Hirdetés

2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) agent_k


agent_k
senior tag

Na igen... te is átélted azt amit én...
Annak idején én is kosarazni akartam, mert minden hülye focizott. El is mentem az Olajba Szolnokon... hát hogy mondjam, az edzések kemények voltak és én csak szórakozni akartam olyanokkal, akik ugyancsak kosarazni akarnak. Az edző kritizált, hogy miért vagyok én egyáltalán ott meg ilyenek... (Igen nem voltam egy tipikus sport alkat) Aztán elmentem lőni, ahol a biztos kézzel kezeltem a puskát, egyszer megyei 3. is lettem. De itt is mindig a megszabott időrend, ekkor van edzés, jönni kell. Ez nem szórakozás. Aztán rájöttem nekem olyan hely kell, ahol a magam ura vagyok. Így kezdtem el gyúrni. Csináltam is 4 évig. Most újra akarom kezdeni, mert hiányzik.
Szóval csak annyi, hogy rájöttem, ha csak szórakozni akarsz, mozogni egy kicsit, az nem teljesen megoldott itt. Minden csak a versenyről szól.

(#2) Makaveli válasza agent_k (#1) üzenetére


Makaveli
senior tag

Teljesen egyetértek veled, és ahogy most elmentem asztaliteniszezni képzeld el csak a szórakozás van. Nem az van hogy egyesületek vannak, hanem csak 16-20 óráig lejársz egy terembe és ütögetsz egy senkiházival, na ezt kapd ki! :O

CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

(#3) hejnekem


hejnekem
csendes tag

sajnos egyszerre csak egy írásod lehet kint

(#4) concret_hp


concret_hp
addikt

most nem azért, de ha valami nem tetszik van sok másik klub (főleg budapesten) :U
ez olyan dolog, hogy ha sportolni akarsz, akkor edzeni kell. én sose voltam leigazolva, mégis elég sokakat lefutottam pl. focizás közben és sokkal jobb kondim volt, mint az ''igazolt'' focistáknak, akiknek heti 3 ''edzésük'' volt :C (mondjuk ez csak megyei szintű csapatnál volt) (és a korosztályos csapat ilyen figurákkal a tabella elején volt mindig...)

1-2* elmentem edzésre, mer' mondták, hogy menjek, biztos leigazolnak. na tizen egykét évesen is felfogtam kb. a 2. alkalommal, hogy edzésnek nevezni azért erős túlzás ami ott ment, ugyhogy nem is mentem többet.

szóval lehet lazán is tolni de ha kicsit komolyabban akarsz valamit, akkor ahhoz komolyan is kell venni.

vagy fullba vagy sehogy :D

(#5) adalbert1


adalbert1
addikt

Tizenéves koromban én is nagyon szerettem kosarazni, máig az egyik kedvenc sportágam. Viszont alkalmam sajnos nem sok volt, max. néha haverokkal, az én tágabb környezetemben is az emberek nagyobb része a fociba volt belebuzulva.
Viszont írtad, hogy 1-2 emberen elúszhat az egész meccs, de ez fordítva is igaz, egy átlagos csapatot hihetetlenül tud felfele is ''húzni'' 1-2 jobb játékos, már csak a morált tekintve is.

(#6) Makaveli válasza concret_hp (#4) üzenetére


Makaveli
senior tag

Figyelj! Elhiszed, hogy 2,5 éven keresztül minden hétfői futóedzésen ott voltam? Nekem nem a sportággal volt gondom, hanem az edzővel, ő nem értette meg, hogy mi nem a magyar NB I-ben akarunk játszani!!!

CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.