Hirdetés

2020. október 28., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Touchpad emulálása Playstation Now-ban (PC-n)

  A múlt héten nagyon megörültem, amikor láttam, hogy a Sony ideiglenesen elérhetővé tette a 2018-as God of War-t, valamint az Uncharted 4-et PS Now-ban, mert ez a kettő játék pont kimaradt. Míg az előbbinél egyáltalán nincs szükség a DualShock 4-ben található touchpad használatára 3rd party kontroller esetén, addig az utóbbinál elengedhetetlen. A második fejezetben ugyanis az egyik rejtvényhez elő kell vennünk a naplónkat, és a későbbiekben is szükség lesz rá (még ha nem is kötelező módon). Más játéknál is jól jöhet, de fontos, hogy ez csak a touchpad gombként való működését teszi lehetővé, teljesen emulálni nem lehet azt!

  Erre a két dologra van szükség:
  1. ViGEmBus telepítése, ez virtuális kontroller drivereket ad hozzá a rendszerhez
  2. UCR kicsomagolása és futtatása, ezzel tudod az egyes gombokat a meglévő kontrolleredhez társítani

  Folytatás...

  LilProphet90 1 éve 0

 • Redmi AirDots - több, mint két pont

  Az Apple AirPods 2017-ben elindította a True Wireless-forradalmat, amit tavaly a Xiaomi két igen hasonló névvel rendelkező termékkel követett, amik idén már a Redmi márkaneve alatt kerültek forgalomba. Így első bejegyzésemként/cikkemként szeretném megosztani tapasztalataimat az olcsóbbik változatról, a körülbelül $20-ért kapható Redmi AirDots-ról.

  A termék ízléses dobozban érkezik, mindennemű sallang nélkül – a füleseket rejtő bölcsőn kívül csak két pár gumiharang és egy kínai leírás található a csomagban, illetve külön mellékeltek egy Micro USB-kábelt is, de pár próbálkozás után kiderült, hogy hibás, na nem mintha nem lenne utánpótlás. Környezetvédelmi szempontból azért aggályos, hogy a doboz fele kihasználatlanul maradt.

  Folytatás...

  LilProphet90 1 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.