Hirdetés

2019. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Ketogén étrend

  Semmi szénhidrát, viszont sok zsír? Ebből jó nem sülhet ki, mégis elkezdtem jobban utánanézni a témának.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 2 éve 2712

 • L2R

  Kis morgólódás fog következni. Az írás címe egy rövidítés, aki esetleg nem ismerné ezt a jelölésmódot, Learn to Read, azaz "tanulj meg olvasni!"-t jelent. Egyszerűen hihetetlen, hogy az emberek mennyire képtelen elolvasni az egyes hírek, cikkek szövegét és értelmezni azt. Olvasom rendszeresen itt a PH!-n és It.cafén a híreket és minden második hír topicjában azzal találkozok, hogy az emberek vagy nem olvassák el a hírt, vagy képtelen értelmezni azt.
  Hogy konkrét példát is mutassak: [link]. A cikk miről szól? Arról, hogy mi lenne, ha az agyba ültetnénk egy chipet, amivel lehetne billentyűzetet és egeret irányítani. A billentyűzet és egér milyen eszköz? Pusztán input. Tehát egy ilyen chip esetén csak a mi agyunknak lenne hatása a hardverre, a hardvernek az agyunkra semmilyen (beültetésből adódó mellékhatásoktól tekintsünk el). Erre mivel van tele a topic? Hogy ez milyen hülyeség, mert mi van ha tönkreteszi az agyunkat. Egy olyan chip, ami csak méri az agy jeleit :U
  Ilyenkor ez ember elgondolkozik...

  Folytatás...

  Cathfaern 9 éve 1

 • Én és az egerek

  OFF TOPIC-ban jött elő az egerekről a téma, oda kezdtem el ezt írni, csak "kicsit" hosszúra nyúlt, így gondoltam akkor már kibővítem és lehet belőle logout-os írás, abból amúgy sincs túl sok nálam :)

  Szóval kezdjük a legelején, mikor az első számítógépet megkaptam. Emlékszem, nagymamámnál voltam épp, nyár lévén, ugyanis mikor még kisebb voltam az egész nyarat majdnem náluk töltöttem. Pár okból oda lett először hozva a gép, s ott lett összerakva. S mivel tőlünk senki még csak nagyon nem is látott gépet, ezért akiktől vettük, céges ember kijött összerakni. Gép az működött is rendesen, már épp ment volna el, amikor egyszercsak behalt az egér, amit adtak hozzá. Próbálgatta, nyomkodta, de sehogyse akart működni. Mondta semmi baj, kocsiban van még ugyanilyen. Fel is hozta, az se ment. Végül visszament a boltjukba, hozott onnan, az már működött...körülbelül 2 napig. Utána teljes halál az is, kiderült, széria hibás volt gyakorlatilag az összes, amiből berendeltek jó sokat, hogy majd ezt osztogatják a náluk vett számítógépek mellé. Végül egy párszáz forintos soros portra köthető egér lett véve, mivel csak azuk volt raktáron a "csoda-egereken" kívül. Kicsi volt, egyszerű volt, gagyi is volt, de legalább működött, akkor annyi elég is volt. Aztán telt múlt az idő, rövid időn belül elhalt valamiért, kellett új egér.

  Folytatás...

  Cathfaern 11 éve 21

 • A Meglepő Valóság

  Belépett az unalomig ismert füstös helyiségbe. Minden egyes alkalommal hányinger fogta...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 11 éve 12

 • Egy AMV és a barátok

  Egy fekete, tüsihajú srác sétál az utcán, fehér kutyájával. Forró nyári nap a mai, a fű...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 11 éve 9

 • Egypercesek

  Valójában csak egy darab. Ez az első logout-os írásom, ami kicsit meglepő számomra, ahhoz...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 11 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.