2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • FUJIFILM FINEPIX X100S felhasználói tapasztalatok

    Már megjelenésekor is lenyűgözött a FUJIFILM FINEPIX X100, elsősorban a formája, gyönyörű kialakítása.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 10 éve 12

  • Hozzánk is lassan eljut a Google Music

    A Google Play Music már több mint egy éve bemutatkozott. A korábbi blogokban már említettem, hogy megelégedéssel használom a Google szolgáltatásait. Hivatalosan Magyarországon még nem elérhető a Play Music, azonban már több mint egy éve használom. Az interneten több helyen található arról információ, hogy ez miként lehetséges, ezért erre most nem térnék ki.

    A Google Play Music segítségével felhőben tárolható jelenleg 20,000 zeneszám, ami nem mondható kevésnek. Zenéinket böngésző és mobiltelefonos app segítségével könnyen elérhetjük. A szolgáltatás természetesen zeneszámok, albumok és előadók szerint is rendszerezi a feltöltött dalokat, továbbá lejátszási listákat is létrehozhatunk, valamint minősíthetjük az egyes zeneszámokat.

    A blogbejegyzés többek között azért is született, mert egy éve határoztam el, hogy a rengeteg, korábban megvásárolt CD-met raktározom, azokról biztonsági másolatot készítek kényelmi és egyéb okokból. A másolatok mp3 és flac fájlok formájában felkerültek a Google zenei szolgáltatásába. Természetesen zenészként tisztában vagyok vele, hogy az mp3 formátum veszteséges tömörítési eljárást használ. A cél egy átlátható és gyakorlatilag bárhonnan elérhető adatbázis létrehozása volt, ami tartalmazza szinte az összes zenémet.

    Folytatás...

    alba-regia 11 éve 0

  • iPadet vagy Androidos táblagépet?

    Az első okostelefonjaim, táblagépeim kivétel nélkül Android rendszerűek voltak. Szeretem ezt a rendszert,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 125

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.