2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Acer S200 neoTouch - Megérint

Cikkemből kiderül, hogy mit is tud a masina, illetve mit lehet kihozni belőle!

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

Elöljáróban is köszönöm mindenkinek aki végigolvassa a tesztet és a fórumon esetleg kommentálja is azt amivel nem ért egyet!
Azért tartom érdemesnek megírni ezt a tesztet, mert ugyan a neten több is fellelhető, de az ember mindig tanulhat valami újat, illetve azért bármennyire is próbál a teszt írója objektív maradni, valamelyest mégis hasonlítja valamihez, az ideáljához, így lehet, hogy jobban kiemel egy rossz tulajdonságot és elhallgat egy jót. Nem ígérem, hogy én teljesen objektív tudok maradni, de se lehúzni sem isteni nem fogom a készüléket.

Előre is elnézést kérek a képek minőségéért, sajnos most ennyire futotta!

Tehát a tesztünk tárgya egy Acer S200 Neotouch (korábbi nevén F1)!
Használtan jutottam hozzá ehhez az igen pöpec cucchoz, postai utánvétellel érkezett a csomagom ami a következő tartozékokat tartalmazta: Készülék, tok, CD, leírások, bontatlan headset, garijegy, töltő, adatkábel.

Szürke importos készülékről van szó következtetek jogosan az átalakítós töltőből (Azoknak akik nem annyira jártasak ebben a témában azoknak mondom, hogy ez annyit tesz, hogy a GSM bolt külföldről szerezte be az eladott készüléket, így fél-hivatalosnak tekinthető). Leszögezném, hogy iPhone-hoz nem fogom hasonlítani a készüléket, illetve próbálom érhetően leírni a dolgokat, hogy kezdők is olvashassák.

Remélem mindenki elnéző lesz, ha a telefonálást, üzenetkezelést kihagyom, a mobilarénás tesztben ezek a dolgok benne vannak, annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálam nem volt gond a vonali hangerővel!

Lássuk mivel állunk szemben!

Felül az S200, alul egy HTC Touch Pro2

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.