2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A megfelelő hosting

    Ez az első írásom szóval ne várjatok olyan szipi-szupi valamit, csak leírom azt, amit tapasztaltam, és egy kis segítséget adok annak, aki ugyanilyen problémával küzd.
    Kezdeném azzal, hogy manapság már nagyon nehéz megfelelő, megbízható hosting céget tálalni.
    Sok éve bérelek/béreltem magamnak én is szervert, elsősorban játék céljából. Rengetegszer átvertek már (mivel folyton bedőltem minden szarnak, csak hogy olcsóbb legyen a bérleti díj :D) ám egyszer egy szép májusi napon, az Obinet Kft.-től béreltem egy 12 slotos gamer szervert.
    Nagyon örültem is magamnak, amúgy ott kezdődött a probléma, hogy fingom sem volt mit kell csinálni, ahhoz hogy elinduljon a szerver. Modokat is szerettem volna feltölteni és sok-sok mindent meg akartam tudni.

    No, gondoltam egyet és felkerestem MSN-en az egyik ügyfélszolgálatost. Fel óráig beszélt nekem minden halandzsát, amiből én egy árva szót nem értettem! Mondtam neki légyszíves érthetőbben, meg hogy ez most mi is. Kérdezgettem stb. És egyszerűen nem bírta érthetően elmagyarázni! A végén már MSN-en se írt vissza pedig azért álljon meg a menet én fizettem a szerverért segítsen már! És hát magyarul megmondva szart rám egy nagyot.
    Arról meg nem is beszélve, hogy azzal hirdetik magukat, hogy hihetetlenül jó árak vannak.

    Folytatás...

    ádikácska 15 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.