2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Logitech! Imádlak!

    Nos, hol is kezdjem? Kézenfekvő kérdésnek tűnik, hisz' már elszoktam a blog írástól, habár PH!-n jelen voltam az utóbbi időben is csak épp arra nem volt időm, hogy nekifeküdjek cikket írni. Na de ahogy a nagyok csinálják "in medias res" csapjunk mi is a közepébe...

    Történt, hogy egy ideje megadta magát az én "drágaságom" névszerint Canyon CNR-MSL4 egérkém mondanom sem kell neve árulkodik.. Nem a minőségi kategória.. Azért mentségére szóljon anno ~2000 HUF-os vételárának ellenében két évet kiszolgált mígnem a görgője megadta magát (no persze a szomszéd lányka némileg hozzájárult, hogy a túlvilágra jusson..). Na szóval sokáig elvoltam én görgő nélkül mígnem egy régebben játszott játékomhoz nyúlván a közelmúltban, röpke tíz percnyi játék után rádöbbentem: Nekem kell a görgőm!!!

    Ahogy az ilyenkor lenni szokott, azonmód neki is álltam keresgélni milyen rágcsálók vannak manapság a piacon és "hogyér" mérik. Hosszas (kb 20 perc :DDD ) keresgélés után két potenciális jelölttel találtam szemben magam.

    Folytatás...

    Axel pRo 12 éve 3

  • Modern Warfare 2 (megjelenés)

    Édes istenem mióta is várjuk már ezt a játékot... Ami a tengerentúlról (igazából óceán de mindegy) látott ún. gameplay videók és persze reményeink szerint szinte tökéletes lett.
    Nos a megjelenés November 10.-re van 'kalibrálva' mindhárom platformra, de az Xbox360-as konzollal rendelkező gamerek már tolják én meg majd megörülök az irigységtől... Azthiszem nagyon hosszú lesz az elkövetkezendő kilenc nap :O És ráadásul a "szívtelen" haverom akinek X360-ja van egyre-másra mondja hogy milyen jó játék meg hogy mennyire szép az eddigiekhez képest. :(((
    Konkluzió: Szerintetek? :U

    Axel pRo 15 éve 23

  • 3DMark Tesztek

    Nos kedves fórumozó és Blog-író barátaim, már régóta futtatgatok benchmark programokat puszta kiváncsiságból, általában amikor kicserélek valami kütyüt a gépben.
    Legutóbb egy Sapphire ATI Radeon HD4850 került a kezeim közé. Megkell említsem fényéveket "utaztam" az előző Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT-hez képest. Tehát amint bekerült a gépbe fogtam magam és elkezdtem benchmarkolni, rengeteg ilyen erre alkalmas program létezik de én, a talán legnépszerűbbet használtam fel, a Future Mark Corp. 3DMark nevü programját ezenbelül nevezetesen a 2005, 2006 és a Vantage voltak amiket lefutattam.
    A rendszer erősen CPU-limites sajnos, hiszen a HD4850 mellett mindössze egy igen gyengének mondható Intel Dual Core E2180-as proci jár 2.00Ghz-n. Ezért kap karácsonyra egy E8400-as erőművet.
    (Az új processzorral készített teszteket is felrakom majd, várhatóan Január-ban.)

    A Tesztek Eredményei:

    Íme a konfiguráció:

    Folytatás...

    Axel pRo 15 éve 0

  • Fél dollár hangja az új Call of Duty-ban?

    Felröppent a hír miszerint - míg az előző epizódban felismerhettük Kiefer Sutherland és Gary Oldman hangját - az uj részben a Modern Warfare 2-ben 50 Cent, hangját adja az egyik játékbeli karakter személyének. Sokakban már most ellenszenvet keltett ez a hír (bevallom én sem vagyok oda az "amerikai rapper sablon"-ért) De ha a játék csak fele olyan izgalmas lesz mint amilyennek a HD Trailer videók ígérik,
    abban az esetben valahogy nehezen de elviselem ha ő kiáltja mondjuk multiban a negyedik rész multiplayer részéből mindenki számára ismert "Lets do this marines!" szlogent. ;] Mindenesetre kiváncsian várom melyik karakter szólal meg az ő hangján.

    Axel pRo 15 éve 5

  • Modern Warfare 2 - Prestige edition

    Hamarosan megjelenik a világszerte ismert Call of Duty sorozat hatodik része, amit már minden Cod-fan várva vár. Mint az eddigi Call of Duty részeknek így az új résznek is lesz gyüjtői változata amihez "Prestige Edition" néven juthatunk hozzá. A Prestige Edition változat megjelenik mindhárom platformra (Ps3,Xbox360,PC) ez a gyüjtői verzió tartalmazza az alapjátékot, egy "Hardened edition" kiegészítőt - és amiért sokan-sokan szeretnének szert tenni eme változatra - a doboz harmadik eleme egy éjjellátó készülék lesz ami az eddigi információink alapján 10m látótávra lesz képes.
    A Prestige Edition tehát a gyüjtői változat gyüjtői változatának felel majd meg - hogy egy kicsit bonyulultabb legyen megérteni - biztosat még nem tudok arról hogy ezen változat mennyit kóstál majd.
    Íme egy videó: Prestige Edition-unboxing

    Axel pRo 15 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.