Hirdetés

2020. április 9., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Magyar Posta vagy mi

  Szóval mai nap szerettem volna MPL automatában csomagot feladni mivel rohantam nem volt időm mobilon kitölteni a címiratot gondoltam majd telefonról az automatánál vagy ha lehet az automata menüjében(ezt nem lehet mint később megtudtam).

  Megérkeztem az ALLEE-ba feladni a csomagot->csomagfeladás gomb az automatából jelenleg nem lehet csomagot feladni valami nyomtatási hiba miatt :W Jó mondom van ilyen,de már felhúzott kicsit el metróztam Kelenföldre ahol elsőre rossz irányba indultam(ez az én hibám)mentségemre szóljon,hogy sehol semmi infó nem volt,hogy hol van az automata,mindegy 10 percen belül megtaláltam,elkezdtem kitölteni a címiratot majd amikor az utolsó adatot beírtam volna az oldal kiléptetett mert "sokáig töltöttem ki" ott már kelően ideges voltam mivel közben a drága hajléktalanok mellettem dohányoztak,ittak és kéregettek/beszólogattak,neki álltam még egyszer kitölteni ott már kellően ideges voltam,de sikerült na mondom fasza jaaa,de mégse :(((

  Beírtam a számot amit e-mailben kaptam homokorázott kb 1 percet majd kidobott,újra beírtam a számot ismét egy kis homokóra majd az automatából jelenleg nem lehet csomagot kézbesíteni :W

  Folytatás...

  hhenry 1 hónapja 12

 • debreceni csaló

  Szóval aki esetleg nem hallott volna erről az úriemberről röviden,hogy miért íródott meg ez a blog bejegyzés:.... nevű tag(Sajnos a nevét nem közölhetjük) legjobb tudomásunk szerint 5-6 embernek okozott bosszúságot ami sajnos értékelés formájában soha nem hagyott nyomot és mostanra odáig jutott a pofátlankodásával,hogy ideje volt,hogy nyoma maradjon

  A leírt sztorik 3-4 embertől származnak,de legalább még 4-5 emberről tudunk akinek problémája volt vele

  Találtam Hardveraprón egy hírdetést, amiben a felhasználó Intel Q9550 processzort keres, írtam is neki, hogy nekem van alaplappal, rammal. Telefonszámot cseréltünk és ennyiben is maradt a dolog.
  Időközben tönkrement az ssd a gépemben, ezért Debrecenben elkezdtem keresgélni. Találtam is egy Samsung 860 Evo-t jó áron jófógáson, a hírdetésben írta az eladó, hogy csak telefonon elérhető, ezért fel is hívtam a megadott számon kora délután, de nem vette fel, rá kis időre megcsörgetett, én visszahívtam, elmondtam neki, hogy jófogáson láttam, hogy hírdeti a 860 Evo-t és, hogy érdekelne. Mondta, hogy neki az már nincsen, pont tegnap vitték el az utolsót tőle, mondom mindegy akkor, de Ő mondta, hogy van neki nagyon jó Kingston UV500, meg Apacer Panther (mindegyik ugyan annyiba mint a Samsung), mondom nembaj, az UV500 is ajánlott ssd a topikjában, jó lesz az is, meg mondta, hogy nem szokták visszavinni, mert amúgy ők egy kiskereskedés.

  Folytatás...

  hhenry 2 hónapja 1

 • Elegem van az aprós és jófogásos f@szokból

  Előzmények máról az írás végén :R

  Hsz-be ha gondoljátok saját sztorit írjátok le :R

  Ma minden f@sz előbújt :W Igérem,hogy mára az utolsó tőlem(vagyis remélem)
  Na szóval először is a hirdetés:[link]

  Jó páran megkerestek már remek ajánlattal ezzel kapcsolatban,tegnap egy csávó írt aprón,hogy 55 ért elviszi.

  Erre én írtam,hogy nem érzi kicsit pofátlannak

  Erre ő: De kicsit annak érzem 60.000 ft ig felmegyek.

