2021. május 14., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Végre készen van az első zeném

  4 hónapnyi producerkedés után végre készen lettem az első zenémmel. Kérlek titeket hogy ahogy azt az előző írásomnál tettétek(már töröltem a cikket) írjatok kritikákat, egyáltalán nem baj ha negatív, sőt, csak kérlek titeket hogy lehetőleg építő jellegű legyen. Köszönöm szépen!

  Íme a zeném (SoundCloud link)

  Szerk.: És íme Visioc edit-jében

  Készítés közben :)

  Maacaw 7 éve 29

 • Sony Xperia SP- Általános kérdések és válaszok az Android 4.3-ra vonatkozóan (is)

  Üdv mindenkinek! Mivel megjelent szeretett SP-nkre az Android 4.3-as frissítés, ezért rengeteg olyan kérdés merül fel nap mint nap, amik már nem egyszer meglettek válaszolva a fórumban. Ezt a cikket azért hoztam létre, hogy a segítségetekkel minél több általános kérdésre választ tudjunk ebben az írásban adni, és ne kelljen elmondani a fórumban minden nap :) Vágjunk hát bele!

  A 4.3-as Android alatt hogyan lehet képernyőfelvételt csinálni?
  A hangerő le (-), és a power off/on-t (bekapcsológomb) kell egyszerre megnyomni.

  A Beállításoknál nem találom a fejlesztői lehetőségeket. Hová tűnt?
  Menj a Beállításokban a "Telefonról" menüpontra, és ott látsz egy olyat hogy "Build szám". Arra tapizz rá gyorsan, ötször egymás után, és a Beállításokban megjelennek a Fejlesztői lehetőségek.

  A 4.3-as Androiddal villódzik a kijelzőm, és elég idegesítő. Ez miért történik?
  Ez az a kérdés aminél senki sem tudja biztosan a választ. Annyi már eldőlt hogy a hiba nem hardveres, hanem szoftveres eredetű, de hogy miért van azt még vitatják. Mindenesetre ha tudok biztosat, mindenképpen leírom ide!

  Folytatás...

  Maacaw 7 éve 136

 • eXistenZ ROM felrakása Sony Xperia SP-re

  Üdvözletem minden kedves olvasó felé. Ebben a cikkben megpróbálom nagyon szájbarágósan leírni, hogy hogyan is kell egy eXistenZ, vagy bármilyen más ROM-ot tenni zárt bootloaderes Sony Xperia SP-re.

  Elöljáróban azért még annyit elmondanék, hogy mindenki saját felelősségére csinálja, bár nem állnak fent nagyon veszélyek, de ha esetleg mégis elrontanál valamit, akkor SUS-sal (Sony Update Service-vel) újrarakhatod a teljes rendszert ;) És természetesen ROM felrakás előtt érdemes egy biztonsági mentést csinálni, mivel az összes készüléken tárolt adatunk törlődik!!!

  Na de ne szaporítsuk a szót, vágjunk is bele: (Ha már a 4.3-as Android verzióval rendelkezünk, akkor oliwire leírása alapján (is) megtudjuk csinálni a folyamatot, én is készítettem egyet, de fölösleges lenne 2-őt is publikálni ;)

  Folytatás...

  Maacaw 7 éve 60

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.