2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hangtalan gép - ahogy én gondolom

    A legnagyobb problémát - mint ahogy a legtöbb kisérlezetőnek - a ház kiválasztása okozta, végül úgy döntöttem...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 19

  • Hangtalan gép - ahogy én gondolom

    Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e "cikket" a Logout-ra, mivel eddig csak olvasgattam a Fórumtársak írásait, de most úgy döntöttem, én is megpróbálok összehozni valami maradandót. Ehhez kapóra jött, hogy mostanában egyre többen csinálnak netezős-letöltős, hangtalan konfigot, most szeretném közzétenni az én elképzelésemet.

    A legnagyobb problémát - mint ahogy a legtöbb kisérlezetőnek- a ház kiválasztása okozta, végül úgy döntöttem, hogy mivel van egy rossz dvd lejátszóm (a szomszéd adta, hogy én biztosan tudok kezdeni vele valamit :) -csak nem ismer valahonnan ? ) megpróbálkozom egy vékony, 5 cm-es gépet összerakni. Sajnos menet közben nem fotóztam, mivel nem terveztem, hogy ebből valaha is írás keletkezik a Logout-on, így képeket csak a kész gépről tudok közölni.

    Az alaplap egy Epia ML 5000, Via procival ventillátor nélkül, mini ITX formátumú, anno a CARPC prjektemhez szereztem be, de közben azzal leálltam, mert nejem többet vezeti a kocsit, mint én, neki meg nem kellett PC az autóba :) A rögzítését távtartókkal oldottam meg, kétkomponensű epoxi ragasztó és csavarok felhasználásával.

    A táp egy morex 60W DC-DC táp, 12 V DC feszültséget igényel, teljesen hangtalan, 2 csavar rögzíti távtartókkal a ház aljához.

    Folytatás...

    atuci 16 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.