2023. február 8., szerda

Gyorskeresés

Szájműtét...

Írta: | Kulcsszavak: műtét . orvos . seb

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tegnap orvosnál jártam és megműtötték a számat.

Először is leszögezem, hogy az orvosnő és az asszistensnő is nagyon jófejek voltak. Ugye szemölcseim voltak a szám körül: ajak, áll, toka...stb. Berajzolta egy alkoholos filccel a szám körüli idegeket, hogy el tudja dönteni, hogy injekciót adjon vagy "csak" jegelje. Kiderült, hogy három szúrást fogok kapni, a többit majd jegeli.
Nos, nem akarok nagyot mondani, de elővett egy 20 ml-es fecskendőt, megtöltötte érzéstelenítővel, és utána a három helyre gyorsan egymás után beadta a 20 ml anyagot. Mondhatom, hogy nem volt valami kellemes. Három szúrás egymás után. Igazából nem is a szúrás fájt, hanem az amikor beengedte az anyagot a számba. Csipet, szúrt, nagyon fájt.
Aztán azt mondta, hogy ameddig ez hat, addig leszedi a másik szemölcsöket. Elkezdte jegelni valami folyadékkal és elkezdte kapargatni a számről a kis szemeteket. Ezek azért egy kicsit fájtak, de nem annyira mint az injekció.
Mikor lekapargatta a szemölcsöket, következett az elérzéstelenített rész. Szerncsém volt, mert azok már nem fájtak. Természetesen a műtét után nem lehetett rám ismerni, mert úgy feldagadt a szám az érzéstelenítőtől.
Mikor kész lettünk azt mondta az orvos, hogy ennyi injekciót (3-at) egy felnőtt nem szokott kibírni, nem értik hogy Én miért bírtam ki. :(

Most így néz ki a szám:

Saját felelősségre :D

Hozzászólások

(#1) 7


7
addikt

Jesszum, nem vagy semmi. Sokmindent sikerült összeszedned. Nekem egy szemölcsöm volt eddig a hasamon, időben elmentem. A dolog annyiból állt, hogy a doki letörölgette, ráfújt valamit, és egy sunyi pillanatban lekapta valami kis kanálkával. Fura volt, mert csak egy karcolást éreztem, de a heg azóta is látszik (és nem rémlik, hogy lefagyott volna a hasam :D)

Kérés: Meg lehetne oldani, hogy az ilyen jellegű képeket inkább linkeld, és esetleg írd oda, hogy nem a leggusztább?

[ Szerkesztve ]

(#2) Makaveli válasza 7 (#1) üzenetére


Makaveli
senior tag

Megoldva

CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

(#3) Stalker-2572


Stalker-2572
addikt

20ml-t nem tartom reálisnak :) Max 10-es lehetett szvsz.
Lehetne képet kérni before és after (gyógyult) jelleggel?

All Black...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.