2022. december 5., hétfő

Gyorskeresés

Magyarország - Olaszország 3-1 (Mivan?)

Írta: | Kulcsszavak: foci . magyarország . siker

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mintha nem láttam volna erről szóló írást, és ezen csodálkozok is. Tán senkit sem érdekel, hogy mit tett a mi kis hazánk a világbajnokkal? Nekem kicsit hihetetlennek tűnik, ezért is írok róla.
Nem vagyok fociszakértő, de mikor lefeküdtem aludni azt mondtam magamban nyerni fog a magyar válogatott és nyert! Szerintem eléggé hihetetlen, csak azért is mert a világbajnokok ellen nyertünk. Sok ember azt mondja, hogy világbajnokok vagyunk! De szerintem egy jó formában lévő Máltát nem bírnánk legyőzni. Ezért is furcsa volt ez a győzelem. Láttam az összefoglalót, hogy tényleg jól játszottak a srácok, de ennyire? Vagy csak az olaszok nem voltak formában. Az első gólunk után kicsit összeroskadt a védelmük.
Nem olaszokhoz méltó futballt játszottak, ennyi az egész! Kicsit olyan érzésem van mintha bunda lett volna, de ezután azon gondolkodok el, hogy mit tudtak adni a magyarok ezeknek a marha gazdag embereknek, gondoljunk csak Gattuso-ra, vagy Cannavaro-ra stb.
Tán egy kis erőspaprikát amitől olyan hasmenés jött rájuk, hogy meccs előtt kiürítették az erejüket?
Mind1 sokan azt mondják, hogy ne veszekedjen Magyarország, csituljanak el a viták az ország felett és legyen békesség, mindössze azért mert nyertünk Olaszország ellen. Hurrá!
Amúgy az edző munkája viszont értékelhető, hogy megpróbál kicsi fiatalságot belevinni a magyar válogatottba.

[link]

Csak így tovább!?
[kép]

Hozzászólások

(#1) Tibiajax


Tibiajax
veterán

Csak így tovább!? És erre beraksz egy ezeréves válogatott-képet..

(#2) robekri


robekri
addikt

Sok ember azt mondja, hogy világbajnokok vagyunk!

Na ezek az emberek akik pancserek mint a szar! Azt nem veszik észre, hogy birkapásztor, kamionsafősös (izland, málta)csapatoktól tétmérkőzésen kikapunk! Ezt nem sértésképpen mondom rájuk, hanem a mi szégyenünk szempontjából.

Elnézést, a kirohanásomért, csak ez qrvára bosszant, meg az hogy ölik a zsét a buzi fociba, akik meg szerzik a hírnevet az országnak még sportszerre sem jut! :O:O

Üdv.: Robe

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#3) Coyot válasza robekri (#2) üzenetére


Coyot
őstag

Pont ezt akartam írni.

Má' nem

(#4) robekri válasza Coyot (#3) üzenetére


robekri
addikt

..és nagyon visszafogtam magam brazze!!

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#5) Makaveli


Makaveli
senior tag

Coyot és robekri, pont ugyanez az érzésem, hogy nagyon sok pénzt ölnek ebbe a futballba, ahhoz képest, hogy nem megy úgy mint ahogy kéne.

Tibiajax: Nem találtam legújabb képet a magyar válogatottról! Amit be bírtam volna rakni képnek a bejegyzéshez!

[Szerkesztve]

CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

(#6) venember83


venember83
nagyúr

Tán senkit sem érdekel, hogy mit tett a mi kis hazánk a világbajnokkal? - majd ha lesz meg 3-4 ilyen meccsuk sorozatban, akkor meltatni fogom oket. Addig ugyanaz a semmi csapat, szvsz... Jol irtak az olaszok, ujra van 1 6-3 amirol lehet beszelni, fognak is, csak eppen semmi ertelme az egesznek amig 1 nyomorult eb/vb-re sem tud kijutni a csapat, meg szervezokent se ;] Kulonben kint voltam, de orulni akkor fogok ha meg lesz par ilyen meccs, addig minek :F

(#7) Jégkokó


Jégkokó
veterán

Hát igen elég szar a magyar foci, és ez a véletlen győzelem se rángatja ki a kakiból.
Leginkább az a valószínű, hogy az olaszok félvállról vették az egészet, és ezért sikerült nyernünk, ellenkező esetben 11-0 ra kaptunk volna ki.

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#8) tkazmer


tkazmer
addikt

haverokkal együtt voltunk azon a délután, bár a meccs alatt már nem. A legviccesebb, hogy én arra tippeltem, csakúgy poénból, hogy 3 gólt rúgunk, egy barátom pedig, hogy mi nyerünk. én nem is néztem a meccset, az indexen olvastam még 3x percben, hogy 0-0, ekkor azt mondtam, hogy biztos elfelejtették frissíteni, és hagytam a fenébe. aztán később olvastam csak, hogy megvertük az olaszokat!!! :Y

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#9) Overlocker válasza venember83 (#6) üzenetére


Overlocker
veterán

''- majd ha lesz meg 3-4 ilyen meccsuk sorozatban, akkor meltatni fogom oket. Addig ugyanaz a semmi csapat, szvsz...''

Sztem is..várjunk még meg pár tétmeccset ;) Amúgy robekri igazad van, de mostanában kifele is ment belőle, nem véletlenül reklámozta az egyik sörgyártó cég is a vízilabda válogatottat, megérdemelve! ;)

[Szerkesztve]

(#10) robekri válasza Overlocker (#9) üzenetére


robekri
addikt

Az a baj komám, hogy én nem a reklám- és támogatókról beszélek, hanem amit az állam öl bele!

Venember83: ehhe a 3-4hez hozzá kellett volna írnod, hogy tétmérkőzésen!

Üdv.: Robe

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.