Hirdetés

GonPC : Garancia - Próbagarancia

Sziasztok!

Garancia - Próbagarancia
- Minden nálam vásárolt terméknél a hirdetésben leírt vagy a vásárlóval megbeszélt garanciát vállalom.
- Az általam vállalt garancia, a termékek műszaki illetve mechanikai működésére szól.
- Minden esetben letesztelt terméket adok át / postázok el. Viszont mivel elektronikai termékekről beszélünk, így felmerülhet esetleges probléma.
- Ha véletlenül probléma merülne fel, akkor a terméket cserélem ha nem tudom, akkor a vételár kerül visszaadásra.
- A termék visszajuttatása mindig a vevő dolga.
- A termék visszajuttatásától számított 14 munkanapon belül megoldás kerül a problémára, de általában pár munkanapon belül.

AMI NEM GARANCIÁLIS PROBLÉMA ÉS ILYEN ESETBEN NINCS VISSZAVÉTEL:
- Kompatibilitási probléma: Mindig a vevő dolga megvizsgálni azt, hogy mit vásárol. Én nem tudhatom te mihez mit veszel, de feleslegesen dolgozni sem fogok. Ha rossz terméket vásárolsz és nem kompatibilis PL: az alaplapodhoz a processzor amit vettél, abban az esetben nem tudom visszavásárolni. Inkább kérdezz rá :R
- Kopás, sérülés: Minden termékről amik általában használtak, jó minőségű fotókat készítek, így azokat megvizsgálva ha esetlegesen adódna esztétikai hiba a terméken az látható illetve sokszor leírásban is megemlítem, ha nem vagy biztos benne, inkább gyere el személyesen és nézd meg, de postázás után esztétikai problémával nem veszek vissza terméket.
- Nem rendeltetés szerű használat: Ha például focilabda helyett a nálam vásárolt számítógéppel fociznál és meghibásodna (hülye példa, de remélem érthető)
- Fizikai sérülés : törés, repedés az előző példánál maradva, ha a foci közben eltörne a számítógép.
- Villámkár-vízkár stb. sem az én felelősségem, arra lehet lakásbiztosítást kötni.