2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lehet-e minőségi a kertévé?

    Kertévék és a színvonal (X-Faktor és ki mit gondol róla)...

    Örülök, hogy a blogírónak sikerült eljutnia a felismerésig: Igen, ez egy szánalmas szemét szar. Az egész kereskedelmi televíziózás esszenciája benne van ezekben a legótvarabb műsorokban.

    Mindig meglepődök azokon a naiv embereken, akik azt hiszik a TV értük van, hogy egy fárasztó munkanap után este 8:00-kor amikor a kölyök már ágyba került, a TV-nek valami minőségi műsort kéne adnia, hogy kéne tartani valami garantált színvonal, amire építeni lehet, ha az ember leül tévézni. Hogy a TV egy vállalható esti program legyen, ne csak az a "töltsük el ezt az estét is valahogy a következő napi robotig, hogy egy nappal kevesebb legyen a nyugdíjig khm. nyugdíjjogosultságig".

    Tudom, hogy a fenti bejegyzés posztolója nem gondolja ezt, de sokan még igen. Nekik szól ez az iromány.

    Jó reggelt...

    Folytatás...

    joysefke 7 éve 21

  • Egyenes beszéd: Tévés baki, vajon az operatőrt vagy a műsorvezetőt rugták ki?

    A megjegyzéseket sajnos le kell tiltanom, nehogy idetévedjen valami troll és megpróbálja megfúrni a viccesnek szánt bejegyzést valami nemlétező politikai töltet belecsempészésével. :(((

    Precizitás, pontosság, hibamentesség, egyenesség, vezetőkkel a döntéseikről való eszmecsere lehetősége, ez a jól megérdemelt kép él legtöbbünkben a németekről. Az alábbi YT videó megmutatja, hogy ők is emberek, néha hibáznak. Derüljünk hát egy jót rajtuk :))

    A videó a német ZDF (állami TV csatorna) Klartext -Egyenes beszéd- című műsorából van. A tematika annyi, hogy a nézőteret közönséges kisemberekkel töltik fel, akik a műsorvezető irányításával kérdéseket tehetnek fel az éppen meghívott politikusnak, aki megpróbál érthetően, egyenesen válaszolni. Innen a műsor neve: Egyenes beszéd.

    Nézzük hogy sikerült a megvalósítás:

    Az operatőr véletlenül lekamerázta a műsorvezető kezében levő súgólapot, ami tartalmaz egy arcképes listát a nézők soraiból azokról, akiket szépen sorban "véletlenszerűen" fel kell szólítani illetve valamiért előre tartalmazza a kérdést is, amit ezek az emberek fel fognak tenni.

    Folytatás...

    joysefke 7 éve

  • CDU választási kampánya Merkellel a zsinórban negyedik győzelem előtt

    A füttykoncert elnyomta a 20KW-os hangosítást, na ez már valami :))

    joysefke 7 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.