2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Min kellene a hazai konzol üzleteknek változtatni, hogy magasabb vevői elégedettséget érjenek el?

  Az írás címe magért beszél, vevőként megpróbálom leírni, hogy számomra mik a zavaró pontok az itthoni konzol üzletekkel kapcsolatban, amin ha változtatnának, akkor sokkal elégedettebben költeném náluk a pénzem (és esetleg újra őket választanám :)) ):
  Az alábbi tapasztalatok hosszabb időszak alatt, és nem egy helyet figyelembe véve születtek, és egy üzletet se szeretnék nevesíteni.

  Felhasználóbarát, könnyen átlátható weboldal: ez ugyan a legtöbb üzletnél megvan, de sajnos még ma is találni olyat, aminek a weboldalán nem túl egyértelmű a tájékozódás

  Pontos készlet a weboldalon: ez az egyik legfontosabb pont. Ha valamelyik terméknél ki van írva, hogy raktáron, akkor tényleg legyen raktáron, illetve ha oda van írva, hogy jár mellé valami extra ajándék (kulcstartó, stb.), akkor ne az üzletben derüljön ki, hogy: "ja, bocs, az már elfogyott." Nem, 2014-ben nem akarok ezért telefonálgatni.

  Használt termékek állapotának feltüntetése: aki rendszeresen vásárol használt termékeket, azoknak gondolom nem kell elmondani, hogy nem mindegy, hogy egy doboz szakadt/sérült/kilapított, vagy egy kazettáról félig hiányzik a matrica. Illetve jártam már olyan helyen is, ahol pár nem is olyan régi használt játék kifejezetten koszos volt.

  Folytatás...

  adalbert1 10 éve 23

 • Egyik kedvenc Seinfeld jelenetem

  Egyik kedvenc Seinfeld jelenetem. George Costanza karaktere az egyik legjobb a sorozatok történetében amit láttam, és Jason Alexander nagyon ráérzett a szerepre. :)

  adalbert1 14 éve 0

 • Mi a furcsa az alábbi képen?

  Tehát mi a furcsa a linkelt képen, azon kívűl hogy profi fotós biztos nem leszek? :)

  adalbert1 14 éve 19

 • Civ V reakciók

  A PH!-n megjelent hír fórumában rum-cajsz hívta fel a figyelmet az alábbi hírre: Sid Meier's Civilization V coming to PC this fall.

  Az ott hozzászólók kommentjein kitünően szórakoztam, itt van pár gyöngyszem:

  "This will affect my marriage...."

  "JESUS CHRIST! BEST NEWS SINCE... WELL... THIS IS PROBABLY THE BEST THING EVER!"

  "I can never be productive again. I will be playing Civilization V all the time, and when I decide I need to escape, I'll try doing work. But I'll procrastinate and go on Facebook... where I'll then play Civilization. Which will inspire me to start playing Civ V again, because hey, it's not like I'm doing any work.
  Aaaaargh."

  "...based on the movie, 'V for Vendetta'."

  "If I calculate how much I make an hour, and calculate how many hours I've spent on the various Civilization games I'm pretty sure I could have founded my own real civilization.....or at the very least paid off my house."

  Folytatás...

  adalbert1 14 éve 1

 • Segítség kérés

  Egyik kedves ismerősöméknek porig égett a háza. Gondoltam ezt megosztom veletek, hátha valaki tud segíteni nekik bármivel.
  Itt vannak az esettel foglalkozó cikkek:
  Heves Megyei Hirlap Online cikke - A cikkhez kapcsolódó fórumban megtalálható az egyik érintett hozzászólása, elérhetősége is.
  Recsk.hu-n közzétett közlemény
  Új cikk a témában - Szerencsére sokan segítettek mint a cikkből kiderül

  adalbert1 14 éve 12

 • Y usb kábel

  Nem gondoltam hogy az adott termék ilyen nehezen beszerezhető... Ma voltam konkértan vagy 4 üzletben, és egyik helyen se volt, mire gondoltam hogy justfuckingoogleit, és találtam is egyet ahol megtalálható... Ezután beszerzés, majd öröm és boldogság. :)
  Viszont nem értem, hogy egy ilyen kb. 60-100% (csak tipp, lehet hogy ennél nagyobb az árrés az ilyen filléres kiegészítőkön)-os haszonnal adható terméket miért nem tartanak minden sarki számtech boltban? :F

  adalbert1 14 éve 6

 • Eredeti Játékok

  A rengeteg régi Gurus bundle mellett szépen gyűlnek mostanában az eredeti játékaim. :)
  Általában max. 3-4k-t vagyok hajlandó kiadni, és csak tartalmas szórakozást nyújtó játékokra.
  Jelenlegi listám:

  Half-Life (sajnos steam nem szereti a cd kulcsom, így CS 1.6-ozni nem tudok, annyit meg nem ér az egész hogy kipostázzam a Valve-nek az eredeti cd-key-t)
  Max Payne
  The House of the Dead 2
  Unreal Tournament 3 (jó lenne a klasszik UT-t is beszerezni)
  Swat 4 Gold (annyira nem jó mint a 3 sajna)
  Heroes V Gold
  Civilization Chronicles (5k-t teljesen megért)
  Civ 4 két kiegje (sajnos nincsenek benne a Civ Chronicles-ben)
  Diablo 2 + LoD
  Warcraft 3 + TFT
  Battlefield 2 Complete Collection (alap játék + 3 kiegje, nagyszerű multis szórakozás)
  The Orange Box
  Fallout Trilogy (ugyan megvan bundle-ben, de jobb 1 lemezen látni az összes játékot)
  NFS Underground (8-900 Forintot megért, meg amúgy is ezzel az NFS résszel játszottam a legtöbbet az újak közül)
  Tom Clancy's Splinter Cell Trilogy
  GTA San Andreas

  Sajnos nagyobb részével így sincs időm játszani, de legalább a következő 1-2 évre nagyjából letudva a játékigényem. :) Előnye, hogy gépfejlesztésre se lesz túl nagy szükség, tehát azon is spórolok. :DDD

  Folytatás...

  adalbert1 15 éve 29

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.