2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Touchpad emulálása Playstation Now-ban (PC-n)

    A múlt héten nagyon megörültem, amikor láttam, hogy a Sony ideiglenesen elérhetővé tette a 2018-as God of War-t, valamint az Uncharted 4-et PS Now-ban, mert ez a kettő játék pont kimaradt. Míg az előbbinél egyáltalán nincs szükség a DualShock 4-ben található touchpad használatára 3rd party kontroller esetén, addig az utóbbinál elengedhetetlen. A második fejezetben ugyanis az egyik rejtvényhez elő kell vennünk a naplónkat, és a későbbiekben is szükség lesz rá (még ha nem is kötelező módon). Más játéknál is jól jöhet, de fontos, hogy ez csak a touchpad gombként való működését teszi lehetővé, teljesen emulálni nem lehet azt!

    Erre a két dologra van szükség:
    1. ViGEmBus telepítése, ez virtuális kontroller drivereket ad hozzá a rendszerhez
    2. UCR kicsomagolása és futtatása, ezzel tudod az egyes gombokat a meglévő kontrolleredhez társítani

    Folytatás...

    LilProphet90 5 éve 0

  • Redmi AirDots - több, mint két pont

    Az Apple AirPods 2017-ben elindította a True Wireless-forradalmat, amit tavaly a Xiaomi két igen hasonló névvel rendelkező termékkel követett, amik idén már a Redmi márkaneve alatt kerültek forgalomba. Így első bejegyzésemként/cikkemként szeretném megosztani tapasztalataimat az olcsóbbik változatról, a körülbelül $20-ért kapható Redmi AirDots-ról.

    A termék ízléses dobozban érkezik, mindennemű sallang nélkül – a füleseket rejtő bölcsőn kívül csak két pár gumiharang és egy kínai leírás található a csomagban, illetve külön mellékeltek egy Micro USB-kábelt is, de pár próbálkozás után kiderült, hogy hibás, na nem mintha nem lenne utánpótlás. Környezetvédelmi szempontból azért aggályos, hogy a doboz fele kihasználatlanul maradt.

    Folytatás...

    LilProphet90 5 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.