2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • PH rangok és egyéb....tudtad e?

    Egyik topictársam ma délután megkérdezte tőlem, hogy ő, mint "tag" mikor lesz "PH kedvence", mint én. Vagy hogy hol talál erről bármit is leírva. Az ő és azoknak a kedvéért, akiket ez szintén érdekel, és még nem kerestek rá, vagy csak lusták voltak, gyorsan megosztom ezeket a könnyen elérhető információkat. És, hátha lesz olyan tudnivaló benne, amit esetleg nem tudtál.

    Ahhoz, hogy megnézhesd a saját ranglétrádat, és hogy mikor mi leszel, csak rá kell kattintanod a nevedre, bárhol ahol például írtál valamit. Itt láthatod a hozzászólásaidat és a regisztrált napjaid számát. Persze másét is meg tudod nézni.

    (Katt a képre a nagyobb változatért)

    Ezután itt, a PH rang kalkulátor oldalon, a kért és beírt adatok után, könnyedén megtudod, amit akartál.

    (Katt a képre a nagyobb változatért)

    Folytatás...

    Meggyi001 5 éve 121

  • PH - Prohardver alkalmazás ... Reloaded

    Sziasztok!

    Ha valaki még mindig nem ismerné, ezt a nagyon hasznos kis alkalmazást, most ismét szánok rá, valószínűleg utoljára, pár sort. A krónikája nemrég, még nagyon úgy nézett ki, hogy végleg örök nyugovóra tér. De szerencsére mindig vannak vállalkozó kedvű emberek, akik esetleg meglátják a lehetőséget benne, vagy csak segíteni akarnak épp. Tehát nemrég ismét újjászületett, felkarolták, mondhatnám feltámadt poraiból, mint a harmadik napon az a bizonyos Főnix madár. Ennek nagyon örültünk, mert aki elkezdte használni az alkalmazást, annak már szinte nélkülözhetetlen, életmentő a mindennapjaihoz.

    Három téma is van; világos, sötét és amoled.
    (Katt a képre a nagyobb változathoz)

    Folytatás...

    Meggyi001 5 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.