2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • LG G3-S D722/D722v téma tudnivalók

    Sziasztok. Jelen blog a Mobilaréna: LG G3 S - mini-helyett-S cikkének topicját hivatott kiegészíteni; technikai adatokkal, ötletekkel, tippekkel. A blog folyamatosan fog frissülni/bővülni különböző leírásokkal, véleményekkel, mint ahogy reméljük, a látogatok és tulajdonosok számával is.

    LG G3s D722 CyanogenMod 13 telepítési segédlet (Android 6.0.1 Marshmallow)

    Mobilaréna teszt: LG G3 S - mini-helyett-S
    Külföldi tesztek: GsmArena, PhoneMore, PhoneArena

    Folytatás...

    Meggyi001 9 éve 47

  • A Lift...

    Régebben, fiatalkoromban, sokat bennragadtam a liftben. Egy tízemeletesben laktunk, a nyolcadikon, évekig. Szóval nagyon sokszor, megszámolni nem tudom. De ott és akkor soha nem ijedtem meg, illetve nem gondoltam a szituációval kapcsolatos ijesztő dolgokra. Ma viszont eszembe jutottak.

    Peti barátommal mentünk épp valahova, mikor ezt az ominózus liftet kellett használjuk. A beszállásnál semmi gond nem volt, elindult szépen. Aztán elkezdte. Elment a kijelzőn a szám, össze vissza kezdett fel és lemenni, 3.-ról -1.-re, zakatolt, kattogott, éreztem, hogy nem is a szinteken áll meg, hanem valahol köztük. És a sebesség is mintha gyorsabb lett volt. Szerencsére működött mindenhol a vészfék vagy vészkampók, éreztem, hogy a lift "akaratán" kívül áll meg mindig. Peti barátomnál volt telefon (az enyém a kocsiban maradt), és így tudtuk hívni a kiírt segélyszámot. De sejtettük, hogy ez nem 10 perc lesz. Ekkor kezdtem el jobban megnézni belülről a helységet. Hát minden tiszteletem a mérnököknek, mert itt bizony nem fújt át a szél, sőt semmilyen nyoma nem volt annak, hogy ki és be engedné a levegőt a fal, az ajtó. Nem is engedte.

    Egy hasonló liftbe ragadtunk be, modern, teljesen zárt, sehol egy lyuk vagy szellőző. Sehol nem talált be rajta a levegő. Korlátozottan lehetett hallani kintről az emberek hangját.

    Folytatás...

    Meggyi001 10 éve 13

  • Akai Glory G3 – Kezdő androidosnak ideális?

    Annak ajánlom, ki most vesz először okostelefont vagy androidos telefont és fontos számára az ár/érték arány.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 172

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.