2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Remington - Köszönöm, hogy vagy nekem!!!

    Hirtelen elhatározásom okán ( amit kb. lassan 3 éve tervezgetek :) ) úgy döntöttem kevés kis megtakarított fillérjeimet elköltöm ama célból, hogy arcszőrzetem egy új dimenzióba varázsoljam.
    Szerettem volna egy rendes kinézetet varázsolni, untam már, hogy mindig kottára le van kapva az arcom, főleg, mert eléggé egy kriminális bőröm van sajnos, ezzel is azért kicsit kímélném.

    Szóval befáradtam vásárlási célból az üzletecskébe, épp haverral mentünk barangolni, mondom akkor ha útba esik ejtsük már meg eme kis szerkezet vételét.
    A kiszemelt boltban nem volt olyan amit korábban kinéztem, persze, hogy az újságban való hirdetés után valami manó befut a boltba szerintem és elviszi az összes raktáron maradtat, mert, hogy akció lejárat után egy szál darab sem marad az tuti!!!

    Átballagunk egy másik üzletbe, ott találtunk kb. 5 félét is...olcsótól a nem magyarországi fizetéshez valóig :)
    Hosszas tanakodás után kiválasztottam a ,,megfelelőt". ( Hehe...jah a megfelelőt :) )
    Egy Remington típusú vágót. Pofásan is nézett ki, nem is a legolcsóbb volt, nem is a legdrágább... jó kis köztes vételnek tünt.

    Folytatás...

    Brian_GT 13 éve 7

  • Pechszéria vagy utálnak odafentről?

    Hosszasan törtem a fejem, hogy hogyan is kezdjek neki az írásnak. Nem akartam túl önsanyargatósra...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 28

  • Way to my Blog*Blog pályám kezdete

    Úgy döntöttem én is elindítom kicsiny blogomat és csatlakozom eme népes blogírói társadalomba és fontosabb, s tán érdekesebb eseményeimet le is kommentálom majd időközönként.

    Szerintem kimondottan jó, ha néha az ember leírja azt amiről úgy gondolja időt s szót ér és úgy gondolom ha valami bonyolúltabb üggyel kapcsolatos, azt még az ember ki is tudja magának takarítani-helyrerakni agyilag ha saját maga látja leírva és összetudja rakosgatni az elpottyantott szálakat.
    - Nekem is kéne egy Merengő mint a HP neves igazgatójának! -

    Hát, hogy miket fogok írni az még a jövő titka, elég sok minden van már a fejemben, sok olyan ami már kezd zavarni, hogy ,,Hát ez nem lehet igaz, hogy ilyen is van" témájú...továbbá, hogy ,,Ilyen velem meg tud történni há nem hiszem el"....szortírozni fogok megígérem és ami publikus illetve említésre méltó azt befogom pötyögni.

    Brian_GT 16 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.