2022. november 28., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • MAZE Comet 4G: labirintus vagy üstökös?

  A prémium hatású készülék a csúcstelefonokkal nem veszi fel a versenyt, de a hétköznapok üstököse simán lehet.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 31

 • Bevezetés az elektromos - közösségi - autózásba

  Már a Mobilaréna is írt tavaly a legújabb trendről, a Green Go szolgáltatásról. Emlékszem, már a cikk elolvasása után valósággal rajongtam az ötletért, de mivel akkor még a lakóhelyemtől a szintén külvárosban lévő munkahelyemig jártam nap-mint-nap, az app letöltésén túl semmit nem kezdtem vele. De nem csak az ötlet fogott meg. Régóta ki akartam próbálni egy elektromos autót, ha már sok-sok nagy vasat próbáltam, ideje volt valami mást is. Nem mellesleg szeretem az innovatív dolgokat (ahogy már írtam is a napelemes powerbankről), a megújuló energia felhasználását, és tudom, hogy egyszer lesz olyan ára ezeknek az autóknak, hogy nekem is megérje majd ilyet venni a jelenleg szolgáló Common-Rail diesel helyett.

  Idén májusban aztán munkahelyet váltottam, és immár a belvárosban dolgozom. Egyre inkább körvonalazódott a dolog, hogy csak ki kéne próbálni, amíg aztán az irodában az egyik kollégám be nem számolt pozitív élményéről a Green Go-val. Ez jelentette nálam is az áttörést, most már nekem is ki kell próbálnom ezt a dolgot. Ráadásnak úgy, hogy a kollégám hívott meg, hogy próbáljam ki, még bónuszperceket is kaptam érte.

  Folytatás...

  BrianDK 5 éve 2

 • Autók, amiket mostanában (1 hónap leforgása alatt) vezettem

  Mercedes-Benz E400

  Alig valamivel több, mint egy hónapja határoztuk el gyerekkori barátommal, hogy céget alapítunk. Olyan területen nyújtunk szolgáltatást, amelyhez mindketten hozzá tudunk tenni valamit. Eldöntöttük, hogy éjszakai sofőrszolgálat fő profiljával megalapítjuk cégünket és belekezdünk ebbe a szolgáltatásba, főleg úgy, hogy van benne némi gyakorlatunk, mind az irányítási oldalról, mind pedig az operatív oldalról.

  Minden hamar lezajlott és elkezdtük a szolgáltatást. Napról-napra egyre többen ismerik meg a nevünket, a hozzáértésünket, a munka módszereinket. Olyannyira, hogy egy komoly üzletember is felfigyelt a szolgáltatásunkra és kis csapatunkat kompletten megrendelte, hogy a céges karácsonyi vacsora után hazaszállítsuk őt és munkatársait a saját autójukkal. Mivel a cégvezető urat is haza kellett fuvarozni egy tavalyi E osztályú Mercedesben, hát én is útnak indultam, hogy hozzáértésemről személyesen adjak tanúbizonyságot.

  A közel 40 km-es úton aztán minden a lehető legjobban alakult, hosszútávú együttműködés veszi ezzel kezdetét.

  Ez viszont egy későbbi történet, most essen szó az autóról. Mercedes Benz E osztály (E400), 2015.

  Ügyfelünk személyiségi jogainak védelme érdekében természetesen nem az aktuális autót tesszük fel, de a bejegyzés végén megjelenítek egy pontos mását az autónak.

  Folytatás...

  BrianDK 6 éve

 • A következő telefon választó projekt

  Előszó

  Januárban írtam az utolsó cikkemet, aminek több oka is van. Az első mindjárt az volt, hogy nagyon elfoglalt voltam tavasszal, bár sajnos nem minden ténykedésem koronázta siker. Az életem részévé vált ITF Tae Kwon-Do harcművészetben feltettem egy kis koronát az eddigi 25 éves gyakorlatomra. Levizsgáztam III. Danra (a 25 év az bruttó, ebben van egy év sérülés miatti rehab, 3 év teljes kihagyás, 3 év részleges edzés látogatás, de szeptember 17-én ünneplem a 25 éves pályafutásom a sportban...).

  Ez egy jól elkapott pillanat

  Az utána következő megmérettetés azonban ismét keserédes lett. Az újabb próbálkozásom a polgári jog záróvizsgán ismét nem zárult sikerrel, bár tovább jutottam, mint legutóbb, amikor a 2. tétel közben inkább felálltam és kimentem. Azonban az jól látszik, hogy ha tudsz 3-ból 2 tételt teljesen magadtól, 1-et pedig úgy, hogy a kérdező kérdéseire tudod a választ, az még nem elég... Eleinte megpróbáltam felkészülni a félév végén tartott javító vizsgára, de aztán rájöttem, hogy a munkaköröm nem kifejezetten teszi lehetővé, hogy minőségi munkát végezzek a tanulásban. Na de majd most...

  A projekt

  Folytatás...

  BrianDK 6 éve

 • A nap ereje

  Két napenergiával (is) tölthető powerbanket mutatok be nektek, amely mind kirándulások, mind hétköznapi felhasználás során jól teljesítenek.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 7 éve 94

 • Xiaomi Redmi Note 3

  Nagyon kíváncsi voltam a SOC képességeire: nem kellett csalódnom a Helio X10 tényleg hasít, ahogy kell!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 7 éve 116

 • Xiaomi Redmi 2 Pro

  Gyorsan kellett találnom egy olyan telefont, amely kiválthatja a tönkrement Samsung Galaxy S4 telefonomat.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 7 éve 58

 • Telefonkereső projekt

  Régóta nem jelentkeztem már cikkel, de jó okom volt rá: jogi egyetemi tanulmányaim a végéhez közelednek, sikerült a vizsgaidőszakban megszerezni az abszolutóriumot és mivel tavasszal diplomát védek, meg államvizsgázom, így akkor megint nem lesz időm semmilyen írást sem publikálni. Hát gondoltam leírom most, ami az elmúlt 2-3 hétben kitöltötte unalmasabb óráimat.

  Történeti kitekintés

  Régi motoros vagyok már a mobilszakmában. Ahogy haladtam előre az időben, nálam is megjelent a PDA a hagyományos készülék mellett. Aztán, amikor megjelentek az okos-telefonok, tudtam, nekem ez kell! Samsung i600-zal kezdtem. Nem volt még érintője, de tudásában megelőzte a konkurenciát. Emlékszem, hogy már akkor neteztem vele a buszon, amikor mások, a legtöbben még azon is csodálkoztak, hogy egy a tenyérben elférő kütyün egyáltalán lehet intézni bármivel is többet, mint sms-t írni és telefonálni.

  Aztán elindult az Android és én is égető vágyat kezdtem érezni, hogy legyen egy androidos masinám. Kb. 2.5 év i600 használat után váltottam Samsung Galaxy Spica-ra. Ehhez anno még eredeti iGO is járt, ami emlékszem mennyire könnyítette meg az életem, lecserélve az i600-on használt Garmin navigációt (meg ugye a megoldást, hogy külső, bluetooth-os GPS vevővel tudtam csak navigálni).

  Folytatás...

  BrianDK 8 éve 17

 • Plantronics ML-20 multipontos headset

  "Phone 1 connected, Phone 2 connected!" - egy egyszerű bluetooth-os headset, mely kiemelkedő minőségben teszi a dolgát.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 8 éve 25

 • Blackberry 9720 - A múlt reinkarnációja

  Miért kell egy régi rendszert feleleveníteni ahelyett, hogy az eléggé eltalált új rendszerre fejlesztenének készülékeket?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 9 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.