2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megnősülök!

    Örömmel tudatom, hogy nőül veszem szerelmemet 2010 január elsején!!!
    Apróbb technikai probléma, hogy hiába szereztem helyet és saját anyakönyvvezetőt, Pécs köcsög városa nem engedélyezi a polgári esküvőt.... De megoldom ha beledöglenek is!
    Az időpont apropója a szerelmünk kezdetének napra pontos hetedik évfordulója. Törvény ugyan nem tiltja a dolgot csak hát büdös a munka az önkormányzatnál... Pedig csak egy aláírás a helyettesítési kérelemre meg 5 perc az anyakönyv kiadásához, ember sem kell van saját megfelelő képzettséggel rendelkező barátunk hozzá. Na mindegy azért de jól esett leírni....

    Indyke 14 éve 0

  • Kilátástalanság

    Heló ha ezt olvasod!

    Lassan több, mint egy éve vagyok álláskereső. Persze mindenki fanyalog , hogy aki akar az talál melót. Leszögezném ez nem így van, bár nem állítom hogy nem dolgozom,mindössze nincs bejelentett munkahelyem....Kötelező vizitálásomkor a munkaügyi központban kereken egy tucat álláshirdetés szerepelt az ajánlatok között, amikből persze egyikhez sem értek. A meghirdetett képzéseknél olyan mértékű túljelentkezés van , hogy protekció nélkül esélytelen ( 30 helyre 2-3száz jelentkező).
    Informatikával foglalkozom de mostanában már kaparok akár falat is és hordok téglát ha kell.
    Jelenleg még elő tudom teremteni a megélhetéshez valót, viszont nem látom még, hogy ezt meddig lehet csinálni. Harminc felett már igen nehezen indulnék neki a világnak, tehát ez legutolsó szalmaszál lenne.
    Vállalkozni nincs miből, kényszervállalkozó már voltam. Nem is tudom miért írom ezt le, mert nem panaszkodni akarok abból hallok eleget minden nap. Esetleg ötletek érdekelnének, mivel érdemes foglalkozni vagy mit kezdjek el tanulni(persze ne legyen túl fárasztó...).

    Indyke 14 éve 42

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.