  Én: Csak ma volt 3 érdeklődő a meghirdetett áron

  Ő: Értelek de én nem érdeklődő vagyok hanem meg is akarom venni

  Én: 70 ezer forintért lehetséges

  Ő: 60 ezer és megyek érte

  Na itt már tele volt szimplán csak nem válaszoltam

  Erre ma ír,hogy 65+Red Dead 2 (Mivel a Red Dead Redemption 2 7k-t ér még a tegnapi ajánlat alá is mondott)

  Folytatás...

  hhenry 2 hónapja 26

 • Első PH Foci

  hhenry 4 hónapja 4

 • Logitech G29 Garanciáztatás

  Gondoltam megosztom veletek hátha valakit érdekel :)

  Vasárnap írtam a logitechnek.Két napig nem jött válasz,ezért tegnap délután felhívtam őket bemondtam az úgynevezett hibajegyszámot.
  Az ügyintéző elolvasta a hiba jelentésem mondta,hogy igen oké ez garanciális egyeztettünk mindent aztán eszembe jutott,hogy amazonról rendeltem,gondoltam azért megemlítem az ügyintéző erre mondta,hogy az amazon inkorrekt és náluk kell intézni a garanciáztatást.
  Anélkül,hogy képet vagy videót látott volna a hibáról már küldte is az e-mailt,hogy a bevizsgálás alapján a probléma garanciális.
  Egy óra múlva elkezdtem csetelni az amazon supporttal nem számítottan túl sok jóra de teljesen korrektek voltak,leírtam nekik is a problémát írta,hogy pénzt kérek vagy új kormányt mivel szeretek játszani a kormányt választottam.
  Egyeztettük a szállítási adatokat,kitöltötte helyettem a visszaküldési papírt majd mondta,hogy akkor ő el is indította az új kormányt :Y Nem akartam elhinni,hogy ilyen van,aztán jött a következő meglepetés Dec 24-én hozza a futár ezt szintén nem akartam elhinni ezért kétszer is vissza kérdeztem,de jól értettem.
  Amint befejeztük a beszélgetést jött az email,hogy akkor rendelést be is fogadták ma már postára adták és jött az email,hogy dec 23-án érkezik

  Folytatás...

  hhenry 4 hónapja 10

 • Eddigi mobiljaim

  Gondoltam írok egy rövid bejegyzést eddigi mobiljaimról rövid tapasztalatokkal hátha valakit érdekel :)

  Szóval akkor...

  Nokia N78

  Ez volt az a telefon amit már tényleg használtam is ezelőtt volt pár Nokia "játékra".
  2010 vége felé kaptam, egy szörnyű selyem tokban tartottam :D Használtam kb 1 évig aztán jöttek a problémák aksi elég rendesen púposodott majd a hangszóró is recsegni kezdett ez tartott pár hétig aztán végleg elnémult. :(
  Összességében viszont nagyon szerettem,valahol még megvan otthon ha megtalálom töltök fel róla képet.

  Utána következett valami "mindent bíró" Samsung gombos de már nem emlékszem rá milyen volt. :(

  LG Optimus 4X HD

  Folytatás...

  hhenry 1 éve 35

 • Vásárlás Nálam

  Garancia:
  Minden használt termékemre biztositok kipróbálási garanciát.
  Ha van bolti garancia, azt mindig jelzem a hirdetésben és adom hozzá a papírt is. (ha hibás lesz később a termék, az üzletet keresd és ne engem)

  Privát üzenet:
  Azért ne keressetek, hogy megvan-e még. A hirdetést jegelni fogom, ha valaki már lecsapott rá.
  Minden egyéb kérdésre nagyon szívesen válaszolok.

  Elérhetőség:
  Ha valakinek könnyebb a facebookon kommunikálni, akkor megadom az elérhetőségemet.
  Ha esetleg telefonon lenne könyebb nyugodtan hívj ott elsőre profilomnál ott van.

  Személyes átvétel:
  Leányfalu,Szentendre
  Budapest

  Posta: Csak és kizárólag saját felelősségre.
  Postai díjszabás

  Árak:
  Ha valamihez odaírom hogy FIX akkor az pont azt jelenti amit. Nem engedek az árból, felesleges ezért írni.

  Személyes átvételnél, ha alkudozni próbálsz, tovább állok, főleg, ha fix áron hirdetek valamit. Telefonon se tedd. Felesleges.

  hhenry 2 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.