2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vasorrú bába

    Éppen néztem az Őrület torkában c. filmet, oda jól beillik mellékszereplőnek...

    joysefke 6 éve 1

  • Fogyasztóvédelmi bevizsgálás

    Sziasztok!

    Decathlonban vettem márciusban egy Asics futócipőt (Cumulus 18), amiben sérülés miatt sajnos nem tudtam annyit futni, mint szerettem volna, de azért gyalogoltam/futottam benne pár száz km-t, erre nagyon kényelmes és jó volt.

    A cipő szerkezetének alsó hangon 1000Km futást kéne elbírnia. Futócipőknél (a futó testtömegétől függően) ez a szokásos élettartam.

    A problémám az, hogy a cipőn a nagylábujjam fölött a gyöngyvászon először kikopott majd kilyukadt. Azt hogy baj lesz vele, azt már a hat hónap letelte előtt is láttam, de még nem volt annyira vészes, hogy zavarjon, most 8 hónap után viszont már zavar.

    Alább a képen az egyik kezemet beraktam a cipőbe, hogy jobban látszódjon a probléma. A cipőt tegnap sikerült összekoszolnom, de egyébként nagyon vigyáztam rá. Úgy gondolom a cipő nem gyártási, hanem tervezési hibás, a lábujjak fölött a gyöngyvászon kevés teret engedélyez, ezért amikor a nagylábujj fölfelé nekiér a gyöngyvászonnak, koptatja azt, míg végül elszakad. Ez a bal és a jobblábas cipőn is jelentkezett.
    Méretben megfelelő cipőt választottam, a lábujjaim előtt a cipő orráig elegendő tartalék tér van. 44-es a cipő, 42,5 az utcai méretem.

    Folytatás...

    joysefke 6 éve 15

  • (Vicces) SZAVAZZ! Ez tényleg ilyen hülye, vagy csak tetteti?!

    Én nem tudtam eldönteni...

    Itt a link, ha nem működne a beágyazás:
    https://youtu.be/y51IJ5wQuM8?t=6m37s

    joysefke 6 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.