Hirdetés

2022. december 9., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Érzem, hogy elkezdődött...

  Érzem, hogy elkezdődött szeptembertől valami, valami új és mégis ugyanaz...
  A metróban álmosítóan égnek a lámpák, mindenki bódult állapotban, kiszállok a szomorú időbe... Előkészítők, valami mégis más, mint 8 évvel ezelőtt.
  Gondterheltebb az ember. Hiába sorolom magamban: "A bölcsek azt mondták akkor kell a hídon átmenni, amikor odaértél..." . Mégis félek valamitől, amit még nem is tudom, hogy mi. Számomra egy ismeretlen. Egy félelmetes ismeretlen, amit a tanárok is magyaráznak minden órán. Próbálnak ijesztgetni, hogy eljön érted ez az ismeretlen alak, és nem tudsz ellenne semmit se tenni. És igazuk van, tényleg eljön egyszer és semmit nem tudsz ez ellene tenni.
  Fel tudsz ellene szerelkezni különböző matek és nyelvtan példákkal - ezek lesznek a fegyvereid. Semmi más védelmi eszközöd nincsen. És mikor majd meglátod ezt az ismeretlent, hirtelen bepánikolsz, első feladat amit nem fogsz érteni, elkezd az éned őrjöngeni, hogy miért nem, miért nem... És feladod, VAGY NEM!!! Előveszed a fegyvereid és elkezded ütni-vágni az ismeretlent, és csak rajtad múlik, hogy úgy megvered, hogy belehal, vagy csak annyira, hogy egy-két lila folt lesz rajta.

  Folytatás...

  Makaveli 15 éve 0

 • Limitált széria???

  Egyik nap elgondolkodtam, hogy mi is az a limitált széria...
  Tulajdonképpen minden könyvnek és minden autónak, stb. egyszer megáll a gyártása...
  Tehát ha én veszek egy könyvet akkor az is a limitált szériából való. Csak vannak extrém kifejezések, hogy csak száz van belőle Magyarországon, stb.
  Lehet, hogy jobban hangzik, meg menőbb ha az ember egy limitált szériából vesz valamit. De tulajdonképpen akkor minden tárgy egy limitált szériából való. Nem?

  Makaveli 15 éve 1

 • BVSC - Asztalitenisz

  Elmentem életem első "komolyabb" asztalitenisz edzésére, hát nagyon tetszett.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 16

 • BKV, és a szelektív hulladékgyűjtés...

  Azért gondoltam, hogy ezt a címet adom az írásomnak, mert teljesen fölöslegesnek találtam,...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 14

 • Bénázásom...

  Szeptember 4. (születésnap) Emberi hülyeség Part One: Egy teljesen hülye ötlet jutott...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 4

 • Az iPhone ehhez képest semmi!

  Az HTC hivatalosan is bemutatta a mindentudó GPS-képes PDA-telefonját, a korábban Kaiser...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 64

 • Egy kis motorozás a joystickkal

  Mivel nagy motorozási szenvedélyem van ezért vettem egy ''crossmotor verseny'' játékot.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 1

 • Magyarország - Olaszország 3-1 (Mivan?)

  Mintha nem láttam volna erről szóló írást, és ezen csodálkozok is. Tán senkit sem érdekel, hogy mit tett a mi kis hazánk a világbajnokkal? Nekem kicsit hihetetlennek tűnik, ezért is írok róla.
  Nem vagyok fociszakértő, de mikor lefeküdtem aludni azt mondtam magamban nyerni fog a magyar válogatott és nyert! Szerintem eléggé hihetetlen, csak azért is mert a világbajnokok ellen nyertünk. Sok ember azt mondja, hogy világbajnokok vagyunk! De szerintem egy jó formában lévő Máltát nem bírnánk legyőzni. Ezért is furcsa volt ez a győzelem. Láttam az összefoglalót, hogy tényleg jól játszottak a srácok, de ennyire? Vagy csak az olaszok nem voltak formában. Az első gólunk után kicsit összeroskadt a védelmük.
  Nem olaszokhoz méltó futballt játszottak, ennyi az egész! Kicsit olyan érzésem van mintha bunda lett volna, de ezután azon gondolkodok el, hogy mit tudtak adni a magyarok ezeknek a marha gazdag embereknek, gondoljunk csak Gattuso-ra, vagy Cannavaro-ra stb.
  Tán egy kis erőspaprikát amitől olyan hasmenés jött rájuk, hogy meccs előtt kiürítették az erejüket?
  Mind1 sokan azt mondják, hogy ne veszekedjen Magyarország, csituljanak el a viták az ország felett és legyen békesség, mindössze azért mert nyertünk Olaszország ellen. Hurrá!
  Amúgy az edző munkája viszont értékelhető, hogy megpróbál kicsi fiatalságot belevinni a magyar válogatottba.

