2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egy álláshirdetés és annak utóélete

  Minden, amit itt olvashatsz, megfelel az igazságnak, ami dőlt betűvel látható, az csak következtetés, megjegyzés, vélemény.

  Mindannyian ismerjük a mai magyar munkaerő-piaci helyzetet - aki nem, az szerencsés, mert van állása vagy még csak ezután fog majd bekapcsolódni a rendszerbe és még nem sejti, hogy mi vár rá -, amit legjobban egy szóval jellemezhetnénk: siralmas. Jómagam közel egy éve vagyok állástalan, pedig nem is egy helyen próbálkoztam, eredmény nélkül. Lassan már az is élményszámba megy, ha a megkeresett cég vagy vállalat egyáltalán válaszra méltat, a leggyakoribb ugyanis az, hogy még csak arra sem veszik a fáradtságot, hogy tudassák az emberrel, nincs szükségük rá.
  Idén februárban találtam a hirdetést az AFSZ ( Állami Foglalkoztatási Szolgálat, a munkaügyi központok közös honlapja ) weboldalán, miszerint egy Nyíregyházi székhelyű cég, a GYPI Hungária Kft. munkatársakat keres Egerben, alkalmazotti munkakörbe, irodai munkára. Fel is hívtam a megadott telefonszámot február 8-án, egy hölgy adott egy időpontot másnapra.

  Folytatás...

  ashtm 9 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.