2018. január 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Aki nem tud úszni....

  ... ne másszon fára, mert elüti a villamos.

  Fröccs!

  korpicschess 5 éve 38

 • LG Optimus 2X - tartósteszt

  Egy rosszul megítélt készülék bemutatása fél év hozzáértőbb használat után.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 43

 • Acer Liquid S100 (A1) - ROM frissítés - segédlet

  Acer S100

  Az Acer egykori csúcskészülékére, ami zászlóshajónak is tekinthető volt a korában, sajnos a gyári szoftveres támogatás elmaradt. Szerencsére lelkes felhasználók elkészítették a legújabb androidra épülő ROM-okat, így akár 2.3.7-es androidot is futtathatsz a készüléken.

  Felhívom mindenki figyelmét, hogy a főzött ROM használata elviekben garanciavesztést von maga után. Bármilyen meghibásodásért, a telefon téglásodásáért, megfázásért felelősséget nem vállalok!

  Előkészületek:
  - driverek a telefonhoz
  - USB kábel
  - microSD
  - feltöltött telefon
  - biztonsági mentés készítése, ha szükséges [root (z4root), Titaniumbackup]

  Folytatás...

  korpicschess 6 éve 39

 • OKOS-telefon-vásárlási-áttekintő

  ... avagy hogyan válassz, ha már elvesztél az adatok és ismertetők tengerében?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 6 éve 89

 • Ez az eset a T-mobile-nál történt meg...

  Sziasztok!

  Szeretnék veletek megosztani egy sztorit, ami egy barátommal történt meg néhány napja. Ez egész úgy kezdődött, hogy telefont keresett, mert egy megrepedt előlapos W200i, ami már elég öreg is volt, megérdemelte, hogy pihenjen és helyette valami új masina álljon szolgálatba.
  Megkérdezett, hogy én mit javasolnék, milyen telefont lenne érdemes venni? Belőttük az árkategóriát, 20.000 forint, de lehet akár előfizetéses készülék is. Oké, tök szuper gondoltam, T-nél biztos lehet venni valami tutit ennyiért, persze nem Médiamánia XL díjcsomagban, hanem valami olcsóban, pl. ECO.
  Pont a "Milyen mobiltelefont vegyek?" topicban mondta valaki, hogy a magenta színű szolgáltató 68.000 forintról 20.000 forintra vitte le egy készüléke árát, mégpedig az LG GD880 Mini készülékét. Fantasztikus, olcsó ár, nagyon jó design, minőségi készülék, tudása is passzolna, egyszóval neki találták ki!
  Következő lépés tehát mi is? Nyílván irány az első T-mobile! Itt kezdőttek a bajok. A helyszín a szekszárdi T-pont, aki ismerős errefele, az tudja, hogy elég nagy üzlet, ki van rakva sok minden egyszóval jó. Barátom bement, egyből az egyik hölgyeményhez ment, hogy információkat szerezzen, sőt, hogyha minden rendben lesz (miért is lenne másképp?) meg is vegye a telefont.
  Elötte webshopot is átnéztük, ott szerintem egyértelműen az látszik, hogy a díjcsomagot ki lehet választani, abban veszi meg a kedves delikvens, amiben akarja.

  Folytatás...

  korpicschess 7 éve 12

 • Samsung i8320 - teljes fordulat

  Egy idehaza nem forgalmazott, viszont annál inkább innovatív készüléket szeretnék bemutatni!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 7 éve 59

 • Nokia N86 8MP képei a Balatonpartról

  Sziasztok!

  Megosztanék 1-2 képet amit ma délután csináltam az N86-tal egy Balatonon eltöltött hétvége után. Mivel jelenleg is wifin netezek, így csak képeket tudtam feltölteni (30mb), csináltam videót is, ezzel majd otthonról kibővítem a bejegyzést :))

  Képekért kérlek kattints ide!

  Amennyiben kedvet szereztem a készülékhez ezáltal, akkor mindenkit tovább bátorítok a vásárlásra, mert minden téren jó készülék ;)

  Köszönöm, hogy elolvastad!

  Ha van kedved és időd nézz itt körül:

  Honlapom

  korpicschess
  :R

  korpicschess 7 éve 5

 • Acer S200 neoTouch - Megérint

  Cikkemből kiderül, hogy mit is tud a masina, illetve mit lehet kihozni belőle!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 8 éve 19

 • Acer S200 neotouch - először kézben

  Ma este átvettem postai utánvételes csomagom, ami egy Acer S200 neotouch (emlegetik F1 néven is) PDA mobilt rejtett!
  A készülékem valószínűleg szürke importos, valószínűsítem az átalakítós töltőből. (Ez annyit jelent, hogy a bolt ahol vásárolták (XXL GSM), külföldről szerezte a készüléket, tehát nem a hivatalosan magyarországon forgalmazott készülékről van szó, nyílván nincs típus-típus közti különbség).
  A doboz amit tartalmaz: készikönyvek, CD, töltő, külön USB kábel, tok, és headset. Utóbbinák bizakodásra ad okot az aranyozott csatlakozó (ami 3,5mm-es jack ;) ), viszont sajnos nem "agybadugós" kialakítású. Maga a doboz nahyon igényes, a felső részt mágnes fogja, amit kifordítani lehet, hozzáférni így az alsó részhez. Öröm további a tok, ami hasított bőr, passzos a készülékhez, vastagsága minimális, nagyon rendben van, nagy kár, hogy a HTC-khez nem adnak ilyet! (ismét egy pirospont).
  Íme néhány szemléltető kép, amit az S200-al csináltam 3,2 mp-es felbontáson.
  A túl nagy méter miatt csak így tudom idetenni:
  Doboz, comók
  Headset és tok
  Headset

  Folytatás...

  korpicschess 8 éve 2

Hir​detés​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.