam, miképp lehet megoldani a problémát. A maxell közzétett egy segédprogramot, amellyel egyesíteni lehet a két partíciót, így akkor megoldódott a probléma. Mára viszont drága maxellünk eltüntetett minden ilyen irányú lehetőséget, amikor megújította weboldalát. Hosszas keresgélés után azonban sikerült újra rátalálni a programra, íme:

  Folytatás...

  MR_Joe 8 éve 8

 • Termékecskék...

  Lépten nyomon beleakadok valami érdekes termékbe. Hirtelen három is a kezembe akadt. Ez nem lehet véletlen! Ezért megosztom, aztán majd jön több is :)

  Egy kis hardver. 14,1" -os notebook gyári bontatlan csomagolásban 2000 forintért eladó! Nem kamu! Íme :

  ...de van itt más is. Eddig is tudtam, hogy nem csak csúcsminőséget árulunk, de itt a bizonyíték, hogy igazam volt:

  És végül, hogy éhen ne haljunk a nagy munkában, egy finom házias, ellenőrzött összetevőkből készült virsli:

  Nos... jóétvágyat! :)

  MR_Joe 10 éve 60

 • ZUMBA!

  Aki hallott már a Zumbáról, tudni fogja miről beszélek, aki nem annak pedig ajánlom: menjen el egy edzésre!

  Életem első Zumbás élményét sógornőmnek köszönhetem, aki zumbaoktató győrben. Miután feleségem is elment az órájára ugrálni, gondoltam én is megnézem. Illetve muszáj volt, mert lányomra vigyázni kellett valakinek ezalatt. Valaki lettem :) Nos az első amit láttam, hogy egy terem tele van csajokkal. Mondom ez olyan rossz már nem lehet :) Sógornőm matatott valamit a CD lejátszón és latinos ritmusok csendültek fel. A sok csaj (bocsánat. Csajok és nők. Kislányok és anyukák... sőt még nagymamák is akadtak) mind táncolni kezdett. Sógornőm által bemutatott mozdulatokat próbálták leutánozni, egyre jobban kimelegedve ugrándoztak hajladoztak és nevetgéltek. Percről percre egyre pirosabbak lettek az arcok, egyre nedvesedtek a pólók és mégis egyre szélesebb mosoly volt a szájakon és egyre jobb hangulat uralkodott. Lassan már nem tudtam eldönteni, hogy most fitness órára jöttem, vagy valami csajos bulira? Érdekes egy élmény volt és bár pasit nem láttam ugrálni, tudom hogy számos hímnemű követője is akad ennek a fajta testmozgásnak. Bevallom még nekem is meg-meg mozdult a lábam a hallott zenékre és a tömeg jókedve rám is átragadt. Biztos vagyok benne, hogy ha résztvevőként nem is, de nézőként még ott leszek párszor az órákon és ajánlom ezt mindenkinek!

  Folytatás...

  MR_Joe 10 éve 0

 • Gyermekem...

  Korábbi bejegyzésemben látható volt a fiam, amint a gépet üti. Azóta már eltellt egy kevéske idő, fiam jövő hónapban betölti a harmadik életévét, és kislányom is szépen cseperedik, pár nappal fiam születésnapja előtt lesz egy éves.
  Egészen idáig szinte minden szabad percünket együtt töltöttük, minden reggel és minden este ott voltam fiam mellett, az éjszakai mesét például mindig tőlem követelte. Mikor rosszat álmodott éjjel, engem hívott, szóval elég apás kiskölyök. Ezért is ütött kicsit meg ami történt. Hétvégén látogatóba voltak szüleim (130km távolságból), gyermekem kitörő örömmel fogadta rég látott szeretteit. Egész délelőtt le sem szállt a nagyszülőkről, még a déli alvást is ki akarta hagyni, de feleségem sikeresen "rábeszélte" :) 5 körül ébredt és persze egyből a nagyszülők közé vetette magát. Egy órával később szüleim úgy döntöttek indulnak. Legnagyobb meglepetésünkre fiam felállt és közölte : "Mamával, papával medek!", azzal elindult a szandáljáért, behozta a szobába és a földre ülve kezdte felhúzni. Feleségemmel csak néztünk egymásra, majd a kisfiamat kérdeztük, hogy "most tényleg el akarsz menni? Apa meg anya nem tud ám elmenni, nem tud mesélni este". Újból a "Papával medek" választ kaptuk. Rendben, mondom, akkor ráadom a szandit. Ahogy ráadtam, felpattant és kezdte húzni nagyapja kezét "Gyeje menjünk!".

  Folytatás...