  [link]

  Folytatás...

  Makaveli 15 éve 24

 • Egy teljesen nyugodalmas hét vidéken

  Egy hétig azért nem fárasztottam a PROHARDVER! rendszerét, mert kicsit kipihentem magam...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 18

 • Nyaralás

  Hát igen, mint minden évben megint eljött az amikor nyaralni voltunk. 2 hetet töltöttünk...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 2

 • Iskola...

  Csak azért írom ezt a kis szöveget mert úgy érzem, hogy kell a bíztatás így augusztusban...
  Hát egy valamit szeretnék közölni mindekivel, hogy én mindenkinek osztom a véleményét az iskolával kapcsolatban. Nem titok 14 éves vagyok és most megyek 8-ik osztályba. Mindenki mondja, hogy hülyék a tanárok stb. de ez mindennapi, azért mert rossz jegyet kapott nem a tanár hibája.
  Én egyvalamit szeretnék mondani, hogyha utálsz otthon tanulni akkor az órán maximálisan figyelj! Én pl. nem akarok dicsekedni de 7-ik év végén is példás 5-ös voltam és nem vagyok stréber, csúnyán beszélek, nem tanulok itthon csak beleolvasok a könyvbe, viszont az órán maximálisan figyelek. A tananyak 85 %-át az órán átadják a tanárok a diákoknak, ha otthon csak belenézel a könyvbe 90-92%-os tudásod van ami elég egy 5-ös alá-ra egy rossz tanárnál is. Mindig mondták barátok, unokatestvéreim,(mert ugye 6-ikban is színjeles voltam) hogy majd meglátjuk a 7-et, merthogy az a legnehezebb.
  És tényleg nehéz volt! De nagyon nagyon nehéz volt, de ha az ember akarja bármit elérhet az életben. Ezt mondom én 14 évesen egy fiatal südőmalac, dehát amit én akartam azt meg is tudtam csinálni! Egy kis akarat és fegyelem kell hozzá!

  Makaveli 15 éve 5

 • Asztalitenisz - egyéni sportág

  Asztalitenisz - egyéni sportág

  Mondjuk táborban forgózás közben ismerkedett meg egy helyes lánnyal, vagy fiúval, de a lényeg, hogy volt már ping-pong ütő a kezében és látott már ping-pong asztalt. Az asztalitenisz hasonló cipőben jár a tollaslabdával. Hobbi szinten az emberek nagy része szereti, de ha a sportértékéről esik szó, akkor lenézik. Pedig versenyzői szinten asztaliteniszezni komoly próbatétel,rendkívüli munkabírást igényel.
  Szóval van egyfajta negatív megítélése ennek a sportnak. Persze nem kell mindenkinek azt tudnia az asztaliteniszről, amit a sportot művelők tudnak. Szerencsére csak a labdarúgáshoz ért mindenki ezen a földön.
  A televízióban nagyon kevés asztalitenisz közvetítés látható, mert a nagyközönség túlságosan gyorsnak, és követhetetlennek tartja a látottakat. Magyarán élvezhetetlennek. Az igazat megvallva, laikus szemnek biztos, hogy nehéz követni az asztalnál történteket. Az emberek nagy része a labda útját próbálja követni, ami hiba. Korunk asztalitenisze rendkívül felgyorsult, főleg a ''kínai ping-pong''.Az európaiak hosszan, hátulról játszanak, többször ''dobálnak'', ami jól látható, ráadásul roppant látványos. De a kínaiak ott maradnak az asztalnál és pokoli sebességgel osztják a labdád mind tenyeres, mind fonák oldalról. Asztalbiztonságuk szinte emberfeletti.

  Folytatás...

  Makaveli 15 éve 1

 • Kosárlabda - csapatsportág

  Kosárlabda - csapatsportág A Honvédba eléggé gyilkos edzéseim voltak, maga az edzővel...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.