2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lottó app - vissza a régi verziót!

    Sziasztok.

    Ennek a blognak a témája most alig pár embert fog érinteni. Ez egy lottózó alkalmazás, ami lényegében egy független SMS-szerkesztő. Ami miatt írom ezeket a sorokat, az az, hogy az új verzióban (már régebben) eltűnt a beállításokban a számlaszám/név beírás opció, és a gépi lottó opció is. A jelenlegi verzió a Play-en a 4.2.2. Nekem sem tetszett az újítás, és többen is panaszkodtak ezekre a dolgokra a hozzászólásokban. Ezért egy régebbi verziót osztok meg veletek, amiben ezek a beállítások még benne vannak, és ami nem fog frissülni! Hogy miért nem? Mert nem és kész :) . A régebi verzió letölthető innen: v4.2.0. Többet nem kell sorban állni a lottózóban, csak ha akarsz :). A lottók feladási ára hozzácsapódik a havi számládhoz. Feltöltő kártyásoknál nem tudom, hogy hogy működik. Fontos: el lehet szállni így a lottó feladásokkal, csak okosan és megfontoltan fogadj, lottózz!

    Én sok sok éve már csak ezzel lottózom. Ha még nem ismered az alkalmazást, amikre lehet fogadni:

    Folytatás...

    Meggyi001 3 éve 15

  • Átvertek a pendrive-val, de használni akarod?

    Sziasztok.

    Nagyon régi a téma, és sok cikk is született már anno belőle. Én most mégis írnék róla pár szót, mert hátha valaki még nem tud erről, és ezzel a bloggal segítek neki. Az ötlet onnan jött, hogy ma találtam meg a sógorom ezer éve vett Kingston (valószínűleg hamis) 32 GB-os pendrive-át a fiókban porosodva. Nem volt drága, 2500 ft, és nem is túl gyors, 6-8 MB/s írási sebességgel rendelkezik. Tehát közelében sincs a mai kéknyelvű szélsebes adathordozóknak.

    Szóval, ahogy a cím is mondja: Átvertek a pendrive-val, memóriakártyával, de te mégis használni akarod? Az átverést természetesen úgy értem, hogy működik az eszköz, csak nem akkora méretű, mint amekkorát vettél. Biztos volt köztetek, aki már járt így, és biztos volt olyan is, akik ugyanúgy mint én, nem tudja ezeket kidobni (pedig ki kellene). Három éve már jártam így, Aliexpress-ről vettem 32 Gb-os micro sd-t, az is csak 8 GB-os volt. Tehát, mivel kidobni nincs szívem, így elkezdtem azon agyalni, hogy mire is tudnám használni. De mindenekelőtt meg kellene nézni, hogy valós e a feltüntetett méret rajta. Ezt egy egyszerű és kicsi Windows-os alkalmazással meg is tehetjük.

    Folytatás...

    Meggyi001 3 éve 32

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.