  MR_Joe 10 éve 0

 • Idióta flash játék #3

  Újabb idióta flash játék
  Biztosítsd az utat .. ballonokkal? Idióta főhősünk teraszról teraszra sétál, feladatunk kitölteni a teraszok közötti űrt ballonokkal, különben idiótánk leesik...

  MR_Joe 11 éve 0

 • Alcor Poet teszt #3 - Hiánypótlás

  A #2 bejegyzésnél megjegyezte egy kedves kollega, hogy van néhány elem, amit teszteletlenül hagytam, így most ezt pótolom.

  Kezdve a menüvel:

  (Elnézést az elfordított képért, valamint a rossz minőségért, de időközben újabb lámpánk égett ki.. :) )

  Ez volt a lényegtelenebb rész. A lényeges: milyen gyorsan reagál a készülék egyes e-book betöltésekre, lapozásra, miként tördel. A készüléket ezért most leteszteltem nagyobb terjedelmű TXT, PDF, DOC, RTF és egy rövidebb HTML fájllal is.
  Az eredmény számomra cseppet sem kielégítő. Gyakorlatilag nem találtam és kreálnom se sikerült olyan DOC kiterjesztésű fájlt, amivel meg tudtam volna etetni. Bár a leírásban és a dobozán szerepel, hogy képes kezelni. Hiába másoltam fel egyet a készülékre, az Ekönyv menüben az nem jelent meg. A böngészőben megkeresve pedig a következő üzenetet kaptam:

  Szóval vagy valamit elírtak, vagy én vagyok nagyon béna. Mindenesetre próbálkoztam tovább. Nagyobb méretű (~7MB/1500 oldal) PDF-nél a megnyitás ideje úgy 4 másodperc volt. A PDF olvasásnál már 5 féle nagyításból választhatunk kedvünkre.

  Folytatás...

  MR_Joe 11 éve 7

 • Alcor Poet E-book reader - teszt (#2) - A meglepetés

  Előző részben a felvételig jutottam. Ezen a ponton kezdtem kiábrándulni ebből az alacsony árkategóriás e-könyv olvasóból. Számomra túlnyomó többségben voltak a hiányosságok eddig. A következő menüpont a naptár: határidőnaplóként esélytelen használni, szóval sok értelme nincs. Tudunk a napok illetve az "M" lenyomásával az évek között lépkedni, és meg tudjuk nézni, hogy egyes dátumok milyen napokra esnek. Ennyi.

  A következő menü a Böngésző. Sok értelmét nem láttam, mondván minden média fájl a hozzá tartozó menüből elérhető, de azért megnéztem. Szokásomhoz híven a leírást nem olvastam el, csak a dobozon levő tájékoztatót. Így a böngészőbe lépve kellemes meglepetés ért: a készülék nem csak e-könyvek, offline weboldalak, képek és zenék lejátszására alkalmas! Böngészőből lehetőségünk van RM, RMVB, AVI, VOB, FLV, MP4 és MPG fájlok megnyitására és lejátszására! Eme meglepetés után gyorsan fel is toltam az eszközre egy ~800 megás xvid avi filmet illetve egy normál divx-es filmet. Mindkettőt gond nélkül játszotta!
  A kép nem kockázott be, a hang nem csúszott, nem szaggatott. A készülék kezel elméletileg több hangsávos videókat, legalábbis a menüből ez derül ki, valamint feliratokat és néhány képméretet (eredeti, teljes képernyő, normál). A pörgetés ugyan elég gyors és csak egy sebességű, de ennél sem szaggat a készülék, a pörgetés végén szinte azonnal folytatja a lejátszást hibátlanul!

  Folytatás...

  MR_Joe 11 éve 30

 • Idióta flash játék #2

  Újabb idióta játék.

  A játék lényege egyszerű: ne lődd le a kiskutyát. A pályát elindítva ne mozdítsd meg az egeret. SOHA. :)

  MR_Joe 11 éve 9

 • Idióta flash játék #1

  Idióta flash játék

  A lényege: minél tovább életben maradni a lehulló cuccok között. A dolog nehézsége, hogy két emberre kell figyelni (vagy két játékos játszhat, de úgy nem izgalmas). Az egyiket billentyűzetről a másikat egérrel lehet irányítani.. :)

  MR_Joe 11 éve 0

 • Alcor Poet E-book reader - teszt (#1)

  A telefon teszt után most egy más jellegű készülék tesztjét írom meg. Megszeretvén az elektronikus könyvek hordozhatóságát örömmel vettem kézbe egy nálunk (cégnevet nem írok :DDD) új könyvolvasó/zenelejátszó/képnézegető csodát.

