2016. szeptember 26., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Nagyra nőtt házas csigák otthonunkban

  Divattá nőtte ki magát a csigatartás, rengetegen tartanak csigát, de nem a megszokott udvaron mászkálót, hanem távolról érkezett társaikat.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 éve 136

 • Miert NE! vasarolj az iponban!

  Hat nem is tudom, hogy hol kezdjem, ma ugy jartam mint eddig meg soha! Talan azzal kezdem, hogy mar szamtalanszor vasaroltam a PCX-ben, es a Hardverkerben is, ahol teljesen korrektek voltak, minden rendben ment, a termekeket idoben, vagy meg ido elott megkaptam, garancialis gondom sem volt! :)

  Leadtam sajnos egy rendelest az Ipon nevu internetes aruhazban, eddig nem volt majd kaptam egy sms-t amiben leirtak, hogy a termek amit rendeltem mar atveheto ma 16:00kor az uzletukben. Ennek megorultem, mint ahogy a PCX-nel megszoktam, hogy korabban is atvehetem a dolgaimat, igy ma 15:50perckor bent is voltam a Francia utcai ipon nevezetu uzletben. Kifizettem a penzt, kaptam egy szamlat amit alakellet irjak. Ezek utan atkuldtek a terem masik feleben levo arukiadoba. Ott az egyik iponos emberke kezeben ott volt a termek amit rendeltem! elvette a szamlat, majd az helyett, hogy odaadta volna, kozolte velem, hogy nem erkezett be a termek, amit nala latok az nem az ami nekem kell, hanem egy masik dolog! Kozolte, hogy 16:00, es 16:30kozott erkezik be a szallito auto ami hozza az alltalam rendelt termeket! Jo, mondtam megvarom, helyet foglaltam az uzleten belul egy szekre.

  Folytatás...

  energy4ever 2 éve 48

 • S3TrioV2/64DX modding, es bemutato.

  Sziasztok.

  Eloszor is elnezest szeretnek kerni, hogy ekezetek nelkul irok.

  Ebben az irasban megszeretnem mutatni, hogy mit lehet kihozni egy regi (vagyis 1997-evben,12. honapban gyartott) videokartyabol windows XP alat.

  Eloszor is tudni kell, hogy driverileg Windows 2000ig van tamogatva, vagyis Windows XP-hez nincsen drivere.

  A kartyat radugtam az alaplapra PCI-on keresztul. Ujratelepitettem a Windows XP-t, mivel 1024X768as felbontassal ismerte a kartyat, ezzel nem is volt gond, de 8bites szinkeszlet volt a nagyobb felbontas mellet.
  Ujratelepites utan sikeresen 640X480asra valtott a felbontas, ez kisebb mint az 1024x768, de a 8bites szinkeszlet helyet itt mar 16bites lett.

  A Bios-t, illetve Bootolas kozben a Windows XP-nel nem lehet eszrevenni kulombseget ezen kartya kozot, es akar egy 1GBos mai VGA kozot. Bootolas utan nincsen rossz kepe.

  Folytatás...

  energy4ever 3 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.