2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mire való? Tudtad e...

    Sziasztok. Jelen blog tartalma megtalálható az interneten itt-ott, én csak összeszedtem nektek úgymond egy csokorba, hogy így könnyebb legyen elolvasni. Tehát az eredeti cikkeket nem én írtam. Megmondom őszintén, hogy 1-2 esetben én is tanultam valamit a leírtakból. :) Bízom benne, hogy tudok nektek okozni pár perc kellemes kikapcsolódást. Negyven kis érdekességet hoztam el nektek. Kezdjük is el:

    1. Láttad már a Tic Tac fedelén belüli kis mélyedést?

    Bizonyára többször is szemügyre vetted már a Tic Tac dobozát, és láttad a fedélben lévő kis lyukat. Nos, sokan úgy vélik, hogy a fedél kialakítása csak a megfelelő záródásért lett így kialakítva, viszont van neki egy másik funkciója is. Pontosan. Ezzel a mélyedéssel pontosan egy Tic Tac-ot tud adagolni az ember.

    2. Extra anyag a vadonatúj ruháknál

    Folytatás...

    Meggyi001 4 éve 30

  • Wifis okos izzó

    Sziasztok.

    Mindig is szerettem az "okos" eszközöket. Mindig is szerettem volna, ha ilyenek vannak a közelemben, az életemben. Szerencsére jó pár éve, ez már nem álom. Már megvehető és megfizethető dolgok. A cikkben szereplő okos izzókat még januárban vettem Kínából, az Aliexpressről, 2.602 Ft / darabját. Most ugyanannál az eladónál ez 3.345 Ft. Egy kicsivel talán még mindig olcsóbb, mint itthonról. Gondolom jócskán belejátszott a vírushelyzet. A saját házamban majd mindenhol szeretnék ilyet. Egyrészt a kicsinek tűnő 15 wattos teljesítménye bőven felmúlta a várakozásaimat, nagyon jó és erős fénye van, és még keveset is fogyaszt. És persze nem utolsósorban lehet a telefonunkkal távolról, akár másik városból is irányítani a működésüket. Ennél az eladónál kétféle színből választhattam; sárgás vagy fehér. A fehér lett a győztes, és nem bántam meg. Azóta látok mindent a szobában rendesen. A vásárlási okhoz még hozzátartozik az is, hogy a papagájaimnak is szerettem volna kicsit beleszólni az életükbe, akik velünk egy légtérben laknak. Ugyanis téli időszakban, ha előbb sötétült kint, és mi még nem vagyunk ugye otthon 17:00 vagy 18.00 órakor, na akkor ők szépen elkezdtek aludni, elvonulni, pihenni.

    Folytatás...

    Meggyi001 4 éve 22

  • A Lidl Silvercrest érzékelős habszappan adagoló jó?......... Jelentem:Jó!

    Sziasztok. Most egy szappanhab adagolót szeretnék nektek bemutatni, ami nem ugyanaz mint egy szappanadagoló. Ez a termék habosítja a folyékony szappant. Szappanhab adagolóból is sok van, és ezen belül még a Lidl SilverCrest kínálatán belül is van jó pár típus. Jelen termék típuskódja: SilverCrest SSSES 1.5 B1.

    Első találkozásom egy habszappan adagolóval Galyatetőn a szállodában történt, jó pár éve. Ott egy falra szerelt változat volt. Bevallom őszintén, hiába voltam már javában felnőtt, addig nem találkoztam ilyesmivel. Csak olyannal, ami simán kifolyatta, nem habosította. Maradandó emlékeket és hatást gyakorolt rám, mert nagyon jó és kényelmes volt így tusolni. El is határoztam, hogy fogok egy ilyet venni. Találtam róla egy 2013-as fényképet is, sajnos a márka név nincs meg, pedig olyat szerettem volna, nagyon jól habosított.

    Folytatás...

    Meggyi001 4 éve 102

  • A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!

    A vírus helyzet miatt nagyon sok ember átállt most az otthoni kenyérsütésre, akár gépi úton, akár kézzel gyúrva. (Remélem ti jól vagytok, és senki nem kapta meg. Bár már egy topictársat tudok, aki elkapta, szegény egy hétig full lázon volt. Vigyázzatok magatokra!) Én már legalább 200 kenyeret sütöttem az elmúlt két évben, egy olcsó Tesco-s kenyérsütővel. Igaz, hogy mindig csak a sima alap fehér kenyeret, más módozatot még nem. A bolti ára 10-12 ezer környékén volt pár éve, de én egy garázsvásárban vettem kemény 1500 forintért. Az akkori tulajdonosai lekvárt akartak készíteni vele, de nem sikerült nekik, tiszta bordó ragacs volt belül a sütő. És ahogy hallottam kb. 20-szor használhatták összesen. Szóval jó üzlet volt 1500-ért. Nemrég adta meg magát sajnos végleg. Két héttel ezelőtt kora délután kezdett el kerregni a kenyérkészítés elején. Leesett az ékszij, és persze nem lehet szétszedni, csak speciális csavarhúzókkal vagy kalapáccsal. Úgy is lett. Kalapács. És hiába raktam vissza az ékszíjat, és nagyjából az alját is, többet nem volt hajlandó életjeleket mutatni. Szinte azonnal eszembe jutott, hogy a Lidl-ben is szokott lenni kenyérsütő. Meg amúgy is most van a idénye a vírus miatt. A porélesztővel és egyéb kellékekkel nem kellett foglalkoznom, hónapokra be vagyok tárazva velük. Gyorsan elmentem hát a Lidl-be, és nagy szerencsémre, egy!

    Folytatás...

    Meggyi001 4 éve 157

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.