  A készülékről:
  Méretek: 148mm x 103mm x 10mm
  Kijelző: 5" színes TFT LCD
  Menü nyelv: magyar
  Lejátszható e-book formátumok: TXT, PDF, EPUB, DOC, PDB, HTML, FB2
  Lejátszható hang formátumok: MP3, OGG, WAV, FLAX)
  Támogatott képformátumok: JPEG, GIF, BMP
  Bővítési lehetőség: van - SD kártya

  A csomagot felbontva kezünkbe kerülnek a szokásos dolgok: a készülék, kezelési útmutató, hálózati töltő, adatkábel, fülhallgató és találunk a csomagban egy bőrtoknak reklámozott (számomra bőrnek nem tűnő) tokot.

  A készüléket kézbe véve egy egész használható, relatív kellemes fogású eszközt kapunk. A hátulja érzésre lemez, az előlap és a vezérlő gombok műanyagok.

  Folytatás...

  MR_Joe 11 éve 0

 • Új vas! 5230 #4

  Az előző alkalommal leírtam pár alap program elérhetőségét. Már írtam, hogy aki testre szeretné szabni a telefont, az különböző shell-ekkel megteheti, bár mindegyik hátránya, hogy lassul a telefon és gyorsabban merül az akksi. Előnyük, hogy komolyabb beavatkozásra nincs szükség ellentétben a rom buherációval. Ott több melóval ugyan, de jobb eredményt kaphatunk, mert sok esetben (ilyen az MG féle rom és a FREEROM) ki van nullázva sok program az eredeti romból, így azok már nem lassítják a készüléket. Hátrányuk, hogy negatívan befolyásolják a garanciális szervíz esetleges tevékenységét...ergo ha ariztatni visszük, kezdhetjük a gyári romot visszahúzni rá, ami persze egyszerűen hangzik, de elég bonyolultá válhat, ha a telefon pl nem érhető el számítógépen keresztül valamely hiba folytán. Egyszóval rizikós ebből a szempontból. Aki viszont mer kockáztatni az jól járhat.

  Programok : a telefonon sokféle program elfut, pl az s60v-re írt programok, java-s cuccok és flash progik. Ez utóbbiból kis ügyességgel be lehet szerezni jópofa játékokat. Rengeteg lehetőség van a www.armorgames.com vagy a www.kongregate.com-on és társain. Sajnos az újabb (pl 10-es) flash-eket nem támogatja a készüléken levő flash lite, de vannak játékok, amelyek egészen szépen futnak a telón (pl Sonny).

  Folytatás...

  MR_Joe 11 éve 2

 • Új vas! 5230 #3

  Na új fejezet. Pár napos aktív nyomkodás és a megfelelő certifikációs fájlok beszerzése után kicsivel többet tudok írni. Nos a szignózás tényleg megy a megadott módon, ami a következő :

  1: Regisztrálj a következő honlapon : http://cer.opda.cn/en/

  2: regisztráció után kattints az "APPLY CER" gombra a jobb felső sarokban.

  3: add meg a mobilod típusát, az IMEI számát (2x). Az utolsó mező kitöltése nem szükségszerű.

  4: várj...sokat. A megadott adatok alapján 8-10 óra alatt elkészítik a telefonodhoz szükséges ".CER" és ".KEY" fájlokat, ami a programok szignózásához kellenek. Később miután belépsz ott lesz a kis táblázatban a "STATE" felirat alatt hogy "NORMAL" és mellette a letöltési linkek az "OPERATE" felirat alatt.

  5: regisztrálj itt, és töltsd le a "SIGNSIS_HUN" progit.

  Folytatás...

  MR_Joe 11 éve 1

 • Új vas! 5230 #2

  Némi szenvedés után rá kellett jönnöm, hogy pár applikációt kivéve a legtöbb általam leszedett okosság nem indul el a telefonon, mivel nincs szignózva.
  Jelen pillanatban a szignózáshoz szükséges fájlok beszerzése folyamatban. Több oldal is foglalkozik ennek menetével, melyet én is közzé fogok tenni, amennyiben tényleg működik a dolog.
  A beszerezhető programokkal később teljesen testreszabható a rendszer kinézete, sőt ha bátrak vagyunk komplett új romot rakhatunk fel a telóra, megszabadulva így az esetleges feleslegesen feltöltött programoktól is.

  Addig is némi új infó: néhány órás nyomkodással kezd ráállni a kezem a telefonra. Alkalmam volt tesztelni az Ovi Map-ot és a GPS-t. Várakozásommal ellentétben nekem kifejezetten jól működött a dolog. Pillanatok alatt megtalálta magát a térképen és hamar kifundálta merre mehetek merre nem. A "másik útvonal" funkcióval kikerülhetünk esetleges fennakadásokat, ha az előre tervezett útvonalon általunk ismert akadály van. Relatív könnyen és gyorsan használható tehát eme funkciója a telefonnak.
  Szintén rendkívül jól működik a kézírás felismerő prog, mellyel bármit kezdhetünk. Akár sms írásáról van szó, akár beállítások módosításáról, a felismeréssel sikeresen tudtam operálni. Határozottan jobb a felismerés funkció mint egy windows mobile-os eszköznél (HTC Wizardnál volt alkalmam tesztelni).

