2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A költő, aki regényt ír

    A közelmúltban egyre gyakrabban botlottam a jelen cikk témáját képező regénybe. Szerzője Egri László, viszonylag friss arc a hazai kortárs irodalomban, hajdúszoboszlói író, az írása pedig a Közösségi kóter címet viseli.

    A Bookline és a Líra e-könyves toplistáin is első helyen állt és a vegyes papírkönyves listákon is jól szerepelt, főként ez keltette fel a figyelmemet. Az írás a self-publishing kiadásra specializálódó Publio Kiadó neve alatt jelent meg 2014 márciusban. A kiadó így Oravecz Nóra tavalyi sikereit követően most újra büszkélkedhet hazai bestseller munkával.

    Az író napokkal ezelőtt töltötte be 26.-ik életévét, előrehozott születésnapi ajándékként egy művészeti oldal a Legbefolyásosabb fiatal írók között említette meg nevét. Tavaly tömör verseskötettel jelentkezett, idén a már említett regénnyel. A váltás éles a szentimentálisra sikeredett költemények után, de senkinek sem árt a változatosság. A kóter e-könyv formájában jelent meg, de igény szerint nyomtatott könyv formájában is beszerezhető hála a POD módszerének, amellyel a kiadó előszeretettel él.

    Folytatás...

    jebellus 10 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.