2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Billentyűzet felújítása (Ezkey EZ-8000)

    Körülbelül 8 év masszív használat után úgy gondoltam, megérdemel egy kis törődést régi billentyűzetem...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 54

  • Billentyűzet felújítás (Ezkey EZ-8000)

    Még a kezdetek kezdetén adatott meg ez a billentyűzet csoda Ezkey EZ-8000 (3.000 Ft -ért), hogy tulajdonomba került. Vadi új volt, makulátlan, garanciális, még a szaga is új volt, hmm... :) Ennek már kb. 8 éve.. pontosan nem tudom, mert jönnek-mennek a hardverek és a billentyűzet olyan, mintha időtlen lenne! Anno nagyon megtetszett a formája, a multimédiás lehetőségei (bár ez Win.xp alatt volt utoljára elérhető.. azóta csak a fontosabb funkciók (hangerő fel-le, mute, standby és power) használhatók.)) és persze az oldalán pulzáló és villogó rgb tracker! :)

    Nagyjából 8 évnyi masszív használat és multiplayer gyötrés után úgy gondoltam, nem fogom kidobni és/vagy lecserélni, mert már érzelmi szálak fűznek hozzá! :) Megjárta a hadak útját, már ps2-es kábelt is cserélnem kellett, mert egy hirtelen mozdulattal "kiszakadt" a helyéről... ekkor buktam az usb hubot is, de annyi usb kivezetés van a gépen, hogy ez pont nem érdekelt... A ledeket kicseréltem magasfényű ledekre, amit már vagy ezerszer megbántam! (a képeken jól látszik majd, hogy miért) Röviden: ha csak a num.lock van bekapcsolva és más nem, akkor is kib.ssza az ember szemét és a plafonba olyan lyukat éget, mint az Alien vére a padlóba!

    Folytatás...

    DonToni 10 éve 2

  • ÜZLETPOLITIKÁM

    Ezt a pár sort azért tartom szükségesnek megírni, mert eljutottam arra a szintre 5 év után, hogy egyszerűen, tisztán és érthetően elmagyarázzak pár dolgot az itt tartózkodásom tekintetében.
    Először is azért járom az oldalt napi szinten, hogy amennyire időm engedi lépést tudjak tartani a szám.tec. fejlődéssel. A másik nem elhanyagolható indok, a hardverapró, ahol már elég régóta kereskedek és ez lenne ennek a bejegyzésnek is a lényege...

    Egy kis jelmagyarázat:
    A hirdetés címében, csak a legfontosabb tényeket közlöm!
    A részletek miatt, olvasd el a bővebb tartalmat...

    A bővebb tartalomban igyekszem mindent pontosan és korrektek közölni az eladni szán termékkel kapcsolatban! Nincs mutyi és sunnyogás, a száraz tények! (azt hiszem ez így korrekt*)

    Állapot: Hibátlan! <- ezt azt jelenti hogy teszteltem és valóban, hardveresen hibátlan, amiért felelősséget vállalok!** (ha HIBÁS! akkor az a bővebbemben ki van fejtve...)

    Kivitel: Dobozos. <- meg van a termék doboza és esetleg pár tartozéka. (ha "OEM" akkor csak a termék van, zacskóban, tartozékok nélkül !!!)

    Posta: Van, a vevő terhére! <- igény szerint postázom a terméket. Csomagolásban verhetetlen vagyok, így szállítás közben 99,9% -ban nem sérül a termék!

    Csere: Köszönöm, nem! <- NEM, NEM cserélek, köszönöm, de NEM!

    Folytatás...

    DonToni 11 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.