  Folytatás...

  MR_Joe 11 éve 3

 • Csodafeliratok #1 - vegyetek lakást KERTEL?

  Mindig is szerettem a jól megfogalmazott hirdetéseket... mit szólna hozzá Grétsy bácsi?

  MR_Joe 11 éve 11

 • Új vas! No! kia? 5230?

  Előző telefonom (Nokia 5310Xpress Music) kijelzőjének elhalálozása után egy nagyon kedves barátomtól kaptam egy régebbi telefont kisegítésképp (SiemensC75). Némi szenvedés árán be tudtam írni a kontaktokat. Ez nem tűnik nagy teljesítménynek, de aki használt már nokiát és siemenset, az tudja mennyire eltér a kettő szövegbeviteli módja. Mindenesetre elkészült a mű, komoly két napig üzemelt is. Aztán lemerült a csontra feltöltött akksi.
  Szerencsére alkalmam nyílt egy új készülék beszerzésére, így aztán elkezdtem nézelődni olcsóbb telefonok után. Mivel előfizetéses vagyok valamivel olcsóbban kapom a telefont mint a dominós barátaim :) Több típust megnéztem, de korábbi negatív tapasztalataim miatt a samut, eriksünt kizártam. LG-ből meg csak nagyon drágán lett volna értelmes teló, ezért maradt újra a nokia. Némi vívódás után leszűkült a kör a C3-00 -ásra illetve az 5230-as típusra.

  Érvek a C3-as mellett:
  -QWERTZ billentyűzet (egyik gyengém)
  -WIFI b/g (erőőős érv)
  -hosszabb készenléti idő
  -számomra szimpatikusabb kinézet

  és érvek az 5230 mellett:
  -Nagy méretű és felbontású kijelző (640x360 ellentétben a c3 320x240-esével)
  -GPS funkció nokia avi térképpel (bár GPS-em van ez gyenge érv volt)
  -S60-as symbian rendszer (ez az erős érv)
  -jobb minőségű videofelvétel

  Folytatás...

  MR_Joe 11 éve 3

 • Mindennapi robot - Köszönjük PH!

  Többségünk napközben mindennapi robotját tölti valahol az országban vagy országon kívül, mégis rengeteg apróhirdetés és közösségi hozzászólás születik itt a ph!-n. Nem tudom mások hogy vannak vele, én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy -bár erősen korlátozott- internet hozzáférésünk van a cégnél. Ennek köszönhetően jut időm egyszer-kétszer felnézni ide és bővíteni ezeket a postokat, szemezgetni az aktuális kínálatból a hardveraprón esetleg egy-egy üzletet is sikerül nyélbe ütni ezen idő alatt.

  Egyszóval valahogy hasznosabban tudom eltölteni azt a szabad pár percet.

  Az utóbbi időben egyre többször látogatom meg az oldalt, hiszen az elmúlt években sok jó ismerőst és barátot sikerült itt szereznem. Tudom hogy akár magánjellegű, akár szakmai témában találok itt segítséget ha szükségem van rá! Igazából csak köszönetet szeretnék ezért mondani a tagoknak és az üzemeltetőknek.

  Köszönjük PH!

  MR_Joe 11 éve 0

 • A következő generáció

  Mint látható teszek azért, hogy a következő generáció időben megtanulja az alapokat ;) PH! 4ever

  MR_Joe 11 éve 10

 • Csodamasináim

  http://john.ccac.rwth-aachen.de:8000/alf/ps2_55sx/

  Hát igen, van egy ilyen gépem is...

  Megszállott emberke vagyok. Jópár érdekes kütyüt beszereztem már a régi időkből, csináltam házmoddingot, hűtésmoddingot, szóval mindenfélét kipróbáltam már a számítógépek terén. A fenti masina is megszállottságom egyik szimbóluma.

  A mai fiatalság el sem tudja képzelni milyen lehetett anno egy ilyen gépen, vagy egy videoton tv computer nevű sárkányon ismerkedni a basic nyelv alapjaival, aztán hogy miképp működött egy commodore 64 kazettás meghajtója. Sokan már azt se tudják mi is az az MS-DOS, amit mi naponta aktívan használtunk és batch fájlokkal tettünk jobban használhatóvá.

  Ha szeretnél ismerkedni egy ilyen géppel csak szólj ;)

  MR_Joe 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.