2022. szeptember 26., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Üzletkötéssel kapcsolatos információk

  Üdv Mindenkinek!

  A Hardverapró, illetve a Prohardver véleményem szerint az ország legjobb és legbiztonságosabb online piactere és információmegosztó website-ja a hardverek tekintetében.

  Úgy gondoltam, hogy ha már üzletet kötünk és azt itt tesszük, akkor érdemes lefektetnünk pár alapszabályt az adás-vétellel kapcsolatban hogy egyikünk érdekei se csorbuljanak, hiszen lényegében a Te pénzed és az Én jóhírem a tét, de alapvetően mindenképp a hosszútávú, jól működő partneri kapcsolat.

  Adás-Vétel, alkatrészeim tesztelési menete:

  Kivétel nélkül minden hardvert, elektronikai alkatrészt, vagy egyéb műszaki cikket szükség esetén többször és több féle módon tesztelek (például: multiméteres feszültségvizsgálat egy tápegység esetében).
  Amely alaktrészeknél erre nincs lehetőségem, arról ezt az információt egyértelműen és kiemelten hangsúlyozom a hirdetésekben, hogy véletlenül se lehessenek félreértések.
  Elsősorban a személyes átvételt preferálom, mert úgy a vásárlás előtti, Részedről történő tesztelés is beiktatódik, amivel egyértelműsítjük az alkatrész megvételekori hibátlan működését, illetve állapotát.

  Folytatás...

  midary 4 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.