2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Facebook Lite - fogyasszuk le a Facebook-ot

    [PAGE:1]Facebook Lite[/PAGE]

    A Facebook használata mobilon ma már a legtöbb okostelefon tulajdonos körében szinte alapkövetelmény.
    De valószínűleg nem vagyok egyedül azzal a jelenséggel, hogy az app sokszor képes szinte az egész telefont "az uralma alá vonni" a magas memóriaigényével.
    Belépőszintű telefonok esetében ez a használhatóság rovására is mehet, akár csak ha a visszatérő belassulásokat vagy a nem ritkán jelentkező "nem áll rendelkezésre elég tárhely" hibaüzenetet nézzük, ami új app telepítése esetén fogadhat bennünket.

    Ha a fizikai korlátok adottak, akkor a különböző varázsmódszerek is csak ideiglenes megoldást nyújthatnak, és a usernek hamar elege lehet abból, hogy cache-t töröl és fájlokat mozgat ide-oda.
    Én egy átlagos okostelefon-használónak mondhatom magam, semmilyen különleges igényem nincs, és egy teljesen átlagos Alcatel OT Pop C7 tulajdonosa vagyok, abból is az 1 GB-os RAM-mal rendelkező verziót birtoklom.
    A telefonon a gyári 4.2.2 Android fut, amin a fent említett problémák miatt a felesleges alkalmazások letiltásra kerültek, illetve egy root után több "ajándék" program törlésre került, de számomra az igazi megoldást a Facebook app Facebook Lite-ra történő cseréje oldotta meg.

    Folytatás...

    csubi7777 9 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.