Hirdetés

2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • PH! Társaság

  Először is, azzal kezdeném, hogy majdnem két éve vagyok itt a PH!-n veletek, önökkel,...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 8

 • Szájműtét...

  Tegnap orvosnál jártam és megműtötték a számat.

  Először is leszögezem, hogy az orvosnő és az asszistensnő is nagyon jófejek voltak. Ugye szemölcseim voltak a szám körül: ajak, áll, toka...stb. Berajzolta egy alkoholos filccel a szám körüli idegeket, hogy el tudja dönteni, hogy injekciót adjon vagy "csak" jegelje. Kiderült, hogy három szúrást fogok kapni, a többit majd jegeli.
  Nos, nem akarok nagyot mondani, de elővett egy 20 ml-es fecskendőt, megtöltötte érzéstelenítővel, és utána a három helyre gyorsan egymás után beadta a 20 ml anyagot. Mondhatom, hogy nem volt valami kellemes. Három szúrás egymás után. Igazából nem is a szúrás fájt, hanem az amikor beengedte az anyagot a számba. Csipet, szúrt, nagyon fájt.
  Aztán azt mondta, hogy ameddig ez hat, addig leszedi a másik szemölcsöket. Elkezdte jegelni valami folyadékkal és elkezdte kapargatni a számről a kis szemeteket. Ezek azért egy kicsit fájtak, de nem annyira mint az injekció.
  Mikor lekapargatta a szemölcsöket, következett az elérzéstelenített rész. Szerncsém volt, mert azok már nem fájtak. Természetesen a műtét után nem lehetett rám ismerni, mert úgy feldagadt a szám az érzéstelenítőtől.
  Mikor kész lettünk azt mondta az orvos, hogy ennyi injekciót (3-at) egy felnőtt nem szokott kibírni, nem értik hogy Én miért bírtam ki. :(

  Most így néz ki a szám:

  Folytatás...

  Makaveli 15 éve 3

 • Jön a Hitman film!

  A csinos 47-es ügynök mindenkit megöl, hogy jobb legyen nekünk, a mi világunknak. A főszerepet...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 29

 • Ezért élünk?

  Tegnap mentem a Nyugati pályaudvar metrómegállójában és megkérdezi tőlem egy velem egyidős...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 15 éve 233

 • Vito, a kiskutya

  Megszületett kb. egy hónapja a papáméknál egy kiskutya, az a neve, hogy Vito. Nagyon aranyos és minden szabad percemet vele tölteném! Kis játékos kutyus, életre termett, nem csak egy nyeszlett kis béna kutus.

  Már a macskákkal is kezd megbarátkozni... (A maga módján...:D)

  A kiskutyus sajnos keverék lesz előre láthatólag, valószínű, hogy puli és tacskó keverék. De semmi baj, mi így is szeretni fogjuk! De biztosan nem lesz csúnya. Már csináltunk is neki kis szép helyecskét ahol jól elvan.

  Szóval az egész család nagyon örül, mert vége lesz kutyája a nagypapának, aki elveszítette a feleségét és mindig nagyon egyedül érzi magát. Végre nem lesz egyedül és biztosan nagyon sokat fog foglalkozni a kiskutyussal. De ez a kutya nem egy kis nyeszlett, elkényeztetett városi eb lesz, amelyik mindig tápot eszik! (Tisztelet a kivételnek!!!) Ez a kutya életétől haláláig szalonnabőrön, kolbászon és egyéb nyalánkságokon fog élni!

  Folytatás...

  Makaveli 15 éve 4

 • Hepatitis-B

  Csütörtökön megkaptam a Hepatitis-B-re való szurit! Nagyon jó volt... Orvoshoz odamegyek (benn a suliban) minden megvizsgál, minden oké, hát akkor gyerünk. Egy-két spricc a bal felkarra.
  Ez is megvan, oké. Erre látom elővesz egy tök dzsuvás fecskendőt, mondom nem kéne sterilizálni vagy újat venni elő? Mondja nem, nem lesz semmi bajod. Én meg elkezdek vele vitatkozni, ha azonnal nem cseréli le én kimegyek és úgy följelentem valahol, hogy csak úgy füstöl!
  Ezek után sikerült neki egy új fecskendőt előkaparnia... Első szúrás, bocsi nem jó helyre ment volna... Jó ez még elmegy. Második szúrás: rosszul sikerült beszúrnia, jól van semmi baj végülis csak egy 4 centis tű, másodjára még jólesett, nem??? Anyád!!! Harmadikra sikerült beadnia normálisan, aztán mikor mentem a következő órára akkor derült ki, hogy egy kezdő tanonc volt... De könyörgöm, akkor miért nincs mellette valaki, aki megmutatja neki, hogy hogyan kell csinálni. Utána osztálytársaimmal már ügyesen elbánt. Azt hallottam egy-kettőjüknek lázuk lett, de ez elvileg a mellékhatása.
  Szóval elég mozgalmas volt ez a Csütörtök. Még mindig zsibbad kicsit a bal karom!

  Üdv.: Maka :)

  Makaveli 15 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.