2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy (újra) kezdő horgász dillemája

    Szeretnék véleményt, tanácsot kérni attól aki esetleg elolvassa ezt a kis szösszenetet.
    Előre is elnézést ha kicsit messze kezdem a dolgot, de jó érzés kicsit nosztalgiázni 
    1989.ben kezdtem el horgászni az Almamelléki horgásztavon, akkor még Zselic horgászegyesületi tagként és alapítóként, és 12 évesen édesapámmal együtt (aki az első horgászmester is volt a frissen elkészült tavon)én is hordtam az ágakat, nádat, földet stb, hogy kialakuljon a tó, és annak környezete.
    Az első botjaim 2 darab Duna 2 részes bot volt és 2 darab Rileh Rex orsó
    volt (ebből az egyik a mai napig megvan). Imádtam velük horgászni, nagyon büszke voltam magamra amikor 13 évesen fogtam egy 8,5 kg tőpontyot, ami majdnem elvitte a botomat mert nem igazán ott járt éppen az eszem.

    Folytatás...

    boken 9 éve 11

  • Rwatch R8 Bluetooth 4.0 Smart Wristwatch Bracelet Watch

    Kb egy hónap után (csomag követő szerint dec27.én jött be kis hazánkba,onnét 3 hétbe került mire kiszállították)megérkezett a fent emített karkötő,első látásra nagyon tetszett,aztán másodikra is,rögvest összeakasztottam az MI3-al,majd elkezdtem volna tesztelni hogy mi az amit a kb 4500 forintért tud(még decemberben rendeltem )és fájdalmassan tapasztaltam hogy a hívás kijelzésen kivűl semmit nem találok.
    Sms-t,emailt nem jelez,a leírásban lévő dolgok szintén sehol nincsenek.
    Mérgemben elkezdtem bújni a youtube-ot és találtam egy videót ami alapján elkezdtem nyomkodni,és kiderült hogy van lépésszámláló,alvás figyelő,ébresztő,és egy apk-t telepítve még a telefonon lévő kamera is kapcsolgatható(meg ne kérdezzétek hogy mire jó,fogalmam sincs).Amit ebből hasznosnak találtam az az ébresztő funkció,ami hangot nem ad ki de iszonyatosan rezeg a kezeden és kikapcsolható de 3x 10 percenként van szundi,a 3.után biztos hogy nem tudsz már vissza aludni.
    De!Amiért én vettem az az volt hogy 99% néma üzemmódban van a telefon így pl itthon rendszeres vita tárgyát képezte hogy miért nem vetted fel telefont 5x hívtalak,esetleg közértből kilépva látom hogy 3 nemfogadott hívás,majd mehetek vissza mer még ez+az kell.Gondoltam erre ez teljesen meg felel,ha hívnak rezeg,látom rajta hogy ki hív,eldönthetem hogy felveszem vagy sem.Annak örültem volna ha jelzi az sms-t,emailt,de úgy voltam vele hogy mindegy jó lesz így is.Éjszaka elfelejtettem töltöre tenni a telót ezért

    Folytatás...

    boken 9 éve 57

  • Blacberry Z30 VS Xiaomi MI3

    Blackerry Z30 VS Xiaomi MI3
    Ismét szeretném megjegyezni hogy hogy az LG G2 és a BB Z30 összehasonlításhoz hasonlóan itt sem fog tudni senki Cpu magokról,és különböző Antutu mérési adatokról olvasni(maximum az általános adatokról).
    Körülbelül 3-4 hónapig használtam a Bleckberry Z30-as készülékét,anno akkor azért váltottam az LG G2-ről mert szerettem volna egy olyan rendszert ami nem laggol,nem fagy,egyszerűen gyorsan kezelhető,és mivel munkára is sokat használom a levelező része is legyen biztonságos,stabil.
    Ezek mellett régóta szerettem volna egy BB-t kipróbálni lévén hogy bárki bármit mond a mai napig (és ez a Passporttal főleg igaz)az egyik olyan cég aki nem havonta ad ki 4 új telefont,és az összes telefonja egy kaptafára készül hanem igenis megpróbálja egyedi formával és belsővel ellátni a készülékeit.
    Pár technikai adat :BB Z30 Xiaomi MI3
    Qualcomm MSM8960T Pro Snapdragon, Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 800
    Dual-core 1,7 GHz Krait, Adreno 320 Quad-core 2,3 GHz Krait 400, Adreno 330

    Folytatás...

    boken 9 éve 6

  • LG G2 VS BLACKBERRY Z30 Második menet

    Pár dologgal és tapasztalattal kiegészíteném az eddig leírtakat:
    Ami a mai napra teljesen ki világosodott az az hogy akkumulátor használatban a Z30 a közelébe nem érhet a G2-nek.
    Jelen pillanatban a 10.3 Leak verziót használom,de a 10.2.2 mellett sem bírta tovább mint a 10.3 mellett.
    A G2 2 napot elbírt úgy hogy reggel levettem a töltőről és másnap este olyan 9-óra körül rátettem,tízen egy-két százalék mellett.
    A Z 30-at ha reggel leveszem este 9-körül 35-40 % mellett fel kell hogy tegyem.
    Mindezt úgy hogy feleannyi programot sem használok a Z30-on mint annó a G2-n.
    Viszont!
    Amiben a Z30 üti a G2 az a hangzás minden formája,a régebbi droid verzióknál (4.4.1-2-3)csak erős szoftveres ráhatással lehetett rávenni a G2 –t hogy a vonal másik végén hallják is amit mondok,kihangosításnál is elkelt volna még egy kis hangerő.
    Ezzel szemben a Z30 tökéletesen adja veszi a hangot,kihangosítva is tisztán erőteljesen szól.
    A 10.3 verzióban már elég jól működnének a droidos progik is,de nincs szükség rájuk.
    Van office,offline navi,ami nem túl verőfényes állítólag az a viber,de azt meg én nem használom,úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.
    Pár hét távlatából ennyi jut eszembe,mindentől függetlenül még mindig azt gondolom hogy mindenkinek az az igazán jó OS ami azokat a dolgokat tudja jól amit az ember használni szeretne.
    Peace

    Folytatás...

    boken 10 éve 3

  • LG G2 VS BLACKBERRY Z30

    Sziasztok.
    Gondoltam pár nap használat után megpróbálom kicsit össze hasonlítani a Blackberry Z30-at az eddigi LG G2-mmel.
    Szeretném előre leszögezni hogy aki szakmai össze hasonlításra számít,vagy bármelyik készülék istenítésére avagy lehúzására az el se kezdje elolvasni mert nincsenek Cpu,Antutu,stb össze hasonlítások,sem márka avagy rendszer istenítések mert nem hiszek a tökéletes készülékben,sem a tökéletes oprendszerben.
    Szívesen fogadok minden véleményt,negatívat és pozitívat egyaránt,egészen addig ameddig a tárgyhoz kapcsolódik.
    G2: A mérete még pont az a méret ami az én kezemnek kényelmesen használható,de a tervezők jól ráéreztek arra hogy a telefon hátuljára tették a kezelőgombokat,így akinek esetleg kisebb a keze annak sem kell félni hogy kényelmetlenül kell fognia ha hangerőt szeretne változtatni vagy a képernyőt lezárni. Összeszerelés és anyag minőség szempontjából is jól össze volt rakva az egész,nekem nem recseget a hátlap,nem ált el a kijelző(páran jeleztek ilyen hibát).
    A körülöttem lévő barátaim,ismerőseim jól tudják hogy átlagban 2-6 hónap között használok egy telefont utána váltok mert nem találok benne sok kihívást,és a G2 ráadásul 0 percesen került hozzám áprilisban,így én nem találkoztam a kijelző sárgulásos hibával sem,amivel páran 10-11 hónap használat után belefutottak,amit a szerviz élből javított mert ismert hiba.(Ez a kijelző alatti ragasztó sárgulását jelenti ha túlságosan felmelegszik a telefon.)

    Folytatás...

    boken 10 éve 22

  • A Nexus 4 gyári beállításainak visszaállítása

    Ha valaki szeretné vissza állítani de nem tudja a menetét,vagy nem biztos benne hogy mi fog törlődni és mi nem.

    A Nexus 4 gyári beállításainak visszaállítása

    Ha szeretné visszaállítani a Nexus 4 gyári beállításait, hajtsa végre a következő lépéseket:
    Megjegyzés: a gyári adatok visszaállításakor az eszközön lévő összes adat törlődik. Míg a Google Fiókban tárolt adatokat a rendszer visszaállítja, az összes alkalmazást és a hozzájuk kapcsolódó adatokat is eltávolítja.

    Nyissa meg a Beállítások > Biztonsági mentés és visszaállítás lehetőséget.
    Érintse meg a Gyári adatok visszaállítása/ gombot.
    Érintse meg a Telefon visszaállítása lehetőséget.
    Ha telefonja jelszóval védett, a rendszer felkéri a minta, a PIN kód vagy a jelszó megadására.
    A megerősítéshez érintse meg a Minden törlése gombot.

    Vagy hajtsa végre a következő lépéseket:

    Ha telefonja be van kapcsolva, kapcsolja ki.
    Tartsa lenyomva a bekapcsológombot, amíg az eszköz bekapcsol, majd azonnal nyomja meg és tartsa lenyomva a hangerőcsökkentő gombot (a bekapcsológomb nyomva tartása közben). Az Indítás szót fogja látni egy nyíllal körberajzolva.
    Nyomja meg kétszer a hangerőcsökkentő gombot a Helyreállítási mód aktiválásához.
    Nyomja meg a bekapcsológombot a helyreállítási módban történő újraindításhoz. Egy Android-robotot és piros felkiáltójelet tartalmazó képet fog látni.

    Folytatás...

    boken 11 éve 0

  • Galaxy S3 mini

    Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

    Felhasználói kézikönyv PDF

    PDF olvasó

    A képre kattintva letöltheted a PDF olvasót.

    A Mobilaréna tesztje.

    Töltőt, usb, fülest ,leírás.

    Folytatás...

    boken 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.