2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Nagy Konzol Ajánló!!!

    Sziasztok! PH-zók,gondoltam,hogy írok nektek egy összefoglalót,hogy milyen konzolokat mennyiért ,miért vegyetek. (Az ár szabáshoz a Hardverapró jelenlegi és a közelmúltbeli árait veszem alapul)

    Ezt a bejegyzést azoknak ajánlom akik tanácstalanok konzolvásárlással kapcsolatban.
    Szó lesz ma az alábbi konzolokról: PS2,PS3,PS4,Xbox 360,Xbox One

    PlayStation 2:Szóval kezdjük a PS2-vel ugye ebből a konzolból készült Fat és Slim verzió,mindkettőből van megbízható és kevésbé megbízható verzió. A PS2-t inkább retrósoknak tudnám ajánlani mivel már a játékok grafikája manapság a legtöbb ember számára már nem kielégítő,ettől függetlenül a mai napig jó szórakozási lehetőséget nyújt,a gépet 6-15 ezer forint között lehet beszerezni,játékok hozzá átlagban 500-1500 forint között mozognak,de természetesen van jó pár drágább játék is (GTA,Crash stb.)Ha valaki nem gyűjtő és csak retrózni szeretne annak a PS2 jó választás lehet egy Softmod kártya megvásárlásával ami kb 3000-4000 forint és a gépet se kell bontani hozzá.

    Folytatás...

    hhenry 4 éve 10

  • Még szerencse,hogy átnézettem az autót

    Honda Civic Type-R átnézés

    Szóval akkor,aki nem ismerné a sztorit 3 hete kinéztem haasználtautón egy FN2 Type-R-t Mugen Kittel,2 Dines Kenwood Fejegységgel,minden szarral. 4.3 ért hirdette a srác,érdemes tudni,hogy ezek az autók 3-3.5 millió forint körül mozognak.
    A mugen kit egy drága mulatság és a fejegység is,de úgy voltam vele,hogy ha tényleg hibátlan(hirdetés szerint megkímélt,gyönyörű állapotú) akkor egy kis alkuval veszek egy jó autót.
    Honda Clubban megkérdeztem,hogy esetleg itt van-e a tulaj?
    Egy srác írt is privátot,hogy igen itt van(Ő volt a másik érdkelődő)Felhívtam mondtam,hogy 4 körül adnék érte mondta,hogy 4.1 alá nem megy mondtam,hogy ok átgondolom és jelzek.
    Közben a másik sráccal dumáltam mondta,hogy ő volt megnézni mentek vele szerinte a srác korrekt ránézésre minden ok,de ő se vizsgálta át és csak érdeklődött/megnézte,valamint mondta,hogy az eladó jelezte neki pár nappal később,hogy valaki megy hozzá foglalóval,ez szerintem csak blöff volt :N
    Eltelt kb 1,5 hét felhívtam az eladót mondtam,hogy ha tényleg minden ok akkor oké a 4.1 és 1-2 héten belül viszem.
    Vasárnap délelőtt írt a másik potenciális vevő,hogy tőle viszik most szombaton (05.09) a Type-S-t és ő utána elviszi az R-t.

    Folytatás...

    hhenry 4 éve 23

  • Magyar Posta vagy mi

    Szóval mai nap szerettem volna MPL automatában csomagot feladni mivel rohantam nem volt időm mobilon kitölteni a címiratot gondoltam majd telefonról az automatánál vagy ha lehet az automata menüjében(ezt nem lehet mint később megtudtam).

    Megérkeztem az ALLEE-ba feladni a csomagot->csomagfeladás gomb az automatából jelenleg nem lehet csomagot feladni valami nyomtatási hiba miatt :W Jó mondom van ilyen,de már felhúzott kicsit el metróztam Kelenföldre ahol elsőre rossz irányba indultam(ez az én hibám)mentségemre szóljon,hogy sehol semmi infó nem volt,hogy hol van az automata,mindegy 10 percen belül megtaláltam,elkezdtem kitölteni a címiratot majd amikor az utolsó adatot beírtam volna az oldal kiléptetett mert "sokáig töltöttem ki" ott már kelően ideges voltam mivel közben a drága hajléktalanok mellettem dohányoztak,ittak és kéregettek/beszólogattak,neki álltam még egyszer kitölteni ott már kellően ideges voltam,de sikerült na mondom fasza jaaa,de mégse :(((

    Beírtam a számot amit e-mailben kaptam homokorázott kb 1 percet majd kidobott,újra beírtam a számot ismét egy kis homokóra majd az automatából jelenleg nem lehet csomagot kézbesíteni :W

    Folytatás...

    hhenry 4 éve 12

  • debreceni csaló

    Szóval aki esetleg nem hallott volna erről az úriemberről röviden,hogy miért íródott meg ez a blog bejegyzés:.... nevű tag(Sajnos a nevét nem közölhetjük) legjobb tudomásunk szerint 5-6 embernek okozott bosszúságot ami sajnos értékelés formájában soha nem hagyott nyomot és mostanra odáig jutott a pofátlankodásával,hogy ideje volt,hogy nyoma maradjon

    A leírt sztorik 3-4 embertől származnak,de legalább még 4-5 emberről tudunk akinek problémája volt vele

    Találtam Hardveraprón egy hírdetést, amiben a felhasználó Intel Q9550 processzort keres, írtam is neki, hogy nekem van alaplappal, rammal. Telefonszámot cseréltünk és ennyiben is maradt a dolog.
    Időközben tönkrement az ssd a gépemben, ezért Debrecenben elkezdtem keresgélni. Találtam is egy Samsung 860 Evo-t jó áron jófógáson, a hírdetésben írta az eladó, hogy csak telefonon elérhető, ezért fel is hívtam a megadott számon kora délután, de nem vette fel, rá kis időre megcsörgetett, én visszahívtam, elmondtam neki, hogy jófogáson láttam, hogy hírdeti a 860 Evo-t és, hogy érdekelne. Mondta, hogy neki az már nincsen, pont tegnap vitték el az utolsót tőle, mondom mindegy akkor, de Ő mondta, hogy van neki nagyon jó Kingston UV500, meg Apacer Panther (mindegyik ugyan annyiba mint a Samsung), mondom nembaj, az UV500 is ajánlott ssd a topikjában, jó lesz az is, meg mondta, hogy nem szokták visszavinni, mert amúgy ők egy kiskereskedés.

    Folytatás...

    hhenry 4 éve 1

  • Elegem van az aprós és jófogásos f@szokból

    Előzmények máról az írás végén :R

    Hsz-be ha gondoljátok saját sztorit írjátok le :R

    Ma minden f@sz előbújt :W Igérem,hogy mára az utolsó tőlem(vagyis remélem)
    Na szóval először is a hirdetés:[link]

    Jó páran megkerestek már remek ajánlattal ezzel kapcsolatban,tegnap egy csávó írt aprón,hogy 55 ért elviszi.

    Erre én írtam,hogy nem érzi kicsit pofátlannak

    Erre ő: De kicsit annak érzem 60.000 ft ig felmegyek.

    Én: Csak ma volt 3 érdeklődő a meghirdetett áron

    Ő: Értelek de én nem érdeklődő vagyok hanem meg is akarom venni

    Én: 70 ezer forintért lehetséges

    Ő: 60 ezer és megyek érte

    Na itt már tele volt szimplán csak nem válaszoltam

    Erre ma ír,hogy 65+Red Dead 2 (Mivel a Red Dead Redemption 2 7k-t ér még a tegnapi ajánlat alá is mondott)

    Folytatás...

    hhenry 4 éve 26

  • Első PH Foci

    hhenry 4 éve 4

  • Logitech G29 Garanciáztatás

    Gondoltam megosztom veletek hátha valakit érdekel :)

    Vasárnap írtam a logitechnek.Két napig nem jött válasz,ezért tegnap délután felhívtam őket bemondtam az úgynevezett hibajegyszámot.
    Az ügyintéző elolvasta a hiba jelentésem mondta,hogy igen oké ez garanciális egyeztettünk mindent aztán eszembe jutott,hogy amazonról rendeltem,gondoltam azért megemlítem az ügyintéző erre mondta,hogy az amazon inkorrekt és náluk kell intézni a garanciáztatást.
    Anélkül,hogy képet vagy videót látott volna a hibáról már küldte is az e-mailt,hogy a bevizsgálás alapján a probléma garanciális.
    Egy óra múlva elkezdtem csetelni az amazon supporttal nem számítottan túl sok jóra de teljesen korrektek voltak,leírtam nekik is a problémát írta,hogy pénzt kérek vagy új kormányt mivel szeretek játszani a kormányt választottam.
    Egyeztettük a szállítási adatokat,kitöltötte helyettem a visszaküldési papírt majd mondta,hogy akkor ő el is indította az új kormányt :Y Nem akartam elhinni,hogy ilyen van,aztán jött a következő meglepetés Dec 24-én hozza a futár ezt szintén nem akartam elhinni ezért kétszer is vissza kérdeztem,de jól értettem.
    Amint befejeztük a beszélgetést jött az email,hogy akkor rendelést be is fogadták ma már postára adták és jött az email,hogy dec 23-án érkezik

    Folytatás...

    hhenry 4 éve 10

  • Eddigi mobiljaim

    Gondoltam írok egy rövid bejegyzést eddigi mobiljaimról rövid tapasztalatokkal hátha valakit érdekel :)

    Szóval akkor...

    Nokia N78

    Ez volt az a telefon amit már tényleg használtam is ezelőtt volt pár Nokia "játékra".
    2010 vége felé kaptam, egy szörnyű selyem tokban tartottam :D Használtam kb 1 évig aztán jöttek a problémák aksi elég rendesen púposodott majd a hangszóró is recsegni kezdett ez tartott pár hétig aztán végleg elnémult. :(
    Összességében viszont nagyon szerettem,valahol még megvan otthon ha megtalálom töltök fel róla képet.

    Utána következett valami "mindent bíró" Samsung gombos de már nem emlékszem rá milyen volt. :(

    LG Optimus 4X HD

    Folytatás...

    hhenry 5 éve 35

  • Vásárlás Nálam

    Garancia:
    Minden használt termékemre biztositok kipróbálási garanciát.
    Ha van bolti garancia, azt mindig jelzem a hirdetésben és adom hozzá a papírt is. (ha hibás lesz később a termék, az üzletet keresd és ne engem)

    Privát üzenet:
    Azért ne keressetek, hogy megvan-e még. A hirdetést jegelni fogom, ha valaki már lecsapott rá.
    Minden egyéb kérdésre nagyon szívesen válaszolok.

    Elérhetőség:
    Ha valakinek könnyebb a facebookon kommunikálni, akkor megadom az elérhetőségemet.
    Ha esetleg telefonon lenne könyebb nyugodtan hívj ott elsőre profilomnál ott van.

    Személyes átvétel:
    Leányfalu,Szentendre
    Budapest

    Posta: Csak és kizárólag saját felelősségre.
    Postai díjszabás

    Árak:
    Ha valamihez odaírom hogy FIX akkor az pont azt jelenti amit. Nem engedek az árból, felesleges ezért írni.

    Személyes átvételnél, ha alkudozni próbálsz, tovább állok, főleg, ha fix áron hirdetek valamit. Telefonon se tedd. Felesleges.

    hhenry 6 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.