2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egy új autó élménye és annak költségei...

  Az úgy kezdődött, hogy tavaly októberben egyik reggel úgy ébredtem, nekem kell egy még erősebb autó. Viszonylag rövid keresgélés után egy Opel Astra maradt fenn a rostán (2.0 Turbo Benzin), 2 nap múlva bent is voltam a kereskedésben, leellenőriztük a konfigurációt, extrákat és cirka másfél hónap múlva már át is ölelhettem a masinát.

  Egyetlen gond volt, amit már rendeléskor közöltek, hogy az autót nyári gumival fogják szállítani, azaz első kiadásként egy téligumi szettet is kell valahonnan kerítenem, hogy kigurulhassak majdan vele a szalonból.
  Ebben a méretben (245/35/ZR20 95Y) nem sok opció van, azok is olcsóbbnál olcsóbbak persze. A gumistopik ajánlása okán a Vredestein Wintrac Xtreme lett a befutó. Nem bántam meg, immáron második telét futja és hozza, amit az autó teljesítménye megkíván.


  Megérkeztek a téligumik

  Egyéb más rejtett költsége egy új autó vásárlásának nincs, kialkudod az árat, kötsz rá Casco-t és biztosítást, kifizeted kp (vagy hitel) és már viheted is. Kacérkodtam egyedi rendszámmal, de még mindig rágódok rajta, hogy kell-e nekem az OPC-666-os rendszám. :)

  Folytatás...

  deicide 1 éve 41

 • Metamorfózis: a T-1000 születése

  Hogy hogyan lett az elpuhult irodistából 3 év alatt a Balaton Szupermaraton 4. helyezettje? Hosszú volt az út...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Helyszíni riport 2 éve 349

 • Tajvan, a Computex és a lányok, képekben

  Elhatároztam, hogy időről-időre feltöltök pár képet a Tajvanon töltött 1 hét fényképeiből. Elsőként az északi part egyik érdekes képződménye kerül ki, a képen én vagyok, sajnos ez lett a legjobban sikerült fotó, a többi, amin nem vagyok, az nem lett annyira jó. Később várhatóak a Computex-es lányok, gondolom ez többeket fog érdekelni.

  Az A-Data-s lányok nagyon szépek...

  deicide 7 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.