2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Üzletkötéssel kapcsolatos információk

    Üdv Mindenkinek!

    A Hardverapró, illetve a Prohardver véleményem szerint az ország legjobb és legbiztonságosabb online piactere és információmegosztó website-ja a hardverek tekintetében.

    Úgy gondoltam, hogy ha már üzletet kötünk és azt itt tesszük, akkor érdemes lefektetnünk pár alapszabályt az adás-vétellel kapcsolatban hogy egyikünk érdekei se csorbuljanak, hiszen lényegében a Te pénzed és az Én jóhírem a tét, de alapvetően mindenképp a hosszútávú, jól működő partneri kapcsolat.

    Adás-Vétel, alkatrészeim tesztelési menete:

    Kivétel nélkül minden hardvert, elektronikai alkatrészt, vagy egyéb műszaki cikket szükség esetén többször és több féle módon tesztelek (például: multiméteres feszültségvizsgálat egy tápegység esetében).
    Amely alaktrészeknél erre nincs lehetőségem, arról ezt az információt egyértelműen és kiemelten hangsúlyozom a hirdetésekben, hogy véletlenül se lehessenek félreértések.
    Elsősorban a személyes átvételt preferálom, mert úgy a vásárlás előtti, Részedről történő tesztelés is beiktatódik, amivel egyértelműsítjük az alkatrész megvételekori hibátlan működését, illetve állapotát.

    Folytatás...

    midary 6 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.