2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • USS-PALLAS

    Sziasztok . Az őszi Play-itre készülvén egy újabb modra szántam rá magam . Rég óta csiklandozza a fantáziámat a különböző űrjárművek . Most rászántam magam . Az alap ötletet a Star Trek filmben szereplő uss- pallas , egy raven osztályú jármű adta.

    Kezdjük....

    A felhasznált anyag most is a hagyományosnak mondható műanyag (kömatex) . A hardverek listája még nincs kialakulva, a lap valószínű ismét Asrock lesz , az biztos hogy itx.

    Elöször az alapot készítettem el .

    Folytatás...

    Drizzt01 7 éve 17

  • Valami új készül....

    Sziasztok újra.
    A warhammer sentry gun Play-it-en elért eredményén felbuzdulva ( casecon kategóri II. helyezett) neki fogtam egy új ,, műnek'' .

    A felhasznált anyag , a hagyományosnak mondható kömatex. Itt is többnyire ragasztva lesz szinte minden, kivéve a feltétlen bontani szükséges elemek.
    Mikor neki fogtam semmi ötlet , semmi terv , csak majd lesz valami alapon indult. Annyi volt biztos , hogy valami épület lesz. Ami akár lakóház vagy éppen gyárépület is lehet.
    Sajnos az első lépésekről megint nem készült kép , de szerintem nem is akkora gond.

    Akkor a képek...

    Folytatás...

    Drizzt01 7 éve 2

  • Warhammer Sentry Gun

    Sziasztok.
    Az előző modnál kedvet kaptam egy új gépház elkészítéséhez .Természetesen itt is a lapot az biztosította.

    A tápellátásról és a hűtésről a gondoskodott.

    Az adattárolást pedig a köszönhetem.

    Bár ez az az új sok kihívást rejt magában . Valami ilyesmi megvalósítását tűztem ki célul.

    Nagy valószínűség szerint , meg természetesen ha kész lesz és elégedett leszek az eredménnyel , szeretnék vele nevezni az augusztusi DCMM-en .
    Az előző projektnél megfogadtam , nem csinálok mégegyszet ITX gépet.Nem keveset szenvedtem az összeszereléssel . A mostaninál az Asrock Z170 Extreme 7+ lap kap helyet a gépben

    Folytatás...

    Drizzt01 8 éve 2

  • OBSIDIAN

    Sziasztok. Újra rámjött az alkothatnék. Egy másik oldalon találtam egy rajzot ami megtetszett, úgy gondoltam ezt megpróbálom összehozni.

    Nosza, kezdjünk hozzá.
    Az első egy-két lépésről megint lemaradt a képkészítés sajnos. De eztán nem fog. :DD

    Az alap elkészítése lemaradt.

    Az oldalát úgy tervezem kétrétegű lesz, a belső fix, szerelő nyílással, az ssd is ide lesz fogatva, ami egy kis,, ablakon" keresztül látszódik majd.

    Folytatás...

    Drizzt01 8 éve 21

  • Oktacube!?

    Sziasztok. Az előző balul sikerült moding kísérlet után, újra rászántam magam egy saját házra. Készítettem egy tervet. A lényeg egy "egyszerűbb" kétkörös rendszer építése . Sajnos a ház kínálatban nem találtam megfelelőt , amit anyagilag is megengedhettem magamnak .

    A felhasznált anyagok 10x10 alumínium rúd, habosított műanyag és plexi. A terveim közt szerepel , hogy a 2 éve Bari által készített automata szellőző is beszerzésre kerül .
    Egyetlen hátráltató tényező lesz, a kevés szabadidő. De igyekezni fogok.

    Ahogy volt rá időm, neki kezdtem. Miután leszabtam a darabokat. Kisebb problémát okozott , hogy a lecsapott sarkok nem akartak összejönni .

    Folytatás...

    Drizzt01 9 éve 3

  • The Drow ( A sötét elf )

    Sziasztok . Cseh Zoltán vagyok 40 éves . Megpróbálom bemutatni az új agymenésem . Előre is elnézést kérek , nem vagyok a szavak embere . Többnyire a képek beszélnek majd helyettem .
    Vágjunk bele !

    Körülbelül 2 éve találtam rá a PH-ra , azóta egyre jobban foglalkoztatott a számítógép átalakítása , egyedi ház építése . Voltak kezdeti próbálkozások , mikor a gyári házat akartam személyre szabni több-kevesebb sikerrel .

    (kép )

    Később rá kellet jönnöm , hogy vagy nemférek el a házban , vagy amiben igen az nem nekem van árban kalibrálva . Ekkor fogalmazódott meg bennem , hogy csak egyedi ház jöhet számításba . Az első próbálkozásom nem töltött el 100% megelégedéssel .

    A teljes itt található .

    De kanyarodjunk vissza .
    Valami hasonlót gondoltam ki .

    Először kialakítottam az alapot .

    Folytatás...

    Drizzt01 10 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.