Hirdetés

2020. november 30., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Padlásgép, pincegép avagy egy retroPC hosszadalmas építése.

  Jó pár éve, sőt évtizede használok PC- t, az elsőt 1996- ban kaptam, ez egy 75 Mhz- s ( P54 ) Pentium volt, a mai napig működik, a késöbbiekben ezzel is szeretnék majd foglalkozni, de előtte egy kicsit újabb, de szintén nem mai gyerek PC- t szeretnék összerakni, amit aztán elajándékozok, persze ha lesz hozzá szívem.
  Szóval úgy hozta az élet, h. hozzájutottam majdnem ingyen, lényegében hozzámvágtak egy 775 Soc. Asrock deszkát egy Celeron D procival+ Intel gyári hűtővel.
  Ekkor kezdtem filózni rajta, h. valamit kezdeni kéne vele, elég sok alkatrészem van otthon elfekvőbe, ami meg hiányzik aprópénzbő beszerzem. Így is történt, Győr és környéke adok- veszek topikba sikerül is beszereznem a hiányzó alkatrészeket. Baráti áron jutottam hozzá ( 4x 512 MB DDR1 memóriához, és egy csodálatos ATI 9550 - hez. Utólag is köszönet érte a kolégáknak. :R

  Folytatás...

  LackoMester 8 éve 6

 • Days With Games 2 - Lanparty2010

  Immár második alkalom, lanparty a javából.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 11 éve 24

 • LanParty 2010

  Már lassan eltelik az év első hónapja,itt az ideje az év elsö LanParty-nak is.Ez már a fene tudja hányadik,volt nagyobb kisebb,sikeresebb és kevésbé....de még mindig mindenki jól érezte magát
  A mostani sem lesz másképp,a régi harcosokon kívül új emberkék is jelezték részvételüket(P1-sek)..
  A helyszin mint mindig,h.ha otthon játszunk a helyi müvelödési központ egyik terme,ami nem túl nagy,de de a célnak tökéletesen megfelel,új építésű ez a szárny-jó vezetékekkel.
  Az elöre jelzések szerint,szép számban leszünk,legtöbben ugye COD4 nyomjuk,de lesznek itt stratégiások,tehát kevert társaság igérkezik.
  Még egy két dolog nemtiszta,valami új ülésrendet kéne csinálni,variálni az asztalokkal,h.a legjobban elférjünk.Az akcióról majd egy újabb bejegyzésben részletesen beszámolok.Ha esetleg valakinek kedve támadt a dologra(még 1-2 féröhej akad)jelentkezhet.info nálam priv.üz.
  A helyszin városi müvelödési központ (kisterem)Nagymegyer-(Velky Meder)Szlovákia(Györtöl 20km)február 6 Szombat 13:00
  Frissítve.Megteltünk nincs több hely ;)Jelentkezés OFF :P

  üdv.LackoMester

  LackoMester 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.