2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hova lett Kanada?

    Sziasztok!
    Egyik nap megjelent egy Kanadádáról Kanadáról készült cikk. Akkor éppen nekem hosszúnak tünt úgyvoltam vele majd késöbb elolvasom. Holnapra viszont Esszét kéne írnom Kanadából és úgy érzem hogy a cikk segítségemre lenne. Viszont nem találom a Logouton nem tudja valaki mi lett vele? Nincsen véletlenül belőle egy mentett verziója valakinek.
    A segítséget köszönöm!
    Akmak

    Akmak 10 éve 36

  • B.U.É.K.M.

    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :)

    Akmak 10 éve 0

  • Gondoltad Volna??

    Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanaka bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.

    A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.

    Eennk oka, hogy nem ovalussk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

    Akmak 10 éve 10

  • Aqua Electromax és az 1 méteres sata kábel története

    Az elavult konfigomat szerettem volna lecserélni egy fm2-es megoldásra. Úgyhogy múlthét péntek este megrendeltem az általam kiszemelt konfigot. Ami egy AMD a8 6600k-s proci egy Asrock fm2a85x Extreme4-es alaplap és 2x2giga hyperX ram, Ezek mellé társult egy 4 pin to 8 pin tápcsatlakozó átalakító és egy 1 méteres Wiretek sata3-as kábel.(Azért ilyen hosszú mivel az új torony házamban felül helyezkedik majd el a merevlemez.) Kedden telefonon értesítettek, hogy a szerdai nap folyamán várható a csomag. Mivel ugye ma van szerda így itt volt az ideje hogy megérkezzen 15:30-kor csöngetett a futár. Kimentem fizettem behoztam a csomagot majd örültem mint majom a farkának. Az összes alkatrész egy logiteches dobozban volt. konyhakéssel kibontottam majd jött a leltár, hogy megbizonyosodjak arról, hogy a csomagoló Dolgozók nem-e felejtettek-e ki.Alaplap Megvan Proci megvan egy félbetörött hungarocel darab bár ilyet én nem rendeltem de megvan ramok megvannak Átalakító megvan 50centis sata kábel bár ilyet sem rendeltem de megvan. Valami kimaradt és ugye az az 1méteres sata volt. :O Csak kíváncsiságból megnéztem a számlán mi van rajt. Idézem:Wiretek SATA adatkábel 1m csatlakozó /WS030/ Hát ezek szerint a csomagoló munkások végeztek hiányos munkát és nem a rendelésnél csesztem el én valamit.

    Folytatás...

    Akmak 10 éve 1

  • GTA V:In Real life

    Akmak 10 éve 2

  • Az árgép furcsaságai


    Egy Motorola külsőbe rejtett kültéri fali lámpa. :DDD [link]
    Valaki valami hasonló Elírást hülyeséget látott e már webshopokban?

    Akmak 11 éve 0

  • Kicsi a Papst De Erős(UPDATED)

    Pár napja nem tudom milyen felindulásból De megfogtam az alaplapi chipset(Nvidia Nforce 720d) hűtőbordáját és eléggé melegnek találtam. Mivel emlékeztem hogy van valahol egy cipős doboznyi venti ezért elkezdtem keresni a méretben megfelelőt.Viszonylag hamar meg is lett ez a kis Papst,ami nem mellesleg Magyar gyártmány. :K Majd egy lapos csavarhúzó és egy befőttes gumi segítségével rá gányoltam a bordára.[link]
    Gondoltam csinálok egy házi hőmérést a venti elötti és utáni állapotról.A mérés elött 20 percig futott az Aida64 Stresstestje.
    Papst Előtt:[link]
    Papst-tal:[link]
    Látható, hogy 7 fokot hűlt a chipset.
    Késöbiekben viszont lehet , hogy lecserélem mert még a földszinten is hallani ha megy a gép. :DDD
    UPDATE:
    Hát mivel a kicsi papst kiidegelt mindenkit a hangja miatt ezért kicserélődött egy evercoolra.[link]

    Akmak 11 éve 2

  • A "régi"Logout-os linkek használata

    Sziasztok!
    Szerintem már páran észrevehettétek, hogy a design váltás elötti linkekre kattintva 404-es hibát dob.Na tehát ezek a bejegyzések, Topikok nem tüntek el csupán más lett az elérési útvonaluk."Régi" : http://logout.hu/bejegyzes/akmak/telefon_downgrade/hsz_1-50.html
    Most ezt úgy lehet orvosolni,hogy a logout.hu/'kategória pl:cikk,forum,bejegyzes'/'Író vagy fórumkategória'/Topik,Cikk,bejegyzés neve'.html -re írjuk át vagyis a /hsz_1-50-t töröljük. Ez így néz ki:
    http://logout.hu/bejegyzes/akmak/telefon_downgrade.html

    Akmak 11 éve 3

  • The Useless Web

    Akmak 11 éve 2

  • Telefon Downgrade


    Pár nappal ezelött, Jövök haza a városból busszal miközben egy hívást várok. Már vagy 10 perce várok hogy haza érjen a busz Mikor végre csörög a telefonom, (ZTE Blade) Húzogatom azt a zöld pöttyöt a képernyőn de nem történik semmi. Hát nem Behalt a tács Szkrín? Így elég ciki volt,hogy ott a kezemben a telefon miközben csörög, Ezalatt meg nem bírom se felvenni se letenni ,s mindenki engem néz. Végül is egy hátlap le akku ki mozdulattal Sikerült elnémítani.Amint megállt a busz robogtam haza.Otthon nem tudtam hirtelen mibe áthelyezni a sim kártyát De végül a mindenes dobozom aljából kikotortam egy Nokia 7110-et. Ami egészen 5 évvel ezelöttig egy Renault Megán-ban teljesített szolgálatot.Azonnal levettem a hátlapot/akkut ÉS lám mi van benne? Egy Westeles Sim kártya .:DD 5 éve nem is volt töltve de mikor bekapcsoltam öt rublikáig fel volt töltve.Akkor megjött a holtpont a pin kód megadása után nem nagyon akart csatlakozni a T-Mobile hálózatára. 10 perc után sikerült neki és jött az öröm tánc :)) . Majd elintéztem a hívást amit annyira vártam. Hát igy történt hogy egy Androidos telefonról vissza váltottam FeaturePhone-ra.

    Folytatás...

    Akmak 11 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.