2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Személyes történetem a Konzolok Szervizével

  Január végén rendeltem tőlük egy terméket, közel 20e Ft értékben. Kibontás után kb egyből kiderült, hogy nem fog megfelelni az igényeimnek, ezért jeleztem, hogy szeretnék élni a 14 napos elállással.
  Meg is kaptam a választ, hogy hova küldjem stb (ilyenkor szokásos dolgok).
  Január 31-én elvitte a futár, Február 1-jén pedig át is vették csomagkövetés szerint. Teltek a napok, vártam türelmesen, volt már rá példa, hogy egy bolt az utolsó, átvételtől számított 14. napon küldték vissza a pénzemet. Itt nem így történt, a pénz nem érkezett meg, ezért írtam egy e-mailt, amire több, mint 1 nap alatt nem kaptam választ. Nagynehezen sikerült őket elérnem telefonon, ahol tájékoztattak, hogy a kolléga, aki ezt intézi jelenleg nincs bent, ezért hívjam őket vissza 2 nap múlva (1.WTF). A 2 nap alatt megérkezett az e-mailemre a válasz és jelezték, hogy keresni fognak. Kerestek is, elnézést kértek, jelezték, hogy vagy Feb. 23-án pénteken (3 hét + egy nappal miután átvették a csomagot) vagy Feb. 26-án hétfőn küldik a pénzt, csak küldjek nekik egy nevet és számlaszámot, ahova utaljanak. (2. WTF, hát ott van a visszaküldött csomagban az elállási nyilatkozaton... mindegy, elküldtem).Természetesen 27-én még mindig nem kaptam meg a pénzt. A legutóbbi telefonálásom után megint ott tartunk, hogy nem tudják adni az illetékes kollégát, és keresni fognak. Eddig azt hiszem nagyon türelmes voltam, de kezd szakadni az a bizonyos cérna...

  Folytatás...

  guftabi96 1 éve 12

 • Egy nagyon jó fotó

  Pár éve találkoztam először a fotóval, de ma újra "szembe jött velem Facebookon".

  guftabi96 3 éve 6

 • Overmax Vertis-01 Romok, root, stb

  Mivel fórumban gyakran kérdezik, hogy milyen romok vannak erre a telefonra, hogyan kell rootolni, hogyan kell romot feltelepíteni, ezért ebben a blogbejegyzésben szeretnék nekik segítséget nyújtani.

  1. ROOT
  Rootoláshoz framaroot nevű programra van szükségünk, amelyet innen tölthetünk le: [link]

  1. A letöltött fájlt másoljuk a telefon tárhelyére (ha telefonról töltöttük le, akkor természetesen ez a lépés értelmét veszti :D ).
  2. Telepítsük fel a programot
  3. Indítsuk el a programot
  4. Válasszuk a Boromir parancsot (nekem ilyenkor gyakran ledobja az alkalmazást, menjünk vissza a framarootba, és újra a Boromir parancsot válasszuk, és meg is jelenik az üzenet, hogy sikeresen rootolva lett a készülék. (ha már elsőre is megjelenik az üzenet, akkor természetesen nem kell még egyszer megcsinálni).
  5. Indítsuk újra a készüléket.

  2. CWM

  Folytatás...

  guftabi96 5 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.