2019. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Tetőkárpit csere

  Történt múltkor, hogy beültem a kocsiba, megvakartam a fejem mikoris valami hozzá ért a kezemhez. Nézem, kezd összemenni a tér, az autó igazából egy feketelyuk és magába szippant. De nem ez történt, csak a tetőkárpit adta meg magát a 15 évnek és ereszkedett meg.
  Három lehetőség maradt:
  - tetőkárpitozással foglalkozó ember: 1 hónap múlva 25 ezer forint + 10 ezer ki-be szerelés
  - bontóból szerezni használtat, ami kitudja mikor adja meg magát újra, illetve 2 bontóban sem volt az én autómhoz való
  - megcsinálom magamnak

  Utóbbira esett a választásom.
  Először az volt a terv, hogy kiszedem az egészet megnézem milyen állapotban van, kimosom a textilt azt már vissza is ragasztom. Viszont mikor lehúztam az üvegszál lapról a textilt, akkor szembesültem vele, hogy amit 15 éve szivacsnak hívtak, most már csak egy halom por. Úgyhogy elkezdtem nézelődni neten és találtam egy céget akik árulnak kimondottan tetőkárpitot. Gyorsan el is mentem és vettem két métert. Jött a következő lépés a ragasztó.

  Itt is három lehetőség volt:
  - hangszóró szigetelésre használt sprays ragasztó - kilőve, mert nem bírták megmondani, hogy meddig bírja a hőt
  - 3M kontakt ragasztó - kilőve mocskos drága
  - palmatex - nyertes.

  Folytatás...

  bubi92 3 éve 6

 • Tegnapi stoppos kaland

  Már pár hete eldöntöttük barinővel, hogy lemegyünk balatonra. De minek vonatozzunk, ha stoppolni kalandosabb és még ingyen is van. Mivel az első hosszabb távú stoppolásunk volt ez, kicsit paráztunk. Utólag, teljesen feleslegesen...

  272-es busszal sasadi útig elmentünk. Ott meki/benzinkút kihajtó volt a tervezett placc. Sor állt... egy idősebb nő, illetve egy 4 fős társaság. Leültünk szépen mekinél vártunk egy picit, megírtuk a balatonos táblánkat.

  Majd erőt vettünk magunkon és kiálltunk. 5 perc se vártunk, és már suhantunk is. Egy 20-as évei közepén-végén járó szőke csajszi vett fel minket. 50 perc múlva már akarattyán szálltunk ki. Eléggé sietett átlag 170-es tempóval mentünk. Elég weird volt, hogy közben facebook-ozott :D . Mint utólag kiderült elég szar helyen szálltunk ki mert ott pont nem megy még vonat se. Így átsétáltunk világosra...
  Mikor jön a következő vonat? 2 óra múlva... jó akkor stoppal megyünk tovább.. Mivel a közelben nem volt felhajtó autópályára, így kénytelenek voltunk ilyen kis faluk közti utakon elindulni. DE itt se mentünk 5 percnél tovább. Jött egy pár, egy kutyával. Felvettek minket és el is dobtak siófok belvárosába.

  Folytatás...

  bubi92 5 éve 16

 • .

  bubi92 6 éve 6

 • Ingyé BÉKÁVÉ

  BKK - Budapesti Közlekedési Központ · 8.917 ember kedveli ezt
  6 perce ·
  A havazás miatt, illetve a Budapesten és környékén jelentősen lelassult forgalomra tekintettel Tarlós István főpolgármester engedélye alapján a Budapesti Közlekedési Központ a mai napra, január 14-én hétfőn 24 óráig ingyenes tömegközlekedést biztosít a BKK teljes vonalhálózatán (Budapesten és az érintett agglomerációs busz- és hév-vonalakon). Az intézkedésről minden jegyellenőr, metróellenőr, közterület-felügyelő kiértesítését megkezdtük, és kollégáinkat utastájékoztatási feladatokra irányítjuk át. Kérjük az autósokat, hogy aki teheti, a közösségi közlekedést vegye igénybe. Kötöttpályás fővonalaink, a metrók és hévek megbízhatóan közlekednek, a villamosjáratok is néhány kivétellel járnak. A hegyvidéki buszjáratokon jelentős a fennakadás, többek között számos baleset és keresztbefordult autó miatt. Az intézkedés célja, hogy ezáltal is biztosítsuk mindenki számára az egyszerű hozzáférést a közösségi közlekedéshez, ne a jegyvásárlás legyen akadálya az autók letételének. Az intézkedés rendkívüli, kizárólag a mai napra és éjfélig szól. Ezúton is kérjük és köszönjük minden utasunk megértését a havazás miatt bekövetkezett forgalmi zavarok miatt, kollégáink azon dolgoznak, hogy a forgalom mihamarabb helyreálljon, az FKF pedig végzi az utak síkosságmentesítését.

  LINK

  Folytatás...

  bubi92 6 éve 2

 • Álláshirdetések

  Elég sűrűn nézem a különböző álláshirdetési portálokat, hirdetési oldalakat stb... főként kíváncsiságból, meg hát kitudja, mikor találok valami kihagyhatatlan állást pl. óvszer tesztelő ;] . Viccet félre téve... Olyan igénytelenségeket látok nap mint nap... helyesírási hibák, igénytelenül meghirdetett állások, benyögve... ki jelentkezik ilyen helyre? Ahol már a főnök is ennyire igénytelen/buta? A másik ami rettentő idegesítő a "svájcimagyar cég" , gyere ingatlanosnak itt gazdag leszel, porszívó üzletkötő stb.... Nem az zavar, hogy ilyen is létezik, hanem, hogy napi 800 hirdetést ad fel két profilból. Minek? Rettentő idegesítő a rámenősségük, már csak ezért is elfogom küldeni az összes ügynököt ha megtalálnak valahol...

  Másik téma: voltam valamelyik nap fotózni városligetben itt van egy pár:

  [L:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=492170960834551&set=a.415102301874751.114974.415053925212922&type=1&ref=notif&notif_t=like&theater][/L]

  Folytatás...

  bubi92 6 éve 0

 • Azok a 90-es évek...

  akik a 90-es(ÉS A 80-asak is!!!!) években születtek mindenképpen nézzék meg a videót.

  bubi92 6 éve 28

 • Tuningolt autó kerestetik

  Mivel a tuningautós topik halott, így itt keresek olyan tulajt, aki szeretne az autójáról képeket. Két fajta autóra vannak ötleteim:
  1. Kocka autó pl. 124-es merci, e30, 1,2-es golf, stb stb...
  2. Modernebb, optikailag eléggé megdolgozott.

  Ha van ilyen autód, vagy barátodnak vagy stb... ne habozz írni. Budapesti embereket keresek.
  Ha írsz részletesebben is leírom milyen koncepcióra gondolok.

  bubi92 6 éve 7

 • bludzsinsz

  mekkora retro zene már :U tegnap óta ez megy a fejemben :W

  kinek mi a kedvenc retro zenéje?

  bubi92 6 éve 12

 • K C J -pop


  Katt. a képre

  A klip miatt keresni akartam ma, ilyen igazi kínai pop zenét, de nem nagyon találtam. Inkább az ilyen el európaiasodott zenékre bukkantam. Kicsit pontosítok, hogy milyet keresek: amikor egy filmben bemennek a kínai negyedben, akkor csajok ilyen táncgépen ugrálnak és ahhoz hasonló zenét keresek. Lehet az kóreai, kínai, japán.

  bubi92 6 éve 7

 • Szókereső

  A lényeg, hogy olyan szavakat írjatok nekem, ami "lak"-ra végződik pl. dobLAK, megb*szLAK, stb....:D:D

  bubi92 6 éve 18

 • Stílus neve?

  Az lenne a kérdésem, hogy az ilyen stílusú képeknek van valami neve? Szeretnék még több ilyet beszerezni de fogalmam sincs mire keressek rá.

  bubi92 6 éve 10

 • "Bubi fújó nap"

  Tegnap volt margitszigeten buborék fújó nap. Maga az ötlet egész jó, de szerintem nagyon szervezetlen volt. Még a helyszín is érthetetlen volt egyeseknek(nagyrét) úgyhogy folyamatosan érkeztek a máshol gyülekező csoportok, így elmaradt az a "mindenki fújja és millió számra szállnak a buborékok" dolog. De talán jövőre.

  Egy képet is csináltam(najó többet is):

  bubi92 6 éve 6

 • Újabb önreklám

  Először is szeretném leszögezni, hogy NEM azért csináltam oldalt a fotóimnak, mert profi fotósnak hiszem magam, hanem mert így több emberhez jutnak el a munkáim, mint ha csak a saját profilomba tölteném őket.

  bubi92 6 éve 5

 • Kontra Majka és Szabi

  Régen ment cool-on a Kontra című műsor Majkával és supernemSzabival. Volt egy olyan rész amikor pénz, telefon meg minden nélkül kirakták valahol őket és visszakellett jutniuk pestre. Na én ezt a részt keresem, aki tud segíteni, az írjon. Akár a rész címe is segítség lehet.

  bubi92 6 éve 7

 • Ma reggel!

  Mivel már nagyon rég raktam ide képet, ezért most teszek ez ellen:

  bubi92 6 éve 2

 • Bagaboo Messenger M

  Futárzsák nem csak futároknak...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 7 éve 29

 • Önreklám

  TESSÉK ide kattintani és örülni!

  bubi92 7 éve 20

 • Lenovo Ideapad Y560A

  Gamer (-nek mondható) lapos

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 8 éve 103

 • Lenovo Ideapad s10-2

  Kis gép, nagy akksival

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 8 éve 31

 • HP Compaq Mini CQ10-120SH

  Elegáns netbook, sok jó tulajdonsággal...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 8 éve 31

 • Crumpler Ben's pizza XL

  Egy jól kinéző, fotós oldal táska, kis felszereléshez.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 8 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.