Hirdetés

2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) agent_k


agent_k
senior tag

Egyetemig / főiskoláig semmit sem szabad nehéznek nevezni. Majd amikor odajutsz megtudod miről beszélek.
Menőzni nem kell azzal, hogy csúnyán beszélsz, azzal nem lesz jobb. Eléggé el akarod hitetni magadról, hogy nem vagy stréber, mert azokat kinézik... De erre semmi szükség. Jó fejed van megmarad benne a tudás és kész. Csak így tovább!

Mivel van még egy kis időd a cigiig, piáig, cuccig, csajokig így még nincs semmi baj. De meglátod majd középsuliban, mennyi minden szakad rád. Ott aztán majd nem leszel menő ha nem cigizel, ha nem mész a többiekkel bulizni a hétvégén oda, ahova 14 éveseket is beengednek, nem szívtok el egy kis füvet suli után. A csajok meg le se fognak szarni téged, hiába áll a dákód rájuk. Nekik csak a mittudomén 3. - 4-eseke fognak tetszeni.
Ezeket át kell élni, de reméljük nem lesz semmi gond. Lehetőleg a cigit, meg a cucc bármilyen válfaját kerüld... nem mondom, hogy ne próbáld ki, de ha egy mód van rá ne legyél a rabja. Én voltam mindkettőnek, azért mondom, hogy ne. De majd úgyis látod. Sok sikert a szeptembertől!

(#2) PazsitZ válasza agent_k (#1) üzenetére


PazsitZ
addikt

Valahol igazad van, viszont ne feledd mindig az aktuális tünik nehéznek...
Visszatekintve természetesen mindenki röhög, hogy Á az semmi nem volt. Egyszerűen akkor másképp éltük meg...
Szerintem legalább is így van a dolog.
Amit Irt a szerző az pedig általában igaz, ha nem vagy hülye, akkor bőven elég lehet akár egy órai odafigyelés, óra előtti gyors átolvasás is, egyes esetekben.
Velem történt pl. olyan középsuliban, hogy elfelejtettem :) tanulni, első óra előtt volt kb 2-3 percem. Átolvastam az órai jegyzetem, de csak a feléig jutottam. Természetesen feleltem. Az átolvasott részt tökéletesen elmondtam, a tnaár mondja: -Tovább. Mondom a további részt nem igazán tudom. Kérdezgetett, de nem nagyon vágtam. Értékelés: - Első része szép ötös értékű, a második egyes, ez egy hármas lesz.

- http://pazsitz.hu -

(#3) Crystalheart


Crystalheart
senior tag

Hmm, nálad a stréberség ellentéte a csúnya beszéd? Off... :D

Amúgy igaz, általános iskolában nem tudhatod, mi a tényleg nehéz. Esetleg középsuliban, ha elit iskolába mész, és akárhogy hajtasz, nem bírsz 4esnél jobb lenni egy tárgyból, mert a tanár nem szereti a fejed. De azt mondom, hogy ezt az ún elitközépsulit talán még kevesebb tanulással nyomtam végig, mint az általánost, szóval... :D

(Ja, általánosban hetedikig mindig egyre több tárgyból voltam kitűnő évvégén, azaz ugye minden jegy 5ös belőlük, hetedikben már 9-ből. Pedig házit évek óta nem igazán láttam. Aztán nyolcadikban megtudtam, hogy a Boronkayba fölvesznek felvételi nélkül az 5.-6.-7. évi ötöseim alapján. Ejha mondom, fog a kutya itt verseket tanulni meg akár egy darab kémiai képletet is megjegyezni, évvégén az összátlagom 3as lett :DDD)

Egyetem más tészta lesz, az biztos, de majd möglássuk. Mindenesetre szeretnék bejárni órákra, akkor nem lehet nagy baj. Bulizni sosem bulizom, csajozni nem csajozom, a gépfüggőségen kívül nincsen káros szenvedélyem, tehát ilyen apróságok nem vonhatják el a figyelmemet :)

(#4) agent_k válasza Crystalheart (#3) üzenetére


agent_k
senior tag

Majd az egyetemen bulizni fogsz. Otthon ne maradj, mert csak magadat zárod ki a jóból. A csajozást meg majd elkezded. Nem tudom, most hanyadikos lehetsz, nekem is 3.ban volt az első csajom, de fősulin voltak csak az igazik. Majd meglátod. Ki kell használni, ha egy lánynak tetszel. Legrosszabb a mulya fiú! :U

(#5) Crystalheart válasza agent_k (#4) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Távol álljon tőlem, hogy muja legyek, nem erről van szó :) Viszont a személyes ambícióim a társasélet előtt valók, pluszba még a családom szerint kiállhatatlan vagyok, és tényleg nincs humorérzékem --> és nem akarok így terhet róni senkire. Aki meg lány volt eddig és rámstartolt úgymond, az nekem nem jött be, és megmaradt jóbarát szintjén - itt jönnek ugye az elvek :) Amúgy 19 vagyok, most leszek ötödéves. És nem, nem fogok bulizni, ismerem magam, még csak önuralomra sem volt szükségem ahhoz, hogy eddig egy korty alkoholt se igyak életemben, vagy hogy ne szívjak egy szál cigit sem. :) ELTE-IK meg erősen fiús, meglepődnék, ha látnék szép lányt, bár nem kizárt, mindenesetre a nekrós-élőholt küllememmel nem is vagyok egy lányokkedvence. Különben is haza kell majd járnom, itthon van a gazdaság, nélkülem emgűllna az élet, én vagyok a szakértelem a kertben :DDD

Egyetlen célom tehát a meggazdagodás lehet. ;